avatar uživatele

biglebovski

off
JménoPetr
Věk
BydlištěSeverní čechy
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele biglebovski
plakát
Mise Odysseus
5. května 2018
další názory k seriálu

Tento formát nechápu

a docela mi vadí. Takže dnes nebudu rozebírat obsah, ale formu.
Jeden díl má cca 20 minut.
Prvních pět minut si zopakujeme to, co bylo díl předem. Poté úvod do nového dílu.
Zhruba v osmé minutě úvodní titulky a do sedmnácté minuty poté celý díl.
Pak samozřejmě závěrečné titulky.
No, nevím. Nerozumím tomu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
50 %
plakát
Epitafy
18. dubna 2018
další názory k seriálu

Jak stárnu, tak jdu více....

...proti proudu. Zajímavé, jak mě přestává bavit klasika a upínám se k něčemu, co většinu nebere.
Epitafy nemají ten tah na branku, který bych asi sám chtěl, ale je to slušně udělané dílo.
Když už kriminálka, tak mám rád, pokud se hledání zločince táhne celou sérií a ne, když je za jeden díl vyřešeno.
Vraždy jsou brutální a kriminalisty přivádí vrah do zoufalství především tím, že je zločin až příliš osobní a k rozřešení se dobírají jen velmi pomalu.
Pravda. Hlavním postavám chybí to správné charisma, ale určitě to není tak zlé, jak by se dle hodnocení mohlo zdát.
Za mě určitě palec nahoru.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Dead Set
2. září 2017
další názory k seriálu

Ani nevím, jak tenhle seriál zařadit...

...jasně, zombie akce. Ale je v tom něco zajímavého a nenudí mě to. Snad je to tím nápadem, zasadit děj doprostřed soutěže Big brother, snad je to tím, že je to prostě natočeno trošku jinak. Mám to definovat? Sám nevím.
Je to zvláštní, ale koukatelný. Až mě mrzí, že to bylo tak krátký.
Chvíli mi vadila roztřesená kamera která měla asi navodit pocit děsu, ale zvykl jsem si.
A hlavně...Patrick má super hlášky, který opravdu sednou.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Lovci duchů
31. srpna 2017
další názory k seriálu

Vím že si jdu pro kritiku všech z vás...

...ale jsem už příliš starej na to, chtít se někomu zalíbit. Nejprve mě do sledování natlačil kolega z práce a protože si v seriálech celkem sedneme, tak jsem se na to moc těšil. Jenže v první sérii přišlo z mé strany zklamání. Prostě nic. Sérii jsem dokoukal, ale nadšení jsem nesdílel. Normál seriál o ničem.
Po čase, když jsem se přidal k vám, nemohl jsem odmítnout další sérii. Zvlášť když jsem četl názory a hodnocení. Jenže se zase nedostavilo nic zvláštního.
Dva borci loví duchy. A co jako? Nuda. Ale protože vás jako komunitu mám rád, věřím vašemu úsudku tak pořád doufám v to, že tam to něco, co vás všechny spojuje najdu.
Ale protože píši názory tak nějak po shlédnutí série a nepotřebuji se nikomu zalíbit, musel jsem s upřímností ven. Po druhé sérii je to velká nuda bez nějakého zvláštního nápadu. Silně mi to připomíná různé upíří slaďáky s tím, že autoři nasadili sympatickou dvojici které bych měl fandit. Jenže nefandím. Dokonce jsem se přistihl při tom, jak fandím "tý hezký blondýně" a doufám, že toho Sama sejme. Přátelé, kamarádi, spoluautoři názorů....je mi líto, ale pro mě prostě solidní průměr.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Zločin
12. srpna 2017
další názory k seriálu

Čekal jsem Bron...

...dostal jsem Forbrydelsen. Neboť jsem opravdu velký fanoušek "Mostu" doufal jsem v podobnou parádní jízdu. A ona to celkem parádní jízda je. Jen úplně jiná. Lundová a Meyer se dobře doplňují i když to mezi nimi občas solidně skřípe. První série se mi líbila a dal jsem si jí poměrně rychle. Pravdou ale je, že to pro mě není tak excelentní, jak bych asi chtěl. Jsem opravdu nadšený z výkonu Sofie Grabol a jsem si jistý, že právě díky ní jdou procenta sledovanosti o solidní kus nahoru.
1. Co říci k první sérii? Trošku mě frustrovalo to, že v sérii dějových zvratů bylo na můj vkus až příliš. Jednou byl podezřelí ten, podruhé onen. Ale odsýpalo to a nenašel jsem chybu, která by mě svou nelogičností bila do očí. Člověk se při shlédnutí dokáže vcítit do role poškozených, neprávem obviněných a dokáže tak i pochopit, jak nepříjemně dokáže do života obyčejných lidí zasáhnout policejní vyšetřování. Zvlášť když ztratíte někoho blízkého. Pak vám dojdou i pohnutky seriálového otce, který se jde "na první dobrou" pomstít za smrt své, sotva zletilé dcery, když její matka začne "blbnout" a co s touto rodinou udělá, když má jen kusé informace o obviněných a neví, zda a kdo z jejich nejbližšího okolí může být vrah.
Za mě velké díky a palce nahoru. Druhou sérii určitě zkusím.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Hyperdrive
6. července 2017
další názory k seriálu

Není trpaslík jako trpaslík

a právě kvůli tomu jsem tento seriál chtěl vidět a doufal jsem, že objevím pecku. No, objevil jsem pouze trapnou parodii trpaslíka a to mé hodnocení dost ovlivňuje.
Říkal jsem si že pokud Britové natočí sitcom z vesmíru, bude to pro mě humorem podobné a tudíž jsem se na to těšil.
Což o to, koukat se na to dá, ale že bych se potrhal smíchy? To fakt ne.
A pak mi došel můj problém. Tento seriál paroduje prostředí a problémy Velké Británie, které neznám a jsou mi u p...aže.
Takže spousty narážek prostě nechápu. Pokud se baví alespoň anglofilové, tak ok.
Já ale ne.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Oz
5. července 2017
další názory k seriálu

Tak a je to tady...

...poslední dobou mě nějak trefovali seriály z vězeňského prostředí. Říkal jsem si, že je to fajn a že se na to koukat dá. Trochu náhodou jsem se dostal i k "zemi" OZ a najednou jsem pochopil, že je to naprosto jiná dimenze seriálů z vězení. Opravdu syrové, surové drama, více než dvacet let staré. Netvrdím že jsem unešen, ale baví mě to. Nevím do jaké míry je to uvěřitelný, ale je to velmi zajímavá jízda. Pokud tedy jste v poslední době tak jako já zařadili na svůj watchlist něco z vězení a tohle jste opomněli, tak je to hrubá chyba a zkuste to. Myslím že budete překvapeni. Skoro mi to připadá, že tenhle seriál není až tak politicky korektní a proto by nic podobného dnes nikdo točit nechtěl. Neřeší se tady otázka dobré nebo špatné víry. Neřeší se tady zda je někdo běloch či černoch. Je jedno kdo je vrah z afektu nebo přesvědčení. A hlavně...nikdo vám tady nepodstrkuje kdo je správnej a kdo ne. A slovy dnešních patolízalů z Bruselu...tady jsou prostě všichni "vyšinutí jedinci" neb každej hraje sám za sebe. A schovává se za tlupu, gang, partu. Říkejte si co chcete. Za mě fakt dobrej kousek. 1.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Dům loutek
1. července 2017
další názory k seriálu

A zase budu za hloupého rýpala,

ale prostě se to nedá. Seriál mi připomíná něco, co jsem v různých obměnách již viděl. Je super, jakým způsobem dokáže Eliza Dushku zahrát opravdu různé charaktery, ale je to asi tak to jediné, co mě opravdu dokázalo zaujmout. A tady se musím zastavit. Původně jsem psal něco jiného, ale první sérii jsem nakonec dokázal dokoukat. A zklamání opadlo. Z toho plyne poučení, abych příště nesoudil dříve, než po shlédnutí alespoň poloviny série. A ono to opravdu něco do sebe má. Není to pro mě top seriál, ale jako oddechovka to celkem ujde. Nápad se změnama osobnosti v jedné hlavě mi zase tak super inovativní nepřijde, ale díky tomu jak se vše rozjede, jsem nakonec spokojený byl.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Prolhané krásky
27. června 2017
další názory k seriálu

Nevím proč mě to nebere,

ale fakt nebere. Nejspíš mi chybí rychlejší tah na branku a připadá mi to všechno strašně zdlouhavé. Ano, uznávám. Asi je potřeba rozjet děj, vyprofilovat postavy atd. Problém je asi v tom, že mě nebaví sledovat problémy dospívajících dívek a bouření jejich hormonů. A toho je tady na mě až nějak příliš. Na holky se hezky kouká. jsou přitažlivé, sexy, ale neskutečně naivní a hloupé. A to píšu dříve, než stíhám dokoukat první sérii. Opravdu nevím, zda chci dát šanci dalším sériím, ale je tady něco, co mě k seriálu přitahuje. A vzhledem k tomu, že počet sérií nedává ani nejmenší šanci že se po dokoukání první série dozvím kdo je "A" a získám alespoň část odpovědí, tak prostě musím zkusit další díly. Jen si na ně musím najít více času. Takže snad později. Za první sérii tedy mírně nadprůměr....

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Stranger Things
1. června 2017
další názory k seriálu

...ale čekal jsem víc

a proto to za plnej počet nebude. Co tak vlastně vytknout? Atmošku to má, natočený je to fajn a hlavní hrdinové mi jsou.....ukradený. Je mi vlastně úplně fuk, jestli je něco sežere nebo ne. A to je u mě snad asi jediný, ale dost podstatný zápor. Winona je super, ale na můj vkus jediná, kdo tomu dává ty správný koule. Ostatní mi připadají jako druhá liga a i když to tak zjevně podle hodnocení komunity není, tak se prostě nemohu přinutit dát víc jak sedmdesát. Upřímně? Sám nevím, zda se v záplavě kvalitních věcí na druhou sérii vůbec těším.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
1/3
123