avatar uživatele

kunlun

off
Jméno
Věk
BydlištěČR
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele kunlun
plakát
Tým SEAL
3. prosince 2018
další názory k seriálu

Jedno z těch příjemných překvapení

Musím uznat, že toto jsem na startu seriálu nečekal..čekal jsem odpad, který bude po pár dílech zrušen, ale nakonec je to super oddechovka z vojenského prostředí...jak již psal někdo přede mnou, určitě to není špička svého žánru, ale určitě má co nabídnout.

Za mě osobně musím vyzdvihnout v první řadě obsazení...ne vše je samozřejmě povedené, ale jinak fakt super obsazeno..hlavně samotná jednotka sealů je skvělá (Jason, Clay, Sony, Ray).
Z různých sestřihů jsem si také uvědomil, že některé scény jsou opravdu brilantně natočeny, tvůrci si zde hrají s různými variantami jako jsou záběry ze vzduchu atd..líbí se mi jejich kreativita.
Celkově i zobrazení misí je super a líbí se mi, že ukazují i pozadí všeho jako jsou rodiny, čas mezi misemi, vztahy jednotlivých členů teamu mimo mise..
Nemůžu jinak než doporučit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Lajna
13. prosince 2017
další názory k seriálu

Kdo to má

Než jsem začal koukat na Lajnu, tak jsem si myslel, že to bude pouze horší odvar jejího "bratříčka" Vyšehradu. To jsem se ale hodně mýlil, opak je pravdou!

Lajna má určitě chyby, ale i přesto se jí povedlo dodat to co Vyšehrad neměl. Náznak příběhu, delší stopáž, na můj vkus i daleko lépe herecky obsazeno. Langmajer je tu klíčový prvek, hraje výborně a role mu sedí jak ulitá. Celkově tedy převládá super pocit, vtípky které reagují na skutečné prostředí našeho hokeje jsou parádní. Pro mě, jako sportovního fandu, super záležitost, povedlo se. Kdo to má od Dema mi hraje v hlavě pořád a doufám, že se dočkáme pokračování, které, pokud bude, nebude snad uspěchané, protože seriál by lehce mohl sklouznout k absolutnímu odpadu.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Future Man
13. prosince 2017
další názory k seriálu

Výborná oddychovka

Řekl jsem si, že to zkusím a seriál je super. Pokud nic nečekáte a chcete si jen u něčeho odpočinout, tak Future Man je jasná volba. V seriálu je hodně "přiblblého" humoru, který je za mě ale super! Pokud to opravdu vezmete jako oddychovku, tak Vás to pobaví stejně jako mě (i když chápu, že to nemusí být každého styl). Jak psal kolega přede mnou, nejlepší jednoznačně Wolf. Neskutečně mě bavil, hlavně jeho kuchařský um :D . 30 minutová stopáž je pro takovýto styl taky výborně zvolená.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
The Punisher
3. prosince 2017
další názory k seriálu

Nářez

Punisher pro mě byl bezesporu nejočekávanější seriál roku 2017. Už v Daredevilovi se mi neskutečně líbil, díly ve kterých se objevil měly hnedka o 100% větší "šťávu".

Nebudu to prodlužovat, pro mě osobně Punisher jednoznačně nejlepší seriálová novinka roku 2017. A možná vůbec nejlepší seriál roku 2017. Celý seriál je zpracován na neskutečně vysoké úrovni.

Trošku pomalejší rozjezd, který mi zase tolik nevadil, se dal asi očekávat, kord u první série, kdy je potřeba zasvětit i lidi, kteří třeba o Punisherovi doteď nevěděli vůbec nic. Je zde příjemně navázán vztah s Micrem, ukázání různých vztahů mezi jednotlivými postavami, aby se poté mohla od cca 8.-9. dílu rozjet ta pravá akce a ukázala se pravá tvář Punishera. Nemusím zde asi psát o hlavním aktérovi, kterým je Jon Bernthal. Jak píšou mnozí je to prostě a jednoduše jeho životní role a nedokážu si představit nikoho lepšího na jeho místě. Ještě teď mi v uších zní ten jeho nezaměnitelný řev během boje, podal opravdu obdivuhodný výkon. Jak už jsem zmínil poslední 3-4 díly jsou neskutečná jízda. Zhltnul jsem je všechny najednou a to se nedá popsat, to se musí vidět. Je to akce plná krve, brutality, ale o tom Punisher je a rozhodně to není seriál pro slabší nátury. Pro mě nejlepší 12. (předposlední díl). Ten u mě kandiduje na Seriálový díl roku, nic lepšího jsem letos asi neviděl.

Měl bych i jednu výtku, která bude spíše hodně osobní. Prostě mi nějak nesedla Amber Rose Revah v roli Madaniové. Moc se mi nelíbil její výkon a obsadil bych celkově někoho jiného, ale jak říkám, to jsou spíše osobní preference, jiným se určitě mohla líbit.

Celkově dávám Punisherovi jasných 100%. Ukázal nám, že postavy z universa Marvelu nemusí mít speciální schopnosti (pokud se nepočítá schopnost zabíjet a přežívat brutality), aby se o nich dal udělat kvalitní seriál. Doporučuji rozhodně všem. Doufám, že se brzo dočkáme 2.série.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Stranger Things
31. října 2017
další názory k seriálu

Po 2.sérii - Neskutečná jízda pokračuje

Před druhou sérií Stranger Things jsem měl opravdu obrovská očekávání. První série nastartovala tento sériál výborně. Podařilo se druhé sérii pokračovat v nastaveném tempu?

Za mě rozhodně ano! Seriál Stranger Things se už v první sérii vyznačoval poutavou atmosférou, kdy jsem se nemohl dočkat co bude v dalším díle a tím si mě naprosto získal. A toto pokračovalo i v druhé sérii, kdy jsem téměř vše musel sjet na jeden zátah. Druhá série je opět temná, ale člověk už alespoň trochu tuší proti čemu stojí (díky první sérii). Příjemně mě překvapili herci, kteří doplnili staré obsazení více než na výbornou. Celkově měla (dle mého názoru) druhá série rychlejší spád než ta první, kde se čekalo dlouho na pořádnou akci, kdežto v té druhé rozjezd trval jen 2 první pomalejší díly.

Kapitola sama pro sebe je atmosféra 80.let. Ta je tady vykreslena výborně. Ani neumím popsat moje nadšení z hudební složky seriálu. Už první série mě v tomto ohledu překvapila, a ta druhá mě naprosto položila do kolen. Výběr známých pecek, i těch méně známých, je tu opravdu famózní.

Přemýšlím, zda vůbec najít nějaké zápory. Jeden menší by se našel a tím je díl 02x07, který je zaměřen na samostatnou dějovou linku Eleven, který mi přišel absolutně nezajímavý, a tak trochu mimo rámec seriálu, ale ještě se to dalo v rámci mezí vydržet. Vlastně bylo díky tomuto dílu ukázáno, že i jiní přežili Hawkins Lab, takže teoreticky se tu otevírá i možnost do budoucna se zahrnutím dalších postav, na kterých byly prováděny pokusy.

První sérii hodnotím 90%, druhou sérii poté 95% (když přimhouřím oči za onen zmiňovaný díl).

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Mindhunter: Lovci myšlenek
29. října 2017
další názory k seriálu

Zajímavý kousek

Tento seriál od Netflixu je velmi zajímavý a netradiční. Musím se přiznat, že nejsem úplně velkým fanouškem seriálů, kde převládají dialogy a v Mindhunter jich je spousta. Nicméně i tak mě seriál zaujal, dostávání se do myslí a myšlenek vrahů je zde precizní a velmi povedenou cestou.
Já osobně bych chtěl velmi pochválit Cameron Brittona, který zde hraje Edmunda Kempera a jeho postava mě nesmírně bavila, i když byla spíše vedlejší, zahrál ji opravdu skvěle a určitě si jeho jméno budu pamatovat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Lucifer
15. října 2017
další názory k seriálu

Skvost

Lucifer, masterpiece. Pro mě asi vůbec nejlepší seriál současnosti. Luciferův humor je výborný a postava Lucifera v podání Toma Ellise...nemám slov, Tom Ellis a jeho Lucifer je pro mě to nejlepší co současná seriálová scéna nabízí ať už jako celek, nebo jednotlivá postava. To jeho charisma je prostě...ďábélské.. nedokážu si představit nikoho vhodnějšího na jeho místě. Nutno dodat, že ostatní postavy jsou taky skvělé!! Např. Kevin Alejandro (Dan Espinoza) a jeho věčné spory a narážky s Luciferem...Chloe,Mazikeen... nechci vyjmenovávat, prostě jsou skvělí všichni! Pokud váháte, určitě přesťante a ponořte se do tohoto seriálu, nebudete litovat!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Rick a Morty
15. října 2017
další názory k seriálu

I'M MR MEESEEKS! LOOK AT ME!

Rick a Morty je pro mě naprosto dokonalý kousek. Mám rád animované seriály s tímto nápaditým humorem a Rick a Morty je pocta tomuto žánru. Výborné, různorodé epizody, Rick je výborný a Morty ho skvěle spolu s ostatními doplňuje. Myslím, že fanoušci tohoto žánru si zde přijdou opravdu na své. Pro mě asi nejlepší animovaný seriál "pro dospělé" současnosti (když vynecháme kultovní klasiky jako South Park a další).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
The Defenders
15. října 2017
další názory k seriálu

Konečně spolu

Z jednotlivých seriálů jsem viděl vše až na Jessicu Jones a nesmírně jsem se těšil na spojení všech postav v jednom seriálu (a to jak hlavních tak těch vedlejších, jakožto každá hlavní postava má k sobě i své nejbližší přátele).

Pro mě osobně byl seriál super. Vím, že jsou na něj smíšené ohlasy, ale já hodnotím pozitivně. Je pravda, že děj je poněkud horší. Trvá dlouho než se seriál rozjede, akční scény mohly být lepší, postavy se občas chovají hloupě..ale u mě osobně nad vším pořád převládá to spojení jednotlivých postav. To je opravdu super, a vychutnával jsem si ho každým douškem.
Asi největším zklamáním pro mě osobně byla Alexandra Reid (Sigourney Weaver)..Opravdu mi přišla slabě zahraná, slabá a hloupá dějová linka...O dost lepší byla Elektra, ale stejně mi ještě něco u ní chybělo, trošku větší jiskra nebo nevím jak to popsat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Brickleberry
15. října 2017
další názory k seriálu

Hello Rangers

Brickleberry jakožto fanoušek South Parku hodnotím samozřejmě na výbornou. Humor pro dospělé, opravdu parádní. Doporučuji všem fanouškům "dospěláckých" animáků!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
1/2
12