avatar uživatele

stepuska23

off
Jméno
Věk29 let (Blíženci)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky stepuska23
plakát
Království zombie
27. února 2019
další názory k seriálu

Kdy že bude druhá série?

Na tohle jsem se neskutečně těšila a byla jsem zvědavá, jaké to bude.
Mně se to moc líbilo. Co oceňuji je využití exotického prostředí, kostýmy, tradice a zvyky.
Seriál je sice ze začátku pomalejší, ale vynahrazuje to jedinečnou, temnou atmosférou.
Je to zajímavý počin, kterému nechybí vtip, napětí, zombie, ze kterých jde strach, například scéna v polích, z té mi naskakovala husí kůže ještě druhý den. A ten konec? To by měli zakázat, takhle ukončit seriál! Takže to čekání na druhou sérii bude zatraceně dlouhé :-D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Teror
17. června 2018
další názory k seriálu

Mrazivě fajnové.

Kde komu by se příběh zdál moc rozvleklý a nudný. Pro mě to byl osvěžující, tajemný a napínavý seriál.
I když někdy ty kulisy ledu nevypadaly jako opravdové kry a působily někdy na tu atmosféru rušivě.
Seriál má velmi silné a skvělé obsazení a díky charismatickým hercům, vás osudy hrdinů budou zajímat. Co mně ale občas i dělalo problémy, byly vedlejší postavy, které se mi splývaly dohromady, takže jsem zpočátku nevěděla o koho se jedná. Ale to je moje osobní výtka, jinak seriál hodnotím velmi pozitivně.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Siréna
17. června 2018
další názory k seriálu

Sirény plavou vpřed.

Absolutně jsem nevěděla, co očekávat od tohoto projektu. Když vyšel trailer, nějak se mi to nezamlouvalo, ale dala jsem tomu šanci a líbilo se mi to.
Po prvních epizodách mě příběh zajímal čím dál více a chtěla jsem víc. Atmosféra seriálu je příjemně mysteriozní a napjatá. Jen mě zklamalo, že jsme se nedozvěděli více ze života sirén a jejich domova, doufám, že v druhé sérii toho bude víc.
Ryn jsem si oblíbila od první chvíle, má tak neskutečně milý charakter...je prostě miláček :-D
Takže pokud pokukujete po něčem tajemném, oddychovém, Siren mohu doporučit.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Krypton
26. května 2018
další názory k seriálu

Ušlo to..

Krypton byl jeden z mnoha nových adeptů, na které jsem byla zvědavá. A seriál se nakonec povedl.
Začátek mě bavil, postupně jsme se seznamovali s jednotlivými postavami a nastínilo se jakému nebezpečí budou hrdinové čelit.
Přibližně od půlky začal seriál ztrácet jiskru a už jsem díly nesledovala s takovým nadšením, dějová linka mi někdy připadala chaotická a neucelená, ale konečné díly byly uspokojující a navnadily na nadcházející sérii. Vizuální efekty se v seriálu povedly a nekazily celkový dojem ze seriálu.
Z postav mě hodně bavili a zaujali Adam a Nyssa. Ostatní charaktery mohly být víc prokreslenější.
Seriál není nijak převratný ani uchvacující a když ho propásnete o nic nepřijdete. Přesto pro mě to je pohodový a nenáročný seriál :-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Ztraceni ve vesmíru
7. května 2018
další názory k seriálu

Rodinné scifi drama.

A mám to úspěšně za mnou. Mohu říci, že Lost in Space se mi velmi líbil. I když jsem ale trochu očekávala něco víc, stejně se na druhou sérii těším :-)
Zpočátku se seriál vyvíjí dobře, ale potom mírně uklouzne a část se tam řeší rodinné vztahy a dává se méně prostoru planetě nebo robotovi a jeho původu (ten snad nám bude vysvětlen v druhé sérii), což některé jedince může odradit od sledování.
Co mě v seriálu nejvíce zaujalo, byla samozřejmě vizuální stránka, exteriéry (i když s florou cizí planety si mohli více pohrát). Je vidět, že Netflix do tohoto projektu vložil velké peníze a na výsledné kvalitě je to hodně znát.
Co trochu pokulhávalo byl slabší scénář a sem tam klišé dialogy. Co s tím souvisí byly některé scény, které se daly vyřešit selským rozumem a to jste ani nepotřebovali být géniem. Snad se to do druhé série zlepší.
Všichni Robinsonovi byli fajn, jen mi občas pila krev Maureen. Will byl roztomilý, ale na něm se ukázalo, že i když je chytrý, je prostě jenom ještě dítě, které na takové události nikdy nebude připravený. Vtipný a hezký pár se stal z Judy a Dona a i když nejsou spolu, doufám, že budou, protože to jejich hašteření mezi nimi mě bavilo.
"Doktorku Smithovou" jsem od začátku nenáviděla a pokaždé když byla na scéně, měla jsem s to chutí ji z toho příběhu vykopnout. Musí se ale uznat povedený výběr herečky, protože Parker Posey to zahrála vážně přesvědčivě.
Robota jsem si ihned oblíbila a doufám, že se s ním ještě setkáme, protože on nabízí plno otázek a odpovědí a má velký potenciál pro další dějovou linku.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
Black Lightning
1. května 2018
další názory k seriálu

Nebylo to nejhorší :-)

Vůbec jsem nevěděla, jestli se mám pustit do tohoto seriálu a jestli to nebude ztráta času. Ale nakonec mě Black Lightning mile překvapil. Jasně, není to nic přelomového, nic co by nás uzemnilo na zadnice, ale jistý potenciál jsem tam viděla a ten se i splnil.
Seriál byl pro mě příjemný, oddechový, místy napínavý a nečekaný.
Cress Williams coby hlavní hrdina byl fajn, tohohle herce jsem znala z Doktorky z Dixie a bála jsem se, aby herci ta role sedla. Ale Cress se Black Lightninga zhostil po svém a celkově mu role slušela. Trochu nelíbil jeho oblek, hlavně myslím to podsvícení, kdy vypadal jak vánoční stromeček, ale to je takový detail.
Anissa, dcera Jeffa, mně chvíli bavila a podruhý zase jsem ji neměla ráda. Byla otravná, zbrklá a na druhou stranu i zapálená a neohrožená. A její charakter se dal ustát a Thunder byla v jejím podání badass.
S tím co se děje v dnešním světě jsem čekala, že scénaristi dotlačí do seriálu ožehavá témata jako je rasismus, mně to nevadilo, ale místy bylo cítit, že už tlačí na pilu a kde koho by to mohlo odradit.
V jednu chvíli jsem se přistihla, že Black Lightning mě baví víc než nové díly Arrowa :-D
Konec je otevřený a jsem zvědavá na druhou sezonu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Jessica Jones
29. března 2018
další názory k seriálu

Very good :-)

S první sérií jsem na tom byla s Jessicou docela skepticky, ale dokoukala jsem to a zalíbilo se mi to. David Tennat má ohromný charakter a jeho podání Killgravea bylo děsivé a úžasné.
Krysten Ritter coby Jessica byla prostě svá, opilá, drzá badass antihrdinka. Takže i když první polovina měla trochu táhlejší tempo, druhá polovina to vyvážila a velkým očekáváním jsem očekávala druhou sérii.
Druhá série už bez Killgravea neměla takové kouzlo a s s nástupem jedné tajemné osoby seriál trochu ubral dech, ale Krysten celý seriál táhla a finále bylo opět silné.
Trish jsem měla ze začátku v oblibě, pak se proměnila v otravnou ženštinu, kterou jsem nemohla vystát. Ale jsem na její počiny ve třetí sérii zvědavá, protože znalci komiksů asi tuší, co s ní v seriálu zamýšlejí.
Já jsem si tenhle komornější a temný seriál oblíbila, jen to čekání na další sérii bude těžké :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Runaways
5. března 2018
další názory k seriálu

Not bad.

Runaways je pohodový seriál, je hlavně pro mladší ročníky. Hrdinové se snaží vyřešit tajemná tajemství svých rodičů a přitom musí řešit i svoje osobní věci a přitom někteří zjistí, že mají zvláštní schopnosti.
Seriál je zajímavě řešen, ale ze začátku mě to moc nebavilo, ale postupně to dostalo svižné tempo a nenudila jsem se. Konec je otevřený a jsem ráda, že bude druhá série.
Hodně mě bavily charaktery Gerty, Caroliny nebo Chase.
Seriál nepatří k tomu nejsilnějšímu, ale své příznivce si určitě najde.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
X-Men: Nová generace
5. března 2018
další názory k seriálu

Není to špatné ;-)

Na The Gifted jsem se hodně těšila, protože X-Meny řadím mezi mé oblíbené. A líbilo se mi to. Sem tam to mělo mouchy, ale taková hrůza to nebyla.
Ze začátku to bylo záživné, napínavé, ale potom se příběh začal táhnout. Moc mě nebavily ty klišé rodinné pasáže a vylévaní citů. Poslední díly jsou ale akční, zvratově docela nečekané. A tak mě seriál bavil, hlavně konec.
Některé postavy mi byly nesympatické a nenašla jsem si k nim cestu, např. Caitlin nebo Andy. Naopak se mi zalíbil charakter Lorny a Johna.
Příběh není sice nejsilnější, scénář někdy pokulhává, ale efekty jsou slušné a vydařené.
Dejte Gifted šanci, je to zajímavé, odpočinkové.
Seriál dostal druhou sérii, tak jsem na ni zvědavá.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Půjčovna masa
5. března 2018
další názory k seriálu

Super!

S klidným svědomím mohu říci, že tenhle seriál se povedl. A myslím si, že Altered Carbon se zařadí mezi nejlepší novinky tohoto roku.
Příběh je dynamický, ale ze začátku mi dělalo trochu problém se do něj vžít. Určitě se ale nezalekněte začátku, který může být trochu chaotický a na vás se valí spousta informací, chce to čas aby jste to vstřebali. Začalo to mít spád cca po čtvrté, páté epizodě, kde příběh se rozběhl na plné obrátky.
Seriál má hodně kvalitní, pestré digitální efekty a tudíž to není tak přepatlané a přesycené nevydařenými efekty.
S tou detektivní linkou jsem byla spokojená, do samotného odhalení jsem netušila, kdo za tím stojí.
Joel Kinnaman byl přesvědčivý a role mu slušela. I když jeho hraní vám mohlo připadat chladné a odtažité, charakter Envoyů byl asi takhle myšlen a Kinnaman to zahrál vážně skvěle. Kirstin Ortega byla taky fajn holka od rány s prořízlou pusou.
Zakončeno to je dobře a já byla spokojená. Jestli bude druhá série, budu jenom ráda :-)
Takže pokud máte rádi neonové sci-fi ve stylu Ghost in the Shell nebo Blade Runner, Alterd Carbon určitě doporučuji :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %