avatar uživatele

starman

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele starman
plakát
V
17. března 2011
další názory k seriálu

Neni V jako V

Začatek je trochu moc rychlý. Prakticky v prvním díle nam řeknou vše co se stane v první serii. Kupodivu výběr herců dvou hlavních postav byl výtečný a mnohdy díl stojí jen na jejich herectví.

Bohužel překvapivý děj je spíše vyjímkou. Rovněž některé "setkání" jsou upraveny ve prospěch seriálových postav. Často se mi zdá, že ve skutečnosti by každou postavu musela nahrazovat buňka. Každé zranění by znamenalo ztracený život a každá smrt by končila vyhlazením celé buňky a přispěním k odhalení celé sítě. Prostě chybí mi ty hromadné akce z originalní serie. Hold amerika má jinou politiku a tedy i seriálech je to samý hrdina.

Naštěstí autoři nám během prvních dvou serii potichu šeptají co si o 5. koloně myslí a jaký má vliv na plány Anny. Jestli nevíte o čem mluvim, podivejte se na 2x10.

Bohužel serial trpí malým publikem v otázce triků. Jak je vidět například na vytahováni/zatahováni ještěrčích ocásků. Vám se možná zdá 6-60 milionu diváku dost, bohužel pro dobré počítačové triky by byla potřeba dalších třech nul.

Můj verdikt je 4-5 sezon. V závislosti na tom, zda mají scenaristi plán na 5. sezonu či ne. Osobně jsem zvědavý, co se stane, když se do války zapojí chlapi.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %