avatar uživatele

HannyZiii

off
Jméno
Věk36 let
Bydliště
Twitter@HannyZiii
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky HannyZiii
plakát
Je to soda
12. srpna 2014
další názory k seriálu

Brilantní politická satira

Aneb jak by vypadalo Jistě, pane ministře v současnosti.

Výborně napsaný seriál, co se děje i dialogů samotných týká. Seriál jsem viděla v originále s anglickými titulky a dabovanou verzi si ani nedokážu představit, protože v tomto případě se dabingem jen ztratí (f*uck ve všech možných i nemožných tvarech a kombinacích). Na druhou stranu je však pravda, že dialogy se vyměňují rychlostí blesku a problém může být i stíhat titulky.

Ústřední postavu Malcolma Tuckera (Peter Capaldi) si prostě musíte zamilovat (i když je všemi ostatními nenáviděn). Právě jeho role a s ní spojené hlášky dávají seriálu právem nálepku "kultovní".

Pokud se vám bude seriál líbit koukněte i na film In the Loop. A pokud ne? Malcolm Tucker by vám odvětil: "NMFP - not my fucking problem. Fuckity bye."

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Prey
11. srpna 2014
další názory k seriálu

Okoukaný motiv, výborné zpracování

Co si budeme povídat, zápletka, kdy je policista neprávem obviněný ze zabití manželky a syna na útěku a přitom se snaží vraždu vyšetřit a očistit své jméno, opravdu není originální. O to víc mě překvapilo, jak moc jsem se nechala vtáhnout do děje a kolik nových možností tento motiv přináší. John Simm v hlavní roli nezklamal a předvedl výborný výkon. Jelikož se jedná o minisérii (3 epizody), tak se děj nijak zbytečně netáhne, spíš naopak má spád a nutí vás pustit si další díl.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %