avatar uživatele

Veri

off
JménoVeri
Věk32 let
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Veri
plakát
Super drbna
12. února 2010
další názory k seriálu

skvělé :)

Já teď čtu poslední díl GG a moc mě to baví. Už jsem přečetla všechny a jsem moc spokojená. Jo máš pravdu, že to je jiné než ty dívčí romány. A Chuck tam je, ale chová se jakoby skoro GAY.. xD Ale kdo ví, v seriálu zase se chová jako naprosté prase perverz, co si chce jen užívat. Tak uznejte.. Mám ten seriál ráda. Už jsem se na něho koukala s titulkama, tak nevím, jak to bude teďka s dabingem.. S kámoškou jsme si dříve hrály, že ona je Serena a já jsem Blair.. Ona byla krásná, zato já jsem měla Nata.. xD Můj názor je: Hrozně mě to baví, a hlavní postavy vystihly dobře. Seriál je sice úplně jiný, než co je v knížce, ale to nevadí :)

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Želvy Ninja
22. října 2008
další názory k seriálu

Turtles

e nestydím se na to a hned řeknu, že je mám ráda i teď. Jsou úplně sladcí :-D Jinak to bojově umění a ještě, že bojujou želvy, no to je teda uchvácující. Jinka jsem s tím spokojená a doporučuji ho i mladším generacím.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Comeback
8. října 2008
další názory k seriálu

Super!

Koukla jsem do programu a uviděla jsem nový český seriál a řekla jsem si, jaká to zas nebude blbost, co všechno nevymyslíme. Ale zmýlila jsem se. Je to skvělý seriál, na tu bídu jako Česká republika :-) Ozzák ten děj jen spestří, Tomi je taky výbornej, Iva taková všechno říkající na rovinu. Obchod s CD nemá chybu, ale eso je Ozzákovo křeslo ;) Opravdu jsem velmi překvapena. Dívat se budu samozřejmě nadále

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
90 %
plakát
Mr. Bean
8. října 2008
další názory k seriálu

Mr. Bean

Tohle je jeden z mála Britkomů, kdy mi nevadí umělý smích. Pak Atkinson hraje Beana skvěle, takže se na něho dá stále dívat furt a furt. Nikdy neomrzí. Sice ne všechny epizody byly skvělé, ale určitě stály za to :-)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Chůva k pohledání
16. září 2008
další názory k seriálu

Fren

Tento komediální seriál je super! Taky samotné postavy nemají chybu. Hlášky Nilese jsou prostě perfektní, dále pak stěry slečny C.C. Také celkový děj je parádní, Fran jak se snaží si konečně najít chlapa. Franinou matku pořád vidíme, jak se cpe a babičku, která má cool hlášky. Škoda, že už u nás nejde, fakt jsem se u něho pobavila.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Rodinná pouta
16. září 2008
další názory k seriálu

hmm....

Tak o tom není, co psát. Zase česká výroba. No i když, na Rodinná pouta se dalo ještě koukat, když byla první řada. V prní řadě se mi to ještě líbilo. Osudy byly napínavé, nikdy se nevědělo, jak to skončí. Postahy a povahy, taky dobře vymyšlené. Ze začátku jsem se na to i koukala. Ale postupem času, epizod a séríí, seriál upadal na kvalitě, až to dopadlo tak, že vznikla hrůznost jménem Velmi křehké vztahy..

20% za 1. řadu..

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %
plakát
Willy Fog na cestě kolem světa
16. září 2008
další názory k seriálu

Willy

Tento seriál jsem měla hodně ráda jako malá. Je dobře, že to takhle uděliali, protože i ti nejmenší se mohou podívat, jak to asi vypadá v jednotlivých zemí. Taky je to naučné, a to je výborné. Postavičky, děj a povahy jednotlivých hrdinů jsou parádní. I když se to spíš pro ty mladší, ráda se na to podívám znovu.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Kobra 11
7. září 2008
další názory k seriálu

nenene!

Německé seriály prostě nemusím a tenhle není výjimkou, Tento seriál je spíše pro kluky - vybuchující auta, rychlá auta.. Jinak tenhle seriál je naprosto o ničem. Humor žádný, možná tak napětí a akce. A naprostě vyměňování Semirova spolupracovníka seriál ztrácí na kvalitě.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
30 %
plakát
Sue Thomas: Agentka FBI
7. září 2008
další názory k seriálu

Sue..

Tak tento seriál jsem měla ráda, protože jsem nikdy nevěřila, že lidi s takovým "postižením" to můžou někam dotáhnout. A přesvědčila jsem se sama. Deanne Bray coby Sue Tomas zahrála výbornou roli, vřdycky mě zajímalo, jak to mohla vyřešit jiným způsobem, a Levi jen zpestřil její postavení. Taky seriál neztrácel na kvalitě díky skvělými výkony herců, občas hláškami..

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Letiště
7. září 2008
další názory k seriálu

KATASTROFA!

Další seriál od českých tvůrců... No jéje.. Vůbec to nemá žádnou kvalitu, žádný děj, prostě nic. Jestli si mysleli, že jsme tak pitomí, že se budeme na to dívat, tak to se spletli. Každou epizodou, každým dílet seriál upadal na kvalitě. Jediné plus bylo asi to, že se z části seriál odehrával ve vzduchu.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %