avatar uživatele

matlovesdawn

off
Jménomat
Věk27 let — narozeniny slaví za 26 dní (Býk)
BydlištěČeská republika
Twitter@matlovesdawn
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele matlovesdawn
plakát
Záměna
4. listopadu 2015
další názory k seriálu

Stojí to za to

Jedna moc skvělá věc na tomhle seriálu je to, že řeší jak problémy mládeže, tak i problémy dospělých, ovšem všechny jak z pohledu mládeže, tak z pohledu dospělých, díky tomu se s ním mohou ztotožnit velké skupiny diváků, nezávisle na pohlaví či věku.

Druhá věc, proč stojí za to sledovat tenhle seriál je to, že řeší problémy, které nejsou ani úplně neobvyklé, ale ani přímo běžné. Jinak řečeno, pokud jste to přímo vy, určitě znáte někoho ve vašem okolí, kdo to zažil a s podobným problémem se i potýkal.

Třetí super věc je, že i když seriál zobrazuje celkem vysoké množství postav, dokáže všechny zobrazit tak akorát do hloubky, že si k nim divák vytvoří vztah, ale zároveň ne natolik do hloubky, aby se s nimi divák nedokázal na pár epizod rozloučit. To umožňuje stále udržovat dynamiku seriálu pomocí plynulých návratů a odchodů postav, díky čemuž seriál nezabředává v rozpytvávání jediné postavy do hloubky, ale vše tak akorát popíše, vysvětlí, většinu otázek zodpoví, příběhy hezky zakončuje a vy se v klidu můžete těšit na další řady/části řad bez toho, abyste si museli pořád lámat hlavu nad tím, jak se v minulých částech stalo to a jak to, ale spíše si lámete hlavu nad tím, co se stane.

To jsou tak ve zkratce asi tři největší pozitiva seriálu, která vidím. Rozhodně bych to nedoporučil divákům očekávajícím nějaké velká srdce rvoucí dramata s množstvím zápletek a překvapení, přeci jenom je množství postav v adolescentním věku.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Scream Queens
20. října 2015
další názory k seriálu

Ne pro každého

Hned na úvod: ten seriál je skvělý!

Na vážnější notu: Rozhodně to není pro každého, sledoval jsem to s kamarádem a jeho reakce byla "Meh..." Já jsem nadšený, rozhodně nesmíte nic očekávat, do sledování jít s čistou myslí a neočekávat ani horror, ani komedii, horror to rozhodně není a běžná komedie také ne, pokud jste ovšem schopní se oprostit od předsudků dostane se vám procitnutí v podobě strojených dialogů bez emocí, přehraných vypjatých situací a hlubokomyslných monologů o těch nejzbytečnějších věcech v životě.

Je to parodie všeho a zároveň ničeho.

Happy Chanelween!

Btw. Při sledování jsem se snad ještě ani jednou nepodíval na hodinky a většinou pro mne byl překvapením "brzký" konec.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
90 %