avatar uživatele

Daisy1177

off
Jméno
Věk25 let (Panna)
BydlištěTaková malá pohádková vesnička na jižní Moravě, která by se klidně dala nazývat Stars Hollow.
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Daisy1177
plakát
MacGyver
25. února 2017
další názory k seriálu

A proč vlastně ne?

Abych byla upřímná, tak přes všechny ty negativní názory se mi do toho nechtělo jít. Ale teď se naopak kopu do zadku, proč jsem to tak dlouho odkládala.
Seriál jsem si zamilovala hned od začátku. Pilotní epizoda byla sice trošku slabší, ale ty ostatní mi to bohatě vynahradily. Postavy mi sedly do poslední (teda možná až na Nikky), atmosféra je skvělá, humor mi taky pasuje. Líbí se mi především, že je vše založeno na akci a řešení problémů, a že milostné vztahy ustupují spíše do pozadí. Ano, samozřejmě, že tam jsou, ale celý příběh se netočí jenom kolem nich, jak tomu je poslední dobou třeba u takového Flashe.
Příběh je epizodu od epizody lepší a vzhledem k tomu, že se pomalu ale jistě celá série blíží ke konci, s napětím očekávám oznámení další série.
Ano, můj názor je možná trochu neobjektivní z několika důvodů. Původního MacGyvera jsem neviděla a ani se na to nechystám. Za druhé, jsem holka (i když s trochu podivným vkusem – můžu snad všechno, od slaďáků, přes sci-fi až po thrillery) a hlavní hrdina je prostě k zulíbání :D A za třetí… Myslím, že ty dva předchozí bohatě stačí ;)
Nemůžu si pomoct, ale dávám prostě 100 %. Dlouho mě žádný seriál tolik nechytil, a to jsem jich v posledních měsících vyzkoušela několik. Myslím, že dokonce předběhl i některé moje velmi oblíbené seriály na pomyslném žebříčku.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Forever
25. ledna 2016
další názory k seriálu

I have all the time in the world for you...

Skvělý seriál. Upřímně lituji toho, že mu dopřáli jenom jednu sérii. Zasloužil by si mnohem víc.
Zamilovala jsem si všechny postavy (až na Adama, samozřejmě) a každý týden čekala, jak to bude pokračovat. Často jsem zůstávala dlouho do noci vzhůru a netrpělivě očekávala české titulky (občas jsem koukala i bez nich), jenom abych se na dílek mohla třeba v jednu ráno podívat a potom jsem o něm přemýšlela ještě hodně dlouho.
A přiznávám se, že když jsem si přečetla název posledního dílu a viděla jeho trailer, měla jsem slzy na krajíčku. A když jsem se toho dílu konečně dočkala, brečela jsem doopravdy. Stejně tak i u několika dalších epizod, především při některých Henryho moudrých slovech. Tak si mě dokázal získat. A vsadím se, že nejsem jediná.
Prostě nemůžu jinak, ale za námět, zpracování a sympatického Ioana 100%

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Zoufalé manželky
25. ledna 2016
další názory k seriálu

Zoufalky z Wisteria Lane...

Úžasný seriál. Kombinace rodinného dramatu, humoru a několika temných tajemství. Je až podivuhodné, kolik intrik se může skrývat za zdánlivě dokonalou iluzí poklidného předměstí. S každou vyřešenou záhadou se objevují přinejmenším tři nové otázky a ty se prolínají celým seriálem...
Správně praštěná Susan, Lynette, která vždycky všechno maličko přežene, Gabi, kterou prostě nejde nemilovat a Bree, která má vždy všechno pevně ve své režii se skvěle doplňují a každá dodává příběhu na originalitě.
Tento seriál je jasným důkazem toho, že nemusí jít o bláznivé sci-fi nebo krvavou kriminálku, aby byl člověk napjatý k prasknutí a se zatajeným dechem čekal, jak to dopadne.
Takže za mě 100%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Gilmorova děvčata
24. ledna 2016
další názory k seriálu

Prostě srdcovka

Ke Gilmorkám se vracím naprosto kdykoliv. Miluju ten seriál. Perfektně promyšlené postavy, které prostě nejde nemilovat, městečko, kdy by chtěl každý bydlet a trefné dialogy, které se dají využít i v běžném životě. Lorelaina chuť do života a ztřeštěné nápady mě inspirují kažou chvíli a není epizoda, která by se mi nelíbila.
Sleduji je asi od dvanácti let (což už nějaký ten pátek je ;) a ještě stále se směju všem vtipům, i když je už dávno znám zpaměti. Takže pokud toužíte po něčem, u čeho můžete vypnout a jen se od srdce zasmát, tak je to to pravé.
Za mě prostě 100%.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %