avatar uživatele

Annie2809

off
JménoAnna Kubelková
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Annie2809
plakát
Outsider
8. dubna 2020
další názory k seriálu

Další Kingovka

Tak já vám nevím. Celou dobu se celý seriál hrozně táhl. Napínavý byly vždycky jen konce epizod. Proto jsem to dokoukala až do konce. Cast kromě Holly hrozně nezajímavý. Příběh celkově fajn, ale mám pocit, že podobných námětů jsem viděla už tolik, že jsem prakticky byla schopna předvídat, co se stane. Konec uspěchaný, příliš jednoduchý. Připomnělo mi to konec Night Kinga v GoT. Pravda, že tam to bylo daleko horší, NK nás provázel celými osmi sériemi, tady nás El Coco provázel sérií pouze jednou, avšak si zasloužil trochu důstojnější konec. Tohle bylo moc jednoduché. Celý seriál jsem také čekala nějaký zvrat, ale žádný nikdy nepřišel. Všechno šlo podle zajetých schémat a takový typ vyprávění příběhu mě už prostě nezaujme.
Neznám předlohu Stephana Kinga, takže nemohu srovnávat, což mě mrzí.
Doufám, že seriál nebude pokračovat, protože 10 dílů bohatě stačilo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Nebe s.r.o.
8. června 2019
další názory k seriálu

Oddychovka

Pokud seriál nebudete brát moc vážně a nebudete za ním hledat nějaký hlubší smysl, bude se vám líbit. Bylo to velmi oddechové, místy i vtipné. Ale opravdu jen tak na "zabití" času. K dobru seriálu přispěla krátká stopáž, díky které seriál utekl jako voda a vy jste se v podstatě nenudili.
Obsazení vesměs sympatické, jen velký tahoun Radcliffe mi přišel málo využitý. Velmi mi ale vadila Geraldine Viswanathan. V roli se mi nelíbila a její herecký výkon byl dle mého uvážení nic moc.
Máte se na seriál kouknout? Upřímně nevím, znovu bych do něj asi nešla. Úplně to není můj šálek kávy. Ale pokud máte rádi takové ty seriály, u kterých můžete vypnout a nemusíte moc přemýšlet, rozhodně sáhněte po tomhle.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Odhalení
4. května 2019
další názory k seriálu

Odhalení

Celý seriál krásně mapoval příběh Gypsy Rose. Až mě kolikrát mile překvapovalo, že se vážně celkem dost drželi předlohy. Ze začátku mě seriál velmi oslovil a nemohla jsem se dočkat dalších dílů. Postupem času začínalo tempo trochu zvolňovat a už to nemělo takový ten "drive" jako na začátku. I tak si ale seriál zaslouží pozornost. Skvělé výkony hlavních představitelek, krásně vybraná hudba i super kamera. Určitě se jedná o jeden z těch lepších kousků.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Dům na kopci
18. ledna 2019
další názory k seriálu

Hill House

Prvních pět dílů si bez debaty zaslouží 100 %. Nádherná atmosféra, krásné kulisy, napětí by se dalo krájet. Moc se u hororů nebojím, ovšem tohle byla výjimka a opravdu jsem strachy skoro ani nedýchala. Pak tempo začalo brzdit. Další díly mi přišly oproti těm prvním takové nijaké. Občas tam skočila nějaká lekačka, ale to bylo vše, jinak se v podstatě řešili vztahy, což by mi až tak nevadilo, kdyby toho opět nebylo moc.
Z finále jsem zklamaná. I přes vleklost posledních dílů jsem doufala, že finále mi vytře zrak. Že to bude takový ten správný "mindf*ck", jak se říká, a že ve mě ještě dlouho zanechá dojem toho, že jsem konečně narazila na seriál, který může konkurovat těm nejlepším. Bohužel, nedělo se. Závěr jednoduchý, téměř prvoplánový. Jak už bylo zmíněno, až podezřele to připomínalo AHS. Nic moc originálního. Takový námět už jsem viděla několikrát. A hrozně mě to mrzí, protože ten seriál měl takový potenciál... Prolínání časových rovin, strašidelný dům...
Celkově bych seriál spíše doporučila, pokud toho nemáte nakoukáno tolik, budete nadšení. Je to fajn seriál, ale já už hledám trochu něco jiného.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Nepohádky
5. ledna 2019
další názory k seriálu

Tell me a story

Po traileru jsem seriál vůbec nechtěla sledovat. Ale hned po prvním díle mě neskutečně chytl a každý týden jsem se netrpělivě těšila na další díl. S každým dílem těch pohádkových referencí narůstalo a mně se to velmi líbilo. Všechny dějové linky nenudily. Strašně moc se mi líbila ta provázanost, která se ukázala až na konci. Obsazení velmi sympatické, podkladová hudba využita skvěle. Musím vypíchnout i úvodní znělku, která se mi s každou další epizodou líbila víc a víc. 10 dílů bylo tak akorát, i když se to neobešlo bez 1 výplňkové epizody, která mě nebavila, ale celkově seriál držel pozornost diváka. Určitě se nejedná o tuctové dílo. Doporučuji shlédnout.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Lehké jako pírko
1. listopadu 2018
další názory k seriálu

Lehká jako pírko

Výborný počin. Skvělá délka epizod, která vás ihned vtáhne do děje a nemůžete přestat. Vcelku zajímavý a originální příběh, mělo to suprové tempo a sympatické obsazení. Byla to záležitost jednoho dne, příběh je tak napínavý, že jsem musela pokračovat a pokračovat.
Opravdu se nebojím nazvat tento seriál hororem, protože při některých scénách šel opravdu mráz po zádech. O dobré horory je nouze. Tohle předčilo má očekávání.
Jediné, co mi trochu vadilo, bylo to klasické teen drama, kterým byly epizody proložené. Ale ve výsledku jsem vážně spokojená a vůbec nelituji, že jsem seriál viděla.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Ostré předměty
27. srpna 2018
další názory k seriálu

Ostré předměty

Seriál byl velmi dobrý. Příběh mi nepřišel až tak originální. Viděla jsem už spoustu seriálů, co měly příběh daleko komplikovanější a zapeklitější. Co mi přišlo naopak velmi dobré, bylo psychologické vykreslení postav, na které bylo kvůli pomalejšímu tempu spoustu času. Pokud se například zajímáte o psychologii, je to seriál pro vás.
Určitě by bylo lepší tento seriál sledovat jako maraton. Zjistila jsem, že je neskutečně těžké vydržet týden, protože se vždycky ty zajímavé věci děly na konci epizody.
Obsazení snad ani nebudu hodnotit. To je prostě skvělé. Amy Adams v hlavní roli je pecková a velmi uvěřitelná.
Krásná práce s kamerou, celkově dokáže seriál neskutečně působit na vaše pocity.
Co se mi ale hodně nelíbilo, byla úvodní znělka. Strašně dlouhá a nudná. HBO si na znělky hodně potrpí, ale tohle byl krok vedle, podle mého názoru. Jinak je hudba do seriálu zakomponována dobře a podtrhuje atmosféru.
Je snad poprvé, kdy si myslím, že by bylo vzhledem k příběhu lepší, kdyby byl seriál kratší nebo kdyby natočili film. Bylo tam strašně zbytečného prostoru a některé díly jsem skoro usínala, protože se nic zásadního nestalo.
Ale celkově seriál doporučuji. Ztráta času to rozhodně nebyla. :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
The Crossing
3. srpna 2018
další názory k seriálu

Pilot

Kdyby si seriál vzala na starost stanice jako třeba HBO, Netflix... mělo by to obří potenciál. Bohužel je z toho strašně cítit ta kabelovka. Roztahané, zbytečné dialogy, nelogické věci a celkově se mi to moc nelíbí. Nápad je dobrý, zpracování až tak ne.
Sci-fi je vůbec můj nejoblíbenější žánr, bohužel tohle mě nepřesvědčilo. Ale jsem si jistá, že své diváky si to najde.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Párty
2. srpna 2018
další názory k seriálu

All night

Tak tenhle seriál jsem opravdu shlédla přes noc. Po pilotu jsem nějak nemohla přestat sledovat. :D
Určitě nečekejte nějaký hluboký význam nebo reálnost. Spíše je to taková teen blbost, ale neskutečně mě to bavilo, od začátku až do konce.
Popravdě ani nešlo o moc originální příběh. Parta náctiletých, kteří řeší své klasické problémy. Ale celkově to bylo velmi milé a vtipné.
Délka epizod byla naprosto ideální. Těch 20 minut uteklo vždy jako voda a to je myslím hlavní důvod, proč jsem seriál shlédla v jednom kuse.
Jediné, co mi trochu vadilo, bylo herecké obsazení. Mladí herci mi byli z většiny nesympatičtí.
Myslím, že seriál určitě stojí za shlédnutí, je velmi dobrý na odreagování a nemusí se u něj moc přemýšlet.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Trust
30. května 2018
další názory k seriálu

Trust

Seriál byl velmi dobrý. Ovšem ne dokonalý. Přijde mi, že se na něm hodně podepsala stanice FX. Příběh, o kterém seriál pojednává, je velmi zajímavý. Ovšem seriál se jím pouze inspiroval a pozměnil hodně důležitých věcí. Například se lišila cena zaplaceného výkupného...
Škoda, že se seriál zaobíral pouze únosem. Protože pak ty následky (které jsem mimochodem čekala v posledním díle, ale bohužel jsem se nedočkala) byly dle mého názoru zajímavější a myslím, že kdyby se příběh zbytečně neprotahoval, šlo to tam zakombinovat. Ale co já vím, třeba si to tvůrci šetří na další sezónu, pokud tedy bude.
Jak už jsem výše zmínila, finále mě zklamalo. Spíše se v něm řešili okrajové věci příběhu. Románek sluhy a zahradníka, Chaceův syn... Tohle tam prostě podle mě být nemělo. Čekala jsem, že příběh nějak smysluplně uzavřou, ale ne. Takhle to vypadá, že si nechali otevřená vrátka, kdyby náhodou byla druhá série, která by se věnovala následné Paulově nemoci.
Opravdu mi vadila postava detektiva Chace. Nic proti tomu herci nemám, ale role, kterou hrál, byla podle mého názoru naprosto zbytečná. Hlavně tedy ve druhém díle, který jsem měla problém dokoukat právě kvůli němu.
Také mě zaráží způsob, jakým byl příběh vyprávěn. Nevím, jestli jsem jediná, komu vadilo to, že byl chvílemi seriál vyprávěn vážně a napínavě, a pak se snažil být rádoby vtipný. No, vtipné mi to nepřišlo, spíše trapné.
Co musím ocenit je použitá podkladová hudba. Ta se k seriálu moc hodila a skvěle podtrhovala příběh. Také se mi jako milovníkovi Itálie moc líbilo vykreslení tamního prostředí a celé díly v italštině.
Abych to shrnula, bavilo mě to sledovat, ale vadí mi, že se seriál odklonil od reality a styl vyprávění.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
1/2
12