avatar uživatele

Crazy-Nut*

off
JménoSára ,,Crazy-Nut*" B. ;)
Věk31 let (Střelec)
BydlištěPraha 11 Jižní město
Twitter@Nuticek
Instagram
FacebookNot for everyone :P
Poznámka
Ráda se seznámím s někym novým, takže mi klidně napište do zpráv ;)
Názory uživatelky Crazy-Nut*
plakát
Cult
2. dubna 2013
další názory k seriálu

Cult

Další z těch lepších seriálů, které stojí aspoň za zkoušku. Mě osobně to trochu připomíná slavnější a úspěšnější The Following, i když ta úroveň není tak úplně dobrá. Já osobně na to koukám hlavně kvůli Robertovi Kneeperovi, kterýmu ty záporáci neuvěřitelně sedí a opět mi to dokázal v roli Billiho. Jinak nápad na příběh se taky povedl a jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál a zda bude mít seriál ještě druhou sérii. Nechám se překvapit a Vy to také zkuste shlédnout ;)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Stoupenci zla
2. dubna 2013
další názory k seriálu

The Following

Konečně po dlouhé době seriál na skvělé úrovni! Příběh Vás neskutečně pohltí, aniž byste si všimli jak. Dřív bych možná ani takové seriály nezkoušela, ale už teď patří mezi ty nejlepší, které jsem viděla. Sekta v podobě seriových vrahů, kteří se inspirují vraždami a citáty z povídek Edgara Allana Poea, to je geniální. A Joe je skvělý záporák, který má jako muž neuvěřitelné charisma, že byste se možná i přidali k němu, kdybyste byli na dně a bez smyslu života jako lidé v sektě. A u Ryana jenom čekáte, zda se brzo z toho všeho nezhroutí (na což by měl plné právo). U obou postav zkrátka občas nevíte, komu fandit, protože obě mají něco do sebe :) Každopádně, pokud nejste citlivějších povah a nevadí Vám pár kapek krve, rozhodně neváhejte a zkuste tento opravdu geniální seriál, který se už po pár dílech zapsal do historie ;)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
90 %
plakát
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví
31. ledna 2013
další názory k seriálu

Panda

Já jsem zatím nikdy film o Kung Fu Pandě neviděla, takže to nemůžu srovnat i s filmovým podáním, každopádně si myslím, že i samotný seriál bohatě stačí. Není to sice nic extra, co by člověk potřeboval sledovat, ale dá se na to koukat a občas to má i vtipné momenty, takže proto hodnotím 60% :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Tučňáci z Madagaskaru
31. ledna 2013
další názory k seriálu

Madagaskar...

Sice samotný film je asi lepší, ale tenhle seriál má určitě něco do sebe. Už díky tomu, že tady je pro tučňáky větší prostor v ději, než tomu tak je ve filmech, nebo alespoň mě to tak příjde. A že se jen tak s nima člověk u televize nenudí. Je pravda, že tam občas chybí známa čtveřice v čele se lvem Alexem a zebrou Martym, kteří by tomu seriálu taky dali ještě nějakou tu šťávu navíc a proto dávám 70% :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Spongebob v kalhotách
31. ledna 2013
další názory k seriálu

SpongeBob

SpongeBoba jsem objevila díky strejdovi, který na to občas koukal v televizi. Říkala jsem si původně, že to je jenom další (pro dospělé jedince nudný a nezáživný) seriál pouze pro děti menší věkové kategorie a ono ejhle se na to dá i koukat! :) Musím říct, že mě to opravdu baví a ráda se na to koukám. Sice tam jde většinou jenom o to, jak se Plankton snaží ukrást recept na krabí hambáč, ale když se do děje připojí právě SpongeBob spolu se svým nejlepším kamarádem, hvězdicí Patrikem, tak to občas nemá chybu :D Takže pokud už jste doma zoufalí, co pustit malému dítěti, aby Vás nechal pár minut v klidu, zapněte mu houbu na nádobí, žíjící pod mořem ;) Vřele doporučuji :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Když vaří táta
26. října 2012
další názory k seriálu

Táta

Recepty jsou sice dobré, ale musím se přidat k ostatním, že děti, které chtějí pomáhat a ukazují nám jak je jejich táta dokonalý a já nevim, co všechno mi leze docela na nervy. I když za ten hezkej pohled na to jídlo se to dá občas prominout. Proto dávám aspoň těch 40%, aby se neřeklo ;)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
40 %
plakát
Amazing Race: O milion kolem světa
12. září 2012
další názory k seriálu

The Amazing Race

Tato reality show mě zaujala tím zajímavým nápadem. Ne, že vyhrajete 1 milión dolarů, ale především tím, jak můžete díky soutěži poznat skoro celý svět a destinace, kam byste se za normálních okolností nikdy v životě možná ani nedostali. Úkoly jsou skvěle vybrané jak na vytrvalost, logiku a sílu, tak i na psychickou stránku. O napjaté a zároveň zábavné situace v tomto pořadu rozhodně není nouze a vždycky si najdete v každé sérii svého favorita, který Vám de facto pokaždé ukáže, jak jsou dobrý a skvěle spolupracují jako tým, což by jen tak nezjistili. Je pravda, že v tomhle případě je velká motivace ta výhra, ale podle mého názoru tu hlavně člověk zjistí, co všechno dokáže a jak je pro něj ten druhý spoluhráč důležitý. Není to snad ta největší výhra? ;) A co dodat záveřem? Žřejmě jen, že The Amazing Race vřele doporučuji :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Ricardovy recepty
28. srpna 2012
další názory k seriálu

Ricardovy recepty

Občas, když nemám na co v televizi koukat, když čekám třeba na Prostřeno, tak si to někdy na Ricarda přepnu. Líbí se mi s jakým nadšením a optimismem vaří a má i docela zajímavé recepty, který i kdyby člověk nemohl zkusit uvařit, rád by je ochutnal. Aspoň za to mu dávám 70%

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Bylo, nebylo
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Once Upon A Time

Once Upon A Time je přesnou ukázkou dospěláckých pohádek, respektive takových, který už nejsou jen o šťastných koncích, ale jsou svým způsobem pro mě víc realistické, než když jsem je brala jako malá za fantazijní příběhy plného štěstí. A to mě na tom asi všem zaujalo nejvíc. No napadlo by Vás třeba udělat z červené karkulky vlkodlaka, o kterém se v pohádkové říši vždy vyprávělo tak, že snědl babičku a následně i Karkulku? Nejspíš ne. Velmi mě také zaujal nápad, že Královna nenávidí Sněhurku nejenom proto, že je krásnější než ona, ale z důvodu, že přišla kvůli ní o svou pravou lásku. To je tak hezky vymyšlený, že už i kvůli tomu a dalším mnoha věcem jsem nemohla hodnotit jinak než 100%, protože mě tento seriál naprosto dostal a po pár dílech jsem se do něj doslova zamilovala :) Tak už přestaňte číst ten můj blábol a honem se na to podívejte, pokud už konečně chcete vidět ty pořádné pohádky, na které jste jako děti podívat nemohly ;)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Doteky osudu
6. července 2012
další názory k seriálu

Numbers

Tim Kring mě od doby Heroes přesvědčil, že další jeho projekt budu s radostí vyhledávat a ani tentokrát mě nezklamal. Autistický kluk jménem Jack, který komunikuje většinou přes čísla mě zaujal svou neuvěřitelnou inteligencí a talentem pomáhat a spojovat lidi na světě, tak jak by to mělo správně být mě opravdu baví. Jsem ráda, že Touch dostal šanci se předvést i v 2. sérii, jen doufám, že to nezklame mé očekávání, ale věřím, že ne. Každopádně pokud máte rádi seriály právě podobné např. Heroes, myslím si, že Touch si také zamilujete :) Bohužel jediné, za co jsem musela ubrat procenta je to, že po pár dílech už víte, co máte od hledání spojitostí očekávat, což mě docela štve, když vím, co bude v další scéně následovat. I tak si Touch ode mě vysloužil krásných 90%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
1/9
1234567 ... 9