avatar uživatele

Redmarx

off
JménoRudolf Max
Věk
BydlištěCZ
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Redmarx
plakát
Mesiáš
18. ledna 2020
další názory k seriálu

Co se z toho vyklube?

Mam za sebou prvnich 5 dilu a musim rict, ze serial me naprosto dostal. Opravdu famozni drama plne napeti ale i pouceni, pritom nekolikrat jsem se behem sledovani i dobre zasmal. Jiste je to hodne religiozni a nekomu se to muze zdat pomalejsi, nebot akcni sceny zde necekejte, ale mne to naopak utika rychle. Zatim asi nejsem ochoten udelit nejvyssi znamku, ale tenhle serial k ni ma hodne blizko.
K doporuceni sledovani mam asi tolik, ze se to nebude libit lidem, pro ktere je nabozenstvi jen nesmyslne placani o nicem. Pro sledovani tohohle serialu proste musite byt vybaveni jistou davkou fantazie, jinak to nema cenu sledovat. Za me ovsem naprosto skvele.

Tak ne, spletl jsem se, menim po dokoukani hodnoceni z 90% na plnej pocet. Je to vazne super.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Na tenkém ledě
11. ledna 2020
další názory k seriálu

Neni to dobry

Tohle zhodnoceni ma dve roviny. Jednou je pokus o nezaujate hodnoceni, kde vidim velmi spatny scenar, nudnou reziji a herce, kteri by i hrali, kdyby meli co. Jednoznacne herecke vykony jsou podarene a mnohdy serial zachranuji od trapnosti. Uplne dokonale to take neni, trenerka hlavnich hrdinu teda prilis nehraje. Dalsi vec je Kate a jeji maminka, nevim kolik je hereckam ve skutecnosti, ale Kate ma byt v serialu 21 a vypada minimalne na 25 a mamince bych tipoval tak 35. Mozna je ta herecka starsi a proste jen vypada tak dobre, ale proste ty dve se k sobe vubec nehodi a rozhodne hrat postavy dcery a mamky nemely obe.

Druha rovina serialu je ta sportovni, sice krasobrusleni teda muj sport rozhodne neni, ale kolik sportovnich serialu se toci? Malo a kdyz, tak je to jeste horsi nez tohle, takze jakozto fanousek sportovnich serialu koukam dal.

A tim jsme u zaveru, bezny serialovy divak - 40% nedoporucuju ke sledovani, fanousek sportovnich serialu - 60% v te bide co je k dispozici zkouknete aspon toto, da se to.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Zaklínač
30. prosince 2019
další názory k seriálu

Dvě hodnocení

Koukám, že tenhle seriál o Zaklínačovi tu hodnotili už snad všichni uživatelé na SerialZone :-), tak přidám jen kratší zhodnocení, ale vezmu to na dvakrát.

1. Fanoušek knižní série popřípadě her od CD Projektu:
90% - 100%
Asi není moc co vytknout, snad někdy je to trochu zbytečně zrychlené a fanoušek by si to chtěl prožít víc, malinko pomalejší tempo by neškodilo.

2. Seriálový příznivec, který se jde kouknout na fantasy příběh a knihy ani hry nezná:
70% - 80%
Tady už je to o poznání horší, na začátku vidíme neskutečného hrdinu, který je jak nějaký superman, ale nikdo nám neřekl proč. Tvůrci nevysvětlují co to je Zaklínač a odkud se vzal. Jistě náznaky tam jsou, ale kdo by k tomu přistoupil jako k čisté vodě bude zmaten. Stejně tak rozdíl mezi normálním mečem na lidi a tím stříbrným, zase to nefanouškovi nic neřekne.
Pokud to někdo srovnává s Hrou o trůny, tak tenhle seriál v úvodní řadě selhává právě proto, že tam se chytli i nefanoušci knih a byli vtaženi do děje. Tady to budou mít horší, ale koukatelné to pořád je i bez předchozích znalostí.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Truth Be Told
29. prosince 2019
další názory k seriálu

Co to bylo?

Truth be Told bych se urcite nedival, kdyby tu na to nevyslo pozitivni zhodnoceni v novinkach. Ale vyslo, tak jsem tomu dal sanci. Bohuzel to neslo, nedokoukal jsem ani pilotni dil.
Enormni mnozstvi nic nerikajicich a dej nikam neposouvajicich zaberu takzvane do blba doslova bilo do oci od prvni minuty serialu. A bohuzel nepresvedcive herecke vykony tu nudu tak natahovaly, ze jsem ztratil trpelivost. Proste skoda, ze se Apple nerozhodl, nechat to na rychlou desetiminutovku, tim mohl nudu vystrihat a treba bychom si ani nevsimli spatnych hereckych vykonu a hlavne bych vedel, jak to dopadne, cimz si uvedomuju, ze znamy cesky narcista uz pry skoncil se serialem, ktery nemohl dopadnout nijak, byl o nicem a proto tehle slatanine zvedam hodnoceni o stupen vys.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %
plakát
Jeho temné esence
17. listopadu 2019
další názory k seriálu

Nedokoukal jsem pilot

Sorry, ale obvykle se snazim aspon pilotni dil dokoukat, kdyz chci hodnotit, ale tohle proste neslo.
Knizni predlohu neznam a proste jsem vubec nevedel, co se tam deje. Prislo mi to jak uboha napodobenina Harryho Pottera pro male deti. Mozna to je na deti cilene, tezko rict, pak by se na to dalo koukat jinak, ale proste me to minulo teda totalne.
Docela by me zajimalo, jestli to kdokoli kdo je jako ja knizni predlohou nepolibeny, dokazal dokoukat. Jinak teda fanousci knih to hodnoti nadprumerne, takze se mym komentarem nenechte zase tak ovlivnit, ale ja mam pocit, ze je to koukatelne jen pro ne.

21 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
7 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
0 %
plakát
Treadstone
7. listopadu 2019
další názory k seriálu

Nevim jake dat hodnoceni

Abych rekl pravdu, nevim co sem napsat a to ani po 3 shlednutych dilech. Ve sledovani chci pokracovat, ale nedokazu se rozhodnout, jestli se na to vazne chci divat nebo ne. A rekl bych, ze jsem takto v kratkosti vystihl podstatu serialu. Na jednu stranu levne akcni becko, na druhou stranu sceny pri kterych mrazi v zadech, je tam moc dejovych linek, takze je to narocne na pozornost, ale mozna ze prave jesteze tam toho je tolik. Preskakujou v case, takze se v tom clovek spatne orientuje, ale dobre je ze muzeme odhalovat motivace postav.
Ja nejsem fanousek tehlech karaco akcnaku plnych beckovych bojovnych scen, ale stejne chci videt, jak to bude dal. Pokud priznivci jste, tak tomu dejte sanci urcite, ostatni si budou muset shlednout pilot sami a rozhodnout se, jestli jo nebo ne.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Hledání Aljašky
4. listopadu 2019
další názory k seriálu

13 Reason Why

13 Reason Why to neni, ale zamerenim podobny pohodovy serial o letni skole a nekolika pratelich. Spis bych rekl, ze je to takovy odpocinkovy serial, ktery sice nic neprinasi, nenastoluje zadne zasadni otazky jako serial zmineny v nadpise, ale zase na druhou stranu nicim neurazi a neni to blbe. Nicmene je to zanrove uzce zamereny serial, ktery rozhodne neni pro kazdeho. Kdo se teda na trinactku koukal nebo treba na prvni rady Pretty Little Liars nez to zacalo uvadat, tak myslim, ze tohle se take bude libit, zbytek at klidne kouka na neco jineho.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Dublin Murders
2. listopadu 2019
další názory k seriálu

Hodnotim po pilotu

Hodnotim po pilotu, takze treba to jeste poopravim, az toho budu mit shlednuto vic.
Nicmene je to krimi a nebyla videt zadna ta multikultura, takze body nahoru. Preskakovani pritomnost a minulost pred 20 lety je matouci, takze body dolu. No a hlavne se to tahne, takze hodne bodu dolu. V podstate jsme se v prvnim dile neco dozvedeli az na zaver pilotu a tvurci tim mozna chteli trochu sokovat. Kazdopadne toho kdo jeste do ty doby neusnul, to navnadilo na druhy dil.

Ja mam krimi rad, takze koukat budu, protoze v teto krimi nejsou aspon zatim zadne trapne nebo nekoukatelne nasilne vlozene situace. Na druhou stranu, pokud nejste fanousci krimi, tak tady vam teda nic neutece. Zatim teda po pilotu 50%, ale pokud se tomu dej rozjede, tak si dokazu predstavit, ze neco pridam.

Edit: Tak jo neco jsem pridal, je to lehce nadprumerne, ale plati to co jsem psal, pokud nefandite zanru krimi, tak to s klidem muzete vynechat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Kateřina Veliká
22. října 2019
další názory k seriálu

Ekaterina

Ja to nevidel a ikdyz HBO Go mam, tak koukat nebudu. Tata videl pilot a jedinny co rikal, ze kdyby postavy hraly nekoho jineho, tak by mu to tolik nevadilo, ale po zkouknuti ruske Jekateriny bylo tohle naproste becko, ktere nelze hodnotit jinak nez podprumerne. Sice proti ruskemu serialu je videt, ze kulisy jsou profesionalne zpracovane, ale spis co do efektu nez do ruske reality, i v tom je rusky serial lepsi. Takze ani co by material pro studenty tohle podle taty dobre neni, vic jak 3 body z 10 by tomu nedal.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
30 %
plakát
Premiér
16. října 2019
další názory k seriálu

Recenze za tetu

Ja jsem to taky nevidel, takze tohle je vlastne recenze moji tety, ktera mela p. Soukupa moc rada a kazdy vecer hlta Jeho zpravy. Volala mi hned po skonceni prvniho dilu a byla naprosto zhnusena. Prohlasila, ze jsem mel nakonec pravdu: "Je to blazen."
Opravdu nevidane, p. Soukup je v teto jeho radoby vtipne prvotine natolik trapny, ze dokazal odpudit i sve priznivce. Jenze to je znama pravda, o ktere mluvi pravidelne i ti nejlepsi protagoniste humoru s velkym respektem: "Delat humor je ta nejtezsi prace ze vsech." Soukup to jen potvrzuje a dela ze sebe maximalne hlupaka.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %