avatar uživatele

Temmari

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Temmari
plakát
Dva a půl chlapa
5. ledna 2018
další názory k seriálu

Charlie je proste Charlie..

Tento seriál jsem naprosto milovala. Už od prvního dílu jsem nemohla odtrhnout oči. Charlieho pohrdání Alanem, matkou, jeho černý humor, no prostě vše co se Charlieho týče bylo famozní a proto pro mě seriál Charlieho úmrtím skončil. Ačkoliv sedmá a osmá série už nebyly jedny z nejlepších i přes to byly rozhodně zajímavější než když Charlieho vystřídal Ashton. Ashtona mám jako herce velice ráda, ale v tomto seriálu jeho role absolutně postrádala pointu. Pokud hodnotím seriál s Charliem Sheenem je to naprosto skvělý seriál a určitě stojí za shlédnutí. I přes špatný závěr mi to nedá a nemohu tomuto seriálu dát méně než 90%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
5. ledna 2018
další názory k seriálu

Stojí za to

Ano, je pravdou, že čím déle seriál trvá, tím méně zajímavý je.
Ale i přes to si ke mně získal cestu. Že bych byla fanda který čeká na každý nový díl, to se zrovna říct nedá, ale pokaždé když vidím jakýkoliv díl třeba i po desáté VŽDY se u toho zasměju.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Hra o trůny
5. ledna 2018
další názory k seriálu

Krev, krev, krev...

Ano, je to známý seriál tím, že zde umírá spousty hlavních i vedlejších postav, ale rozhodně se tím nenechte odradit. První série mě zaujala a i přestože jsem věčně jen naštvaná, že mi opět zabili někoho, koho jsem si zrovna oblíbila, musím seriál sledovat dál a dál a to proto že KARMA je tady pravidlem. Všechno zlé se každému vrací a i proto čekám na další sérii. Co se týče erotických scén. Ano ze začátku jich tam je až příliš, né že by mi to vadilo, ale čeho je moc...Erotické scény během seriálu zvolňují, ale i přes to se objeví erotická scéna na kterou čeká každý z nás nebo aspoň většina. Nejde přímo o tu scénu, ale hlavně o to mezi kým proběhne. Koncem sedmé série se dozvídáme spousty události a také přijde jedno velké zklamání pro toho kdo si oblíbil draky, ale věřím, že nakonec to dopadne dobře..Jen je opravdu velká škoda, že za celý rok 2018 nám fanouškům nevyjde další díl. Nezbývá tedy než jen čekat..

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %