avatar uživatele

eliska krejci

off
JménoEliška Krejčí
Věk25 let — narozeniny slaví za 86 dní (Rak)
BydlištěProstějov
Twitter
Instagram
FacebookEliška Krejčí
Poznámka
Názory uživatelky eliska krejci
plakát
Noční směna
4. července 2019
další názory k seriálu

Má své chyby

Seriál má spád, pořád se něco děje a postavy jsou super, ale...Většina seriálů těží z důležitých životních milníků. Tenhle seriál je okázale přeskakuje. V pauze mezi sériemi stihla proběhnout svatba, odjezd postavy do Afghánistánu, odmítnutí žádosti o ruku, rozchod (hned několikrát), začátek vztahu, závažná operace určující kariéru, odstranění nádoru v mozku, návrat Annie....to mě neskutečně vytáčí. Stejně jako fakt, že odlifrují hlavní postavy z obrazovky aniž by se namáhali nám oznámit, co se s nimi stalo. Jednodušší je asi dělat, že nikdy neexistovaly (Landry, Krista, Ragosa).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Skins
17. srpna 2017
další názory k seriálu

Fuckin Skins

Původně jsem komentář ani psát nechtěla, protože moje hodnocení mluví samo za sebe, ale změnila jsem názor. Skins jsou dokonale nedokonalí mladí lidé. Je to přehlídka excelentních hereckých výkonů mladých, tehdy ještě neznámých herců. Jsou to příběhy napsané a natočené tak perfektně, že každý z nich by mohl být samostatný dramedy film. Vyberte jakoukoli generaci, jakoukoli sérii a jakýkoli díl,nenajdete jediný,který by nebyl téměř dokonalý. Skins vás totiž vynesou do oblak, jen aby vás poté srazili na emocionální dno. S hlavními postavami jsem prožívala úplně všechno a teď když jsem dokoukala, je to, jakoby mi umřel člen rodiny :D. Narozdíl od většiny, mě shazovaná 3 generace naprosto nadchnula a mám ji nejradši. Oblíbené postavy : 1 generace - Sid, Cassie, Chris 2 generace - Cook, Freddie, Katie,JJ 3 generace -Alo, Mini, Nick a Franky. Ps. Nikdy nezapomenu na Chrisovo ,,Fuck It" a Katino ,,Iam Katie Fuckin Fitch".

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
15. ledna 2016
další názory k seriálu

Rozpolcená

Knižní sérii miluji. Je svižná a chytlavá. I ten film se mi líbil ( většině lidí ne, což moc nechápu ). Od seriálu jsem si hodně slibovala, díky neomezené délce stopáže mohli děj z knihy zpracovat mnohem detailněji a více se věnovat každé z postav. A popravdě jsem ze seriálu mírně zklamaná, není podle mě ani zdaleka tak kvalitní. Hlavní hrdinka není žádné herecké eso a ani Jaceho vystupování mi zrovna nesedlo ( a Valentina po... úplně ). Dost váhám, čekala jsem o dost víc. A tak jedinými aspoň trochu sympatickými postavami zůstávají Simon, Isabelle a Magnus.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
You, Me and the Apocalypse
24. října 2015
další názory k seriálu

#something#for#me

Miluji nadsázku, černý humor, Roba Lowa a taky Britskou tvorbu. Tento seriál vše splňuje na jedničku a stal se mi tak příjemnou oddyychovkou.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Minority Report
1. října 2015
další názory k seriálu

Prozatím se zdržím hodnocení

Jen bych chtěla podotknout, že původní pilot ( najdete pod Minority Report s01e00 ) byl mnohem lepší. Potom přetočili posledních deset minut a príběh se tak stal více plitký a poněkud přehnaný. Např.z Dashova dvojčete Arthura, hodného a uneseného bratra potřebujícího pomoc, udělali vypočítavého a sobeckého lišáka.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Živí mrtví: Počátek konce
23. září 2015
další názory k seriálu

první série

Naprosto povedené. Tak jiné než TWD a přesto potěší snad každého jejich fanouška. Mě tedy určitě. Postavy jsou sympatické, zombíci, ač v menší míře, naprosto mrtvolní. Začátek apokalypsy je skvělé téma a tvůrci ho podle mě zpracovali bravurně, protože je to zábavné, poutavé, má to své tempo a vcelku málo hluchých míst. Mě osobně osudy této rodiny zajímají a doufám, že je postupně všechny nezabijí.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
The Walking Dead: Webisodes
23. září 2015
další názory k seriálu

mezi sériemi

Zajímavé zpestření mezi sériemi, když nemáte co dělat a odpočítáváte dny. Velmy krátké (tak jak to u webseriálů bývá) a o úroveń méně kvalitní než TWD, nicméně přesto dostačující.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
The 100
3. září 2015
další názory k seriálu

Iam Octavia from sky crue and we have something i want.

Vždy jsem měla slabost pro seriály stanice CW. A s The 100 tomu není jinak. Miluji post-apo žánr a stovka přesně tak začíná. Radiace? mladí hezcí lidi? Grounders? Dejte to sem, to chci. The 100 mě bavil od první epizody a bavit nepřestal až do konce druhé série. Teď se jen těším na tu třetí. The 100 má pro mě všechno. Akci, drama a dokonce i lásku. Drsňácké bojové scény mě dostávají stejně, jako Octaviin progres napříč sériemi.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Zoo
2. září 2015
další názory k seriálu

Předpvěd' ?

Hodně zajímavý seriál, ale ještě zajímavějíší téma. Že se ke zvířectvu nechováme zrovna fér? pravda. Že by se jednou chtělo mstít? Zajímavá myšlenka. A my by jsme byli v háji.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Osmý smysl
2. září 2015
další názory k seriálu

We are the world

Luxusní a naprosto kvalitní podívaná. Ze začátku mě první díl moc nezaujal, nudil mě, ale postupem času díl po díle jsem se do tohohle příběhu naprosto zažrala a příběh 8 telekineticky spojených lidí mě naprosto pohltil. Je to úplně nový formát a je hodně originální. Mám ráda Capheuse a top páry Riley s Willem a Kalu s Wolfgangem.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %