avatar uživatele

SimonQa14

off
JménoSimča
Věk28 let — narozeniny slaví za 95 dní (Rak)
BydlištěHeřmanice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky SimonQa14
plakát
Prolhané krásky
10. listopadu 2012
další názory k seriálu

Nikdy nevěř hezké holce se strašlivým tajemstvím...

Skvělý seriál s úžasným nápadem a tomu odpovídajícím provedením. Děj plný nástrah, intrik a temných tajemství okořeněný vždy tou správnou atmosférou, tak přesně takhle to vypadá a je to dokonalé. Poměr s učitelem, zmatek ohledně své orientace, přebírání přítelů vlastní sestře nebo bulimie a drobné krádeže? Ano, tohle všechno se může stát. Tohle všechno znamená, že příběh každé z dívek a situace, ve které se ocitly je dost uvěřitelná, což je pro seriál další plus. Čím jsou díly novější, přibývá na akčnosti a děje se toho víc a víc, což je pro mě osobně další klad. Herecké obsazení je uspokojivé a výkony ještě lepší. Sem tam se zdá, že věci jsou až příliš nepravděpodobné, ale ani to mi nezabránilo ohodnotit tento seriál na 100%.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 20 lidí
100 %
plakát
Misfits: Zmetci
14. června 2012
další názory k seriálu

Surprise..

Se sledováním Misfits jsem začala díky zde zveřejněnému članku. Nejprve jsem si říkala, že je to na můj vkus příliš vulgární a stupidní, ale dala jsem tomu šanci. Dobře jsem udělala a Zmetci se mi opravdu dostali pod kůži. První série byla v porovnání s ostatními řekněme slušná, druhá série trochu klopýtala, ale třetí... dokonalost sama. Samozřejmě, že odjezd Nathana do Las Vegas byl opravdu šok a o příchodu Rudyho se rozhodně nedá mluvit jako o dobré náhradě za Nathana. Jeho hlášky nemají takovou šťávu jako měly ty Nathanovy, ale v celku to seriálu na kvalitě neubralo. Sledování proměny Simona bylo opravdu záživné a bylo zde mnoho k vidění. Jak jsem již řekla, tento seriál si mne získal a věřím, že 4. série nebude zklamáním.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Hustej nářez
17. března 2012
další názory k seriálu

Zahnání nudy...

Show, ve které vám skupinka přátel ukáže pár zajímavých videí, u kterých se někdy zasmějete a někdy jen nevěřícně koukáte na to, čemu se tito lidé dokáží smát. Výhodou této show je, že je zaměřena na velký okruh těch nejšílenějších videí. Od těch, ve kterých se divíte lidské hlouposti po ty, ve kterých se divíte, že onen člověk přežil jen s mírnými následky. Tento "seriál" bych doporučila jen v nějaké nudné chvíli, ale asi ne na pravidelné sledování. Takže 80% bych se nebála dát :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Tučňáci z Madagaskaru
29. února 2012
další názory k seriálu

Úsměv a mávat hoši!

Super animák s dobrým dabingem, což mě docela překvapilo. Musím uznat, že si mě tato pohádka docela získala. Humor je někdy dobrý a zábavný a někdy přehnaný a nudný. Vcelku je to seriál, který bych doporučila někomu třeba při nemoci. Nic složitého ani únavného. Pěkné pokoukání.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Dům loutek
22. února 2012
další názory k seriálu

Ve váze jsou tři kytky. Jedna z nich je zelená(žlutá)...

Všechno na tomto seriálu mi naprosto sedlo. Ať už je to scénář nebo celý příběh. Všechno má hlavu a patu (až na některé vyjímky). Řekla bych, že tento seriál je vypracovaný do detailů. Nechci tu psát spoilery, ale každý kdo zná, ví, že v každém díle je kousek k odhalení jisté věci spojené s Echo. Ať už je to jen obyčejná věta nebo obrázek... No, kdo znáte, chápete :-)

Seriálu nemůžu nic vytknout. Skvělé obsazení (jediný, kdo i tam vadí je Dominick...), skvělý děj, skvělý scénář i detaily.

Plus, v seriálu je hlavní postavou Eliza Dushku a ve vedlejší roli se tu objeví i Summer Glau. To je pro mě 100% pozvánka před televizi :-)

Takže rozhodně tomuto seriálu dávám plných 100%, které si bezvýhradně zaslouží :-)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Partička
12. února 2012
další názory k seriálu

Zábavná oddechovka

Upřímně musím říct, že než jsem se odhodlala pustit si první díl, dalo to dost práce. Jediné, co můžu říct je, že to nebyla chyba ba naopak, byl to jeden z mých nejlepších výběrů. Každý díl má něco do sebe a jak už tu bylo zmíněno duo Genzer Suchánek je prostě legendární. Dvě z mých nejoblíbenějších scének jsou Blázni a Seznamka. A jeden z mých nejoblíbenějších výroků je rozhodně: "Michili, Michili, ži bi ti bili í?"

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Bylo nás pět
15. prosince 2011
další názory k seriálu

Dobrá práce Češi

Abych pravdu řekla, je to jeden z nejlepších českých seriálů, na který jsem se kdy dívala. Herecké výkony jsou dobré a určitá atmosféra na vás také zapůsobí. Je to prima oddechový seriál, který vás pobaví. Pokaždé, když jsem slyšela říct Péťu čekuládu, hned jsem si vzpomněla na svého dědu, který také používá tento výraz :-) Jinak seriál je velmi povedený a času u něj stráveného mi nebylo ani trochu líto. Občas je potřeba určitý oddech a tento seriál je na něj jako dělaný. :-) Nejvíce mě vždy pobaví Péťova hláška: Rampepurdo rampepurďácká :-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Láska je Láska
23. listopadu 2011
další názory k seriálu

Viděla jsem každý díl

Příběh pojednává o lásce něžného pohlaví, což je jasné už z upoutávky na seriál. Viděla jsem zatím každý díl a musím říct, že jsem spokojená jak s výkony herců, tak s celkovým dějem. I obsazení je mi sympatické a myslím, že seriál budu sledovat i nadále :-)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Glee
28. července 2011
další názory k seriálu

Jsem potěšena...

Tento seriál mě potěšil. Moc se mi líbí, že ani jedna z písniček, které v něm zpívají není jen obyčejné okopírování interpretů, ale v každé je kousek z nich. Každá má svůj šmrnc. I v celém ději se setkáme s mnoha různorodými věcmi. Každý z členů Glee má jiné vyznání, je jiné rasy nebo sexuální orientace. Toto mě také velice zaujalo a oslovilo. Pozorovatele seriál vtáhne do děje a někteří se i ztotožní s nějakou postavou nebo situací, což se stalo i mně. Já tomuto seriálu dávám rozhodně 100%.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Internát Černá laguna
2. ledna 2011
další názory k seriálu

Pochvala

Viděla jsem každý díl tohoto seriálu a můžu říct, že je to dokonalé. Je to napínavé, což je velké plus a každá postava je zahalena tajemstvím, které se postupem času začne odhalovat a ještě více to zamotá. Ať už je to situace mezi Marcusem a jeho matkou, Ivanem a Marií, Julií a \"jejími\" duchy... Prostě má to jiskru a je to hodně zajímavé. Proto dávám 100%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %