avatar uživatele

Anushqa

off
JménoAnushqa
Věk
BydlištěV České republice :DD
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Anushqa
plakát
Dr. House
26. července 2010
další názory k seriálu

Dr. House

Dr. House je originální seriál, ale zase z nemocničního prostředí.

Jako komediální seriál určitě zaujal spustu lidí, kdy House o své pacienty pečuje velmi lhostejně, jako by ho nezajímali.

Nepříjde mi úplně ideální, když je sám doktor na něčem závislý. Přece když je doktor měl by jít příkladem. Ale je to seriál,....

Z hlediska hereckých výkonů je obsazení ideální. Greg umí skvěle zahrát egoistického doktora, za to by zasloužil Oscara.

Nesmím vynechat originální diagnozi pacientů (nikoho nezajímá zápal plic): Sarkoidóza, Lupus, Subdurální hematom, Lymfosarkom.

A nakonec?
"Hippokratova přísaha? Znám, ale nějak mě nezaujala."

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Simpsonovi
26. července 2010
další názory k seriálu

Simpsonovi-Něco k tomu

Stará žlutá rodinka s tlustým popíjejícím pivem Hommerem, s nevychovaným Bartem, s chytrou Lisou, s nadprůměrně vyvinotou Magie a s vlasatou Marge. Ty si pamatuju už z brzkého dětství. Jako každé dítě
Přikláním se k názorům, že novovdobí Simpsonové už nejsou, co bývali. V podstatě je chápu. Nemají už co vymýšlet.
Směju se snad u každého dílu.
Mimochodem jako můj kolga Kaštánek musím vydzvihnout český dabing. Sice je trovhu divné, že Marge dabuje Jirka Lábus, ale i tak je velmi povedený. Myslím, že je to z mála jeden seriál, kteří češi nadabovali opravdu dobře.
Je to prostě jeden z vyjímečných seriálů. Který jiný dosáhl víc jak 20 sérií? Málokterý. Myslím, že Simpsonovi zůstanou na obrazovkách dlouho a v našich srdcích ještě dýl, alespon si to přeju.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Hannah Montana
14. dubna 2010
další názory k seriálu

Jste staří, ale já ne!!

Ano, chápu, že některým je tu 18-20 let (typuju), ale jsou tu i mladší, jako já, a těm se líbí. Jistě, že některé scény jsou herecky prkenné a trapné, některé ani nejsou vtipné a v podstatě každý díl tě ponaučí. Například, že sliby se mají plnit nebo že vykopat někomu jámu se nevyplácí, ale prostě má své nevýhody, ale seriál se nemůže zavděčit všem věkovým generacím. Miley je mi sympatická a kámoška, která ji neměla ráda si ji teď oblíbila. Miley Cyrus skvěle zpívá a je skvělá herečka. Ikdyž teď chce skončit s Hannah Montanou jistě zůstane v dětských srdcích navždy....

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 20 lidí
90 %