avatar uživatele

Piťák

off
JménoZdenek
Věk32 let
BydlištěMorava :)
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Piťák
plakát
Dokonalý podraz
6. ledna 2013
další názory k seriálu

Dokonaly podraz

Jako asi hodne lidi jsem se k Leverage dostal pres Hustle - takze prvnich nekolik dilu jsem byl trosku smutnej, ze je to neco uplne jinyho nez sem cekal. Po par dilech si zvykam a beru Dokonaly podraz jako slusnou oddechovku

1. serie
Prvni serie neni vubec spatna, loupeze a triky rovnez solidni. Nesnazi se kopirovat Hustle a tak si muzou dovolit jine pojeti a to je asi dobre.

Tesim se na dalsi serie :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Dexter
21. června 2012
další názory k seriálu

Dexter

K Dexterovi jsem se dostal až teď (6/2012), ne snad, že bych neměl možnost ho vidět, ale prostě proto že mě to vůbec nelákalo. Mám rád neortodoxní kriminálky (viz Shield...), ale přece mě nemůže bavit masový vrah, který navíc dělá u policie, nemá žádné city a hlavně všichni v mém okolí ho zbožňují... ach já hlupý :)

1. série
WOW, víc psát by asi nebylo třeba. Příběh se od první epizody vyvíjí, nabírá tempo a ani nachvilku nezpomalí. Už během chvilky si Dextera oblíbíte a fandíte mu :) První sérii nechybělo snad vůbec nic. Od této chvíle jsem se stal Dexterovým fanouškem..
95%

2. serie
Naštěstí se nekoná úpad seriálu, ale další rozvoj příběhu - z Dextera lovná zvěř a fantasticky Doaks. Dále potěšil vývoj Dexova milostného vztahu. Flashbacky do minulosti každý díl jen šperkují a pokaždé se těším, co se dozvím na Harryho :)
90%

3. serie
Zase něco nové, v Dexterovi doposavaď neexistuje rutina. Miguel Prado mohla být super postava, částečně i byla, ale potenciál Dexova kamaráda-společníka byl větší. Nicméně já jsem s třetí sérkou dostatečně spokojen.
90%

4. serie
Ano, ano, ano ! Wow. Téhle sérii nemám co vytknout. Fantastický (a můj oblíbený) John Lithgow v hlavní roli záporáka - zatím ten nejlepší. Ke všemu Dexter vede několik vnitřních soubojů, Debra postupně odhluje různá tajemství... (a finále famozní) seriál graduje.
100% :)

5. serie
Podle mého názoru, zatím série nejslabší (nikoliv však špatná). Přijde mi docela otravná linka s dětmi, rozjezd je vlažnější - naštěstí konec série směřuje opět k výbornému finále. Na druhou stranu potěšil opět koncept "parťáka" - mnohem lepší než ve třetí sérii.
75%

6. serie
Série o něco slabší než je standart seriálu, ale finále to dostatečně vynahradilo a připravilo půdu pro závěrečné dvě série, které doufám využijí všechen potenciál...
75%

7. serie
Sedmá řada byla první, kterou jsem sledoval v premiéře a tak jsem si taky užil každotydenní čekání na novou epizodu. Škoda, že se nemohlo využít více Isaaca (neměl na dextera čas kvůli dalšímu natáčení. LaGuertino vyšetřování bylo též supr. Těším se, jak osmou sérií celý serial uzavřou. Přidávám pár procent za Hannah a pár jich ubírám za některé nelogičnosti a celkové dexterovy city...
80%

8. serie
Poslední řada nejspíš nejhorší ze všech. Dokoukal jsem téměř z donucení, ale jsem celkem spokojen. I to co se stalo ve finalové epizodě mi k Dexterovi sedí (a možná bych to udělal i o něco černější :p)
75%

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
12. ledna 2012
další názory k seriálu

Ano, ano, ano..

Poprvé jsem na NCIS narazil na nove a kupodivu to ve me zanechalo dobry pocit. Dabing nebyl vůbec špatný (až na prvotní hlas "zelenáče", který naštěstí brzo fixnuli. Bohužel od 8. série začal Tonyho dabovat Jakub Saic a to mi moc nesedi. Nicmene seriál teď pojedu podruhé v originale.

NCIS by byl "jen" vyborný kriminální seriál, ale on se může pochlubit výborným týmem. Právě tým je to co dělá tento seriál tak skvělým. Tony, Kate (později snad ještě lepší Ziva), "Ducky", Zelenac´, Abby... každý má něco svojeho a každý je ve svém smyslu jedinečný. Co je kapitola sama pro sebe je šéf Gibbs. Nevybavuji si, že v kterémkoliv seriálu by byla takhle zatraceně super postava.

Výborné na tomto serialu je to, že seriál si svou kvalitu drží, ba dokonce kvalita každou serii v mých očích roste.

Hodnocení jednotlivých serii dopíšu časem, až je obejktivně zhodnotím.

Celkově dávám zatím 100, ikdyž je to spíše lepších 80, ale já je prostě žeru...

1. serie - 82%
2. serie -92% (naprosto zdrcujici finale)

94 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
100 %
plakát
Uvolněte se, prosím
6. ledna 2012
další názory k seriálu

Kraus je Kraus

Osoba Jana Krause je tak moc silná, že dokáže bez problému utáhnout celou show. Nenarazil jsem na díl, který by mě nebavil. Né vždy byli všichni tři hosté zajímaví, ale v každém dílu je alespoň jeden host, kvůli kterému stojí zato koukat.
Mínus dávám za protěžování kapely svého syna (ale i to jde pochopit, jen to není šálek mého čaje:) )
Celkově dávám 90% a jdu se bavit k novým dílům na Primu .)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Partička
30. prosince 2011
další názory k seriálu

Buď milovat anebo nesnášet.

Partička je formát, který nesedne určitě každému. Někdo se nudí jiný se směje u každého gagu. Já naštěstí patřím k té druhé skupině a dávám silně subjektivních 100% :)

61 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
74 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 23 lidí
100 %
plakát
Expozitura
23. prosince 2011
další názory k seriálu

Aspoň trocha originality..

Opravdu jsem mile překvapen, Expozitura, alespoň v mých očích, vystoupila z šedi nováckých seriálů. Není to žádné vykrádání cizích seriálů (CSI atd...), ale originální pojetí celého seriálu. 1 díl = jeden případ, ale zároveň další střípek do mozaiky hlavního příběhu.

Abych jen nechválil, tak se musím pozastavit nad obsazením, kde Hana Vagnerová pro mě nebyla "ta pravá policajtka" ale časem jsem si zvykl. Moc mi neseděla ani Zuzana Bydžovská jakožto IT expert. Překvapil "Čmaňa" v roli záporaka - překvapivě mu ta pozice seděla.

Celé Expozituře přídávám na hodnocení i proto, že je podle skutečných událostí (tzv. Berdychův gang), ale i tak je to velmi kvalitní počin.

S odstupem času možná přejedu celou Expozituru ještě jednou a hodnocení upravím, ale zatím TOP5 v novodobých českých seriálech...

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
23. prosince 2011
další názory k seriálu

Škoda, že jen dvě řady...

Pro většinu původních Stargate fanoušků velké zklamaní - málo akce, absence klasického týmu (sarkastický velitel, sexy žena s ruznými schopnostmi, mimozemšťan a génius) a hlavně více psychologie a řešení vztahů. To fanda SG nečekal a mnoho z nich to odradilo - mě ne.

Musím uznat, že SGU je opravdu jiné, ale rozhdoně to není v mých očích propadák. Strašně moc musím pochválit skladbu posádky. Nevím kde začít, jestli u dr. Rushe, který si jde tvrdě za svým anebo u pravověrného vojáka sgt. Greera (který je asi nejlepší vojenskou postavou ze všech stargate (nepočítam RDA, ten je ve vlastní kategorii))...

Je mi líto, že seriál byl ukončen po dvou sériich, protože nevysvětluje mnoho otázek :/. Kdo očekává klasickou stargate založenou na akci a humoru bude možná zklamán, ale každý fanda scifi by měl určitě SGU vidět. Za mě (možná trošku i z lásky ke kultu SG) 90%, objektivně spíš 75-80% :)


EDIT 2014 - po opětovným shlednutí snižuju, minimálně 12 dílů druhé řady sem koukal s donucením. Nicméně pořád platí, že mě štve ukončení seriálu...

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
70 %
plakát
Ano, šéfe!
30. listopadu 2011
další názory k seriálu

Český Gordon

Pořad Ano, šéfe! má jako předlohu v [link=http://www.serialzone.cz/serial/ramsays-kitchen-nightmares]Kitchen Nigtmares[/link] a překvapivě (anebo ne?) mi česká verze sedla víc. Možná proto, že tady mam možnost ty restaurace sám navštívit. Polreich možná není tak tvrdý jako Gordon, ale má svoje kouzlo. Libí se mi jak mluví, jak jedná - je dobrej !
Par dílu je slabších, ale vždy to zaleží na hospodě a personálu.
Povedený krok Primy..

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Šéf na grilu
30. listopadu 2011
další názory k seriálu

Trošku jiný Zdenda

Není to Zdenda jak ho známe hlavně z Ano, šéfe anebo z Na nože, ale je to spíš klasická televizní kuchařka. Spoustu receptů jsem vyzkoušel a hamburger podle Zdendy je vrchol mého grilování a naprosta slast.
Vadou na kráse jsou v mých očích vstupy Haliny, ale recepty jsou fajn..

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Okresní přebor
30. listopadu 2011
další názory k seriálu

Naprostá realita..

Jelikož jsem z původem vesničan jak poleno a stále aktivně sám okresní přebor hraju, tak tento seriál hodnotím i z jiných hledisk. Většina věcí v něm není přehnaná, ale naprosto pravdivá.
Nova udělala zásah přímo do černého. Okresní přebor je plný hereckých hvězd, je zasazen do skvělého prostředí a všechno sedí jak p*del na hrnec. Pár epizod je možná o něco jednoduších, ale rozhodně ne slbaších.
Opjavdu dobjej, pane Kjob ! (© Áda Větvička)

77 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
1/2
12