avatar uživatele

zajicd32

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele zajicd32
plakát
Scream Queens
19. října 2015
další názory k seriálu

awesome

Za mě, a mou přítelkyni, teda naprostá bomba. Na každý díl se těšíme. Tolik nadsázky a skrytých, i neskrytých narážek na filmy a seriály. Dialogy vybroušené ad absurdum. Soundtrack, tak to je už kapitola sama o sobě. No a Emma, tak ta si říká o nějakou cenu. Prostě PECKA! :-)
P.S. Teď přítelkyně zjistila, že protagonistka Chanel number 3 je dcera Carrie Fisher, takže ty její klapky na uších nebudou asi jen obyčejný doplněk. :-))))

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Osmý smysl
15. července 2015
další názory k seriálu

Tak tohle jsem určitě neviděl naposledy!

Pro tohle máme mozek a emoce.
Právě mi došlo, že The Wachowskis mou mysl dotáhli několikrát až na hranici funkčnosti. U Matrixu (samozřejmě jedničky) mi mysl šrotuje na plné obrátky, přivedli mě ke knize Atlas mraků, která mě zasáhla opravdu hluboce (I když se jim, dle mého názoru film nepovedl. Ona ta předloha opravdu nejde dostatečně převést na plátno.), a teď tohle - SENSE8. Pro člověka, který v metru zkouší komunikovat se spolucestujícími telepaticky (ano já :-D), je tohle vizionářské dílo něco nepopsatelného. Díky bohu za Netflix. žádná jiná stanice by tenhle "12h FILM" nemohla vytvořit. Nic takového ještě v tv nebylo. Scéna Lita a Nomi v muzeu je dechberoucí. A pasáž "What's going on?", tak tu jsem viděl určitě již tak 50x.
Tohle není překvapení, tohle je zjevení.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %