avatar uživatele

tara22

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky tara22
plakát
Outcast
18. srpna 2016
další názory k seriálu

Po první řadě

Zajímavé téma, skvěle propracované strašidelné efekty i atmosféra. Ani hereckému obsazení není co vytknout. Charaktery postav a jejich reakce jsou i ve vypjatých situacích realistické. Jediné co mi trochu vadí, že děj je docela vleklý a ani po první sérii člověk neví o záhadném původu Kyla, o jeho schopnostech, ani plánu "černých blivajzů" o moc víc než po pilotu. Rozhodně bych ale Outcast zařadila mezi dobré hororové seriály. Jsem zvědavá na druhou řadu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Anatomie lži
20. února 2016
další názory k seriálu

Anatomie lži

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) je sice často neomalený, egoistický a pro mnohé velmi nepříjemný člověk, ale má úžasné charisma a nebojí se i přes tvrdé rány si stát za svým. Ostatní postavy jako Torresová, Lightmanova dcera Emily, nebo Dr. Fosterová nejsou sice tak zajímavé, ale doplňují celistvost a reálnost příběhu.

Už jen téma seriálu je zajímavé: člověk jako chodící detektor lži. Vždy by mělo být v seriálu něco specifického, proč stojí za to se na něj dívat. Myslím že vyčíst pravdu z tváře nebo pohybů těla je originální nápad a Tim Roth je na tuto roli Dr. Ligthmana, trochu výstředního specialistu na čtení z tváře, perfektní.
Celkově je to velice povedený krimi seriál (85%). A na to, kolik sérií mají i méně zajímavé seriály, mohli přidat ještě jednu sérii a lépe zakončit děj.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %