avatar uživatele

Janulka93

off
JménoJana
Věk30 let
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Janulka93
plakát
Průměrňákovi
8. června 2018
další názory k seriálu

I'm gonna freeze your head and put it on some dude's body

Poprvé jsem seriál zaznamenala před pár lety, kdy jsme někam letěli a pár dílů the Middle bylo v nabídce programu v letadle. Možná, že jsem tehdy pustila pár minut, ale moc si to nepamatuju.
Dlouho jsem se the Middle vyhýbala (i když musím přiznat, že mě zaujalo, že hlavní postavu hraje údržbář), až jsem na něj narazila na Prima Comedy Central, kde jede díl za dílem. Pár dní jsem koukala až jsem si řekla, že tomu dám šanci. (Pak jsem to zhltla během relativně krátké doby, jak jinak.)
Když se nad tím zamyslím, tak mě vlastně každá z hlavních postav vytáčela - všichni neskutečně nepořádní a tak nějak, asi i takoví ti průměrní Američané (viz přístup třeba k placení účtů) - Frankie, která se musí stále do něčeho plést; Sue, která si žije vlastním životem a je overexcited ze všeho; Axl, který je prostě egocentrický a čuně; Brick, který není schopen sociální interakce (trošku mě štval i celkový přístup rodiny k němu) a Mike, který z toho všeho vychází asi nejlépe, ač jeho neprojevování citů občas taky leze na nervy (ale scéna, kdy zpíval v autě je asi jedna z nejlepších!). Asi ani nemůžu říct, že bych měla vyloženě oblíbenou postavu, ale všechny dohromady dělají ze seriálu něco skvělého. :)
Je to fajn oddechovka, která opravdu pobaví a nezklame. Nicméně se přiznám, že poslední sérii a půl jsem žrala hlavně kvůli romantické linii, která mě nakonec nezklamala (jó, a finále jsem si musela pustit hned poté, co jej dali na web, i když to bylo někdy kolem páté ráno a já měla den po státnicích, takže jsem měla plné právo vyspávat. :D)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Polda
19. února 2018
další názory k seriálu

Igor

Zase tak tragicky jako někteří tady bych to neviděla. Dle mého názoru je to pohodová oddechovka s místy dobrým humorem, který je doplněn dobrým hereckým obsazením.
Vlastně to obsazení bylo hlavním popudem k tomu, proč jsme se s kamarádkou začaly dívat - Igor Orozovič je našim oblíbencem (možná i víc než to :D) ještě z dob, kdy hrával v ostravském divadle, tudíž jsme si příležitost koukat na něj pravidelně v telce nemohly nechat ujít.
K samotným postavám - líbí se mi, jak jsou postavy těch dvou policistů protikladné, i když už i ten slušňák někdy začíná vystrkovat růžky. Navíc mi Matásek do role drsňáka neskutečně sedí. :)
Za mě to zas tak špatný seriál není.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Selfie
2. února 2015
další názory k seriálu

How are yoou?!

Jo, přiznám se. Tipovala jsem, že tento seriál bude zrušen, a měla jsem pravdu.
Ani jsem neměla v plánu se na něj podívat, ale po všech zkouškách přišlo volno, které se nedalo trávit jinak, takže jsem si sedla, stáhla Selfie a za dva dny neměla zase co dělat.
Pokud si chcete jen tak odpočinout a nehledáte nějaké hluboké filosofické myšlenky, je tento seriál ideální. Některé vtípky jsou jednoduché, ale pobaví. A navíc díky zrušení není tak dlouhý, takže u něj neprosedíte mládí.
Hlavně nám ukazuje věc, se kterou má dnešní společnost opravdu velký problém - všichni žijou na internetu (samozřejmě krom Henryho :D).
Ale konec se mi moc nelíbil. Čekala jsem, že bude jiný, všechno tomu nasvědčovalo, a já ho prostě takový chtěla! :D

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Futurama
30. října 2014
další názory k seriálu

Bite my shiny metal ***

Ne a ne a ne. Jiné hodnocení než 100% tomuto seriálu dát prostě nejde. I přesto, že ten seriál mám tak ráda, trvalo mi strašně dlouho než jsem ho konečně dokoukala. To bylo hlavně kvůli tomu, že jsem nebyla schopná si díly z posledních řad sehnat (když člověk nechce český dabing, je to u některých dílů docela problém), ale nedávno jsem konečně sedla a všechny díly dohledala, a pak mi dokoukání trvalo jen pár dní.
Seriál je to naprosto skvělý. Vím, že srovnávání s jiným seriálem (zcela překvapivě se seriálem Simpsonovi, taktéž od stejného autora) by tady nemělo být, ale nejde to. Musím to tu napsat. To, že Futurama je stokrát lepší než Simpsonovi, kteří se překvapivě táhnou už přes 20 let, zatímco Futurama skončila, což je děsná škoda. Holt sto lidí, sto chutí, a humor Futuramy mi sedí daleko víc. Myšlenka Země (a vlastně i celého vesmíru) za 1000 let mi prostě sedí, společně s postavami, které jsou velmi odlišné, ale společnou mají jednu věc. Jsou všechny neskutečně skvělé - od fialovovlasé mutantky Leely se spíše chlapskými vlastnostmi, přes Lrrrra vládce planety Omicron Persei 8, k hloupému a sebestřednému Zappu Branniganovi, ...až k lehce neschopnému, plachému doktoru Zoidbergovi (který je stejně ze všech největší frajer! :D).
A protože jsem Futuramu dokoukala nedávno, mám stále ještě v živZé paměti konec. A za sebe musím říct, že se fakt povedl, i mé romantické srdíčko zaplesalo. Nejhorší na něm je jen to, že přišel tak brzy.
Každopádně pro mě je Futurama seriál, který si vždycky budu ráda pouštět.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Black Books
30. října 2014
další názory k seriálu

Little Book of Calm

Že takový seriál existuje jsem strašně dlouhou dobu netušila. A rozhodně nelituju, že jsem ho objevila.
Je bohužel kraťoučký a nemá moc dílů (jak to u většiny britských seriálů bývá), ale rozhodně nezklame a pobaví skvělým britským humorem.
Věčně opilý a sarkastický Ir Bernard, tele Manny a střelená a taky věčně opilá Fran jsou prostě skvělá trojka!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Komisař Rex
22. srpna 2014
další názory k seriálu

seriál mého dětství...

Neříkám, že tento seriál má nějakou valnou kvalitu, ale prostě bylo by ode mě zlé ho hodnotit z tohoto hlediska...
Je to seriál, který mě provázel po většinu dětství, kriminálka, ale ne příliš morbidní s chytrým čtyřnohým chlupáčem, kterého díky jeho zálibě v houskách se salámem a vychytralosti nejde nemilovat.
Mám pocit, že jsem viděla snad všechny díly (krom Návratu komisaře Rexe - bez Vídně to prostě není ono), a tak když to letos o prázdninách opakovali a my si tímto seriálem krátili čas u babičky, u většiny dílů jsem mohla říct, že jsem ho už určitě viděla...
Těžko říct, který z "páníčků" pro mě byl nejoblíbenější. Každý z nich měl něco do sebe. Odchod Morettiho jsem fakt prožívala, ten přes hodinu dlouhý dramatický díl jsem viděla po fakt hodně dlouhé době, Burkhard byl prostě svůdník od pohledu, i když si o pár sérií dříve sám zahrál roli záporáka ne-li vraha (to si už nepamatuju přesně), a u poslední dvojice jsem jako věčná romantická duše furt doufala, že se dají dohromady.
Mimochodem - kdo z vás zaregistroval, že se zde ve svých začátcích mihl i Christoph Waltz? :) Furt jsem si říkala, odkud ho v tom filmu od Tarantina znám. Nedalo mi to a po dlouhém pátrání přišla odpověď, hrál v Rexovi vraha s panenkami nebo něco takového. :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Dexter
15. června 2014
další názory k seriálu

Dark passenger

Jak to tak u mě bývá zvykem, seriál jsem začala sledovat na primě cool. Dávali ho vždycky v neděli večer, a já místo toho, abych spala, protože jsem musela vstávat do školy, tak jsem raději ležela a čučela. Vždycky to bylo takové dramatické a nějak mě to i chytlo. Nakonec to dopadlo tak, že mi kamarád nakopíroval další série a já tedy začala koukat v angličtině. Zpočátku to byl docela šok, protože rozdíl mezi hlasem Michaela C. Halla a Saši Rašilova je obrovský, ale pak jsem si zvykla. Bylo to takové dramatické a fakt mě to bavilo, ale pak najednou nastal můj tradiční zlom - zasekla jsem to v polovině třetí série (ty třetí série jsou u mě nějak nepopulární). Po nějaké době jsem se ale do sledování opět pustila - aspoň jsem toho pak měla víc najednou a nemusela co týden čekat na další díl, i když jsem ty pauzy takové většinou měla. Nejhorší pak bylo, když jsem se musela učit něco do školy - to pak náhodou zrovna byl konec série, kdy to nešlo - jeden díl v jednom dni, ale třeba čtyři díly najednou...
No, abych to tak shrnula, tento seriál jsem měla fakt ráda, bavil mě, i když teda ke konci už to začalo pokulhávat, ale to už tak bývá. Co se finále týče, neměla jsem žádné speciální "požadavky" jak by mělo dopadnout, a tak jsem nebyla ani zklamaná ani potěšená, prostě tak akorát.
A jen poznámka na závěr - četla jsem knižní předlohu a jsem strašně ráda, že se jí tvůrci nakonec nedrželi (i když to asi dělá i to, že jsem první viděla seriál a pak až četla).

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Super drbna
15. června 2014
další názory k seriálu

Gossipka

Je to těžké ohodnotit tento seriál, protože od mého shlédnutí už uběhla nějaká doba a má paměť není zrovna v nejlepší kondici - hlavně ne na věci týkající se filmů a seriálů...
Ani nevím, jak jsem se na to začala dívat, asi mi o tom někdo řekl. Zpočátku mě to docela bavila, to jo, ale v té třetí sérii, to nějak začalo váznout. Pamatuju si, že jsem to stopla někdy v období, kdy se tam objevovala Hillary Duff (ne, že bych proti ní něco měla, ale prostě mě to nebavilo)...
O pár let později se ve mně probrala má "super" vlastnost a to - "Když jsem se na něco začala dívat, tak už to prostě dokoukám." Takže jsem se hecla, postahovala díly (a že jich bylo) a pokračovala vesele v koukání. Byly díly, které mě nebavily, to přiznávám, a díly, které byly docela napínavé. Bohužel to ale ke konci začala být opravdu velká slátanina a bylo to opravdu "každý s každým"...
Co se finále týče (nějaké vzpomínky z něj mi ještě zbyly), tak to beru jako docela vydařené. :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Comeback
15. června 2014
další názory k seriálu

Docela dobrý

Je to už pořádně dlouhá doba, co jsem tento seriál viděla naposledy, ale v době kdy běžel, byl snad mým nejoblíbenějším. Vždy mi zlepšil náladu svými vtipy (ano, s odstupem času vím, že byly hodně primitivní, ale ty jsou snad v každém seriálu :)). S postupem času pak kvalita klesala a druhá série mě nebrala už skoro vůbec, ale co člověk nadělá, začátek byl fajn.
Co se postav týče, tak nejlepší byl jednoznačně Ozzák (že ho hraje Martin Dejdar jsem zjistila až po relativně dlouhé době - nešlo ho vůbec poznat), ale ani ostatní postavy nebyly k zahození.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Upíří deníky
1. června 2014
další názory k seriálu

TVD

Nezhodnotím to tak, jak to tady někteří berou po sériích, protože seriálů je plno, sérií a dílů taky, a tak mi to všechno už splývá dohromady...
V mém okolí bylo pár lidí, kteří na to koukali, ale já byla lenoch a nějak se mi nechtělo. Až jednou o prázdninách jsem využila příležitosti, když jsem zjistila, že sestřenka má na disku asi první 3 série. Než jsem došla ke sledování, uběhla poměrně dlouhá doba, jak u mě bývá zvykem. Ale je fakt, že když jsem koukala, jela jsem pak díl po díle, i když pořád to bylo tak trochu z recese. Nebudu lhát a tvrdit, že mě to nechytlo, chytlo. Ale stále jsem to brala jako srandu, i když kamarádku ze mě braly trochu mory...:D
Stále na seriál koukám, ale nadšení už je dávno pryč. Hlavní postava Eleny je pro mě nesnesitelná, neustálé zabíjení a následné oživování postav už mě taky přestalo bavit, a tak už na to koukám spíše z povinnosti. Uvidíme, co vymáčknou z další série, i když je konec hodně zajímavý, z mé strany už to není jako u jiných seriálů, kdy jsem si řekla "Sakra, do toho září/října to nevydržím!".
PS: jedna perlička na závěr - když jsem kopírovala na flešku něco spolužačce, měla tam docela objemnou složku "Vampire diaries", když jsem se jí ptala, jestli tam má fakt všechny díly, vylezlo z ní jen "Nee, jen ty, kde je Ian nahý!" (A to je prosím spolužačka z VŠ, žila jsem v domnění, že tento seriál je spíš pro náctileté, ale aspoň vidím, že na tom nejsem zas tak špatně. :D)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
1/2
12