avatar uživatele

Calliope

off
JménoDenisa
Věk
BydlištěVysočina
Twitter@d_denisa
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Calliope
plakát
Do neznáma
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Konečně dobrý námět!

Na South of Nowhere jsem se chystala podívat dlouhou dobu a rozhodně nelituji toho, že jsem to udělala.
Ze začátku jsem si nemohla zvyknout na způsob, jakým tento seriál byl natočen, cukání a trhání kamerou mě trošku rušilo, ale postupně jsem si zvykla. S odstupem času můžu říct, že za to tvůrcům patří velké plus za originalitu, o to vypadá seriál reálněji.
Postavy se mi líbí snad všechny, každá je úplně jiná a přesto všechny něco do sebe.
U Spencer mě trošku zaráží to, že když jí dojde, že je lesbička bere to až moc v klidu, je s tím naprosto vyrovnaná (což se mi zdá trošičku neobvyklé). Chybělo mi tam trochu víc emocí.
Ale ani to mě neodradí od (velmi) pozitivního hodnocení :-).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Ally McBealová
8. prosince 2012
další názory k seriálu

„ the one“

Seriál jsem měla nejradši první 3 série. Vždycky mě dokázal upoutat a vtáhnou do děje. Někdy jsem se i zasmála a bylo to celkově příjemné pokoukání. Ale jak šel čas, tak mi Ally začala být čím dál tím víc být protivná. S tím jejím věčným hledáním toho pravého už to začalo být celkem nudné. U obrazovky mě držela asi jen Lucy Liu v podání Ling. Ta se vážně povedla, s těma svýma hláškama.
První 3 série bych si klidně pustila znovu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Cirkus Humberto
3. prosince 2012
další názory k seriálu

Ne, děkuji

Můžu říct, že mě tento seriál už od dětství traumatizoval. Rozhodně to není žádná komedie. Herecké obsazení je velice povedené. Nicméně vždycky když slyším tu úvodní hudbu běhá mi mráz po zádech, sahám po ovladači a přepínám. Starší generace ho možná ocení, ale mě nezaujal.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
40 %
plakát
American Horror Story
22. listopadu 2012
další názory k seriálu

AHS

Je to už celkem dlouhá doba, co jsem se nechala zlákat a pustila jsem si pilot. Říkala jsem si, že to nemůže být přece tak strašné a děsivé, přece jenom horor. seriál od Ryana Murphyho jsem si nedokázala představit. Jenže opak je pravdou a já málem ani nedokoukala první díl. Neznám lepší výraz, který by vystihoval přesně to, co mě u sledování napadalo - „creepy“. Od té doby jsem seriál neviděla, ale věřte mi že se často přemlouvám, že bych se mohla podívat, co přesně na tom ty lidi tak baví a vehnat si dožil nějaký ten adrenalin.
Svůj účel vystrašit seriál splnil, takže hodnotím takto.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Misfits: Zmetci
19. listopadu 2012
další názory k seriálu

Velmi bohatá slovní zásoba :-D

To první co mě na Misfits zaujalo, byla asi jejich slovní zásoba, mluvím tu samozřemě o těch všelijakých sprostých slovech. Rozhodně si myslím, že v případě Misfits to nebylo na škodu. K veřejně prospěšným pracím mi to celkem sedí.
Kladně hodnotím především děj, jak tohle mohl někdo vymyslet, to fakt nepochopím. Ano, děj byl někdy zvrácený až moc (s tím vražděním probačních), ale pojali to s humorem a mě to bavilo. Všechno se zdálo perfektní dokud neodešel Nathan. Říkala jsem si ,,To snad nemyslí vážně, taková chabá náhražka Nathana.", mluvila jsem o tom podivným týpkovi, který Nathana nahradil. Ty jeho hlášky (?) měly být asi vtipné, ale mě se teda nezdáli. Na Nathana neměl a tak jsem na to přestala koukat.
Nevím co se stalo, že takovou chyby mohli tvůrci udělat, ale mě to definitivně odradilo.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Hvězdná brána
19. listopadu 2012
další názory k seriálu

SG - 1

Na tomhle seriálu jsem v podstatě vyrůstala, takže rozhodně moc kritická nebudu. Řekla bych, že tenhle sci-fi seriál je nejlepší svého druhu, jeho spin-offy se můžou jít klidně jak se říká zahrabat. Nicméně nikdo není dokonalý a to platí i pro tento seriál. Já osobně jsem zastánce toho názoru, že přestat se má v nejlepším, takže se už do žádných Orájů (či jak se to píše) vůbec neměli pouštět. Už potom, co se přestal objevovat O´neill to nemělo ten správný šmrnc a hlavně mi chyběl ten jeho humor. Jinak efekty a kulisy celého seriálu mě dostávaly snad pokaždé, kdy jsem se dívala. Hlavně tedy interiéry goauldských lodí a přenášecí kruhy. Taky musím zmínit hudbu, která vždycky dokonale podtrhuje napětí děje.
Mohla bych pokračovat dál, ale to hlavní jsem myslím už napsala.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %