avatar uživatele

hanna016

off
JménoHana
Věk24 let — narozeniny slaví za 82 dní (Rak)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky hanna016
plakát
Změna je život
19. července 2016
další názory k seriálu

life unexpected

Seriál jsem začala sledovat z jednoho jediného důvodu - neměla jsem se na, co koukat. První díl mě zaujal, tak jsem se koukla na další díly. Za první řadu bych dala 100%, ale druhá řada už byla poněkud slabší, a proto 100% dát nemohu. Herci byli vybráni dobře, až na hlavní postavu. Britt Robertson mi přijde strašně nesympatická a kvůli tomu jsem taky nedokázala mít její postavu Lux ráda. Mezi moje oblíbené postavy určitě patří Baze, který dokázal vždycky rozesmát.

Konec se mi líbil. Jediné, co se mi na něm nelíbilo, bylo to s kým nakonec Lux skončila, ale tak nějak jsem celou dobu tušila, že spolu nakonec stejně budou.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Make It or Break It
5. června 2016
další názory k seriálu

MIOBI

Na seriál jsem se chtěla podívat už delší dobu, ale nějak jsem na něj neměla čas. Nakonec jsem si ho udělala a seriál zhlédla. A musím uznat, že je to vážně dobrý seriál. Gymnastika je krásný, ale těžký sport. A tady to jde dobře vidět, jak tvrdě musí holky makat, aby se někam dostali. Ze začátku jsem se bála, že tam půjde hlavně jenom o gymnastiku, ale seriál se zabývá i životy hlavních hrdinek. Rozhodně tam nechybí drama nebo dobré zápletky. Ale musím uznat, že postavy na mě nějak extra nezapůsobily. Není tam nikdo, kdo by mě ohromil. Ano, jako gymnastky jsou všechny výborné, ale jejich povahy a chování na mě moc nezapůsobilo. Payson a Kaylie měli občas chvilky, kdy jsem je měla ráda, ale rozhodně je nemůžu považovat za oblíbené postavy. Ostatní jsem se nějak pokoušela snášet, i když u Lauren to bylo někdy vážně těžké.

Ale konec strašně mě zklamal. Myslela jsem si, že seriál skončí olympiádou v Londýně a ono nic. Ale jsem ráda, že aspoň víme, které holky vybrali:)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Stav ohrožení
20. května 2016
další názory k seriálu

How far would you go to protect the ones you love?

Upřímně, na seriál jsem se začala dívat jenom proto, že tam hraje James Lafferty. Takže pro mě bylo celkem zklamání, když dohromady hrál asi v 5 dílech.

Jinak námět se mi líbil a podle mě to bylo i dobře zpracováno, ale některé scény mi přišli nudné.

Postavy. Nebyl tam nikdo z koho bych byla nějak extra unešená. Bylo tam, až příliš postav, někteří tam klidně vůbec nemuseli být.

Poslední epizoda se mi líbila, až na poslední scénu, protože by mě opravdu zajímalo komu byla sms poslána.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
The Secret Life of the American Teenager
14. května 2016
další názory k seriálu

Secret life

Na seriál jsem se začala dívat, protože mě zaujalo téma. A navíc tam hraje Shailene, tak jsem si říkala, proč to nezkusit. Ale postava Amy ten seriál totálně kazí. Amy je jedna z nejhorších postav. Většinu času je protivná, sobecká a naivní. O dalších postavách ani nemluvím. V podstatě mi přišlo, že každý je sobecký. A taky mě mrzí, že tam John skoro vůbec nebyl, objevil se v pár dílech a když už se tam objevil, tak tam byl pár sekund, nanejvýš pár minut.

První řada mi přišla nudná, ale doufala jsem, že se to změní, a tak jsem tomu dala další šanci. Třetí řada je podle mě jako jediná dobrá. Je to jediná řada, u které jsem se nenudila.

Čekala jsem od toho něco víc, takže to pro mě bylo zklamání, hlavně konec.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
One Tree Hill
20. dubna 2016
další názory k seriálu

Always & Forever ❤

Kdybych si měla vybrat na jaký seriál bych se chtěla dívat po zbytek života, rozhodně by to byl One Tree hill. Když jsem věděla, že to má tolik sérii, vůbec se mi do toho nechtělo a pořád jsem to odkládala. Nakonec, když jsem si vybírala seriál, na který se podívám, zvolila jsem si tenhle a rozhodně toho nelituji, protože lepší seriál neznám. Seriál jsem si zamilovala už po zhlédnutí prvního dílu. OTH má naprosto všechno - skvělou hudbu, úžasné herce, dokonalé příběhy a postavy. Seriál vás dokáže rozesmát, rozplakat, naštvat.

Mezi moje nejoblíbenější postavy rozhodně patří Nathan a Brooke, které jsem ze začátku naprosto nesnášela. Ale postupem čase jsem si je oba dva neuvěřitelně oblíbila. A taky Haley, která je naprosto úžasná. Je to jeden ze seriálů, kde miluji snad všechny. Rozhodně jsou tady nejlepší postavy. Určitě si každý najde někoho, koho bude prostě zbožňovat:)


Páry jsou tady naprosto dokonalé, obzvláště Nathan & Haley. A o přátelství ani nemluvím, všichni, i když někteří udělali chyby, byli naprosto skvělí kamarádi, až jsem jim občas záviděla.

Jsem si jistá, že tento seriál zhlédnu ještě několikrát, protože mi to za ten čas rozhodně stojí.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %