avatar uživatele

Firefly

off
JménoMarta
Věk46 let (Býk)
BydlištěZlín
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Firefly
plakát
Tajemství Pravdy
28. dubna 2011
další názory k seriálu

Ano

Na tenhle seriál jsem čekala už od chvíle kdy jsem hltala knihy a potom nějaký dobrák na netu napsal že byla zakoupena práva a chystá se točit. Meč pravdy je úžasně napsaný a podle mne nešlo jeho děj a především myšlenkové pochody a dedukce hlavních postav vůbec pojmout do filmu nebo seriálu. A moc jsem se nemýlila. I když samozřejmě děj stojí na úžasné předloze tak celý seriál na mne působí místy jako Xena bojovnice, což je škoda. Naštěstí vybrali velmi dobře herce a Richard je opravdu nádherný a charizmatický ;-) .. s úctou ke knihám dávám 90

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Misfits: Zmetci
7. dubna 2011
další názory k seriálu

Dobré, víc než to

Všichni co tady píšou o tom že to je jen další seriál o lidech se schopnostmi jsou zjevně pěkně mimo a neviděli nic než trapné a nic neříkající promo a možná tak četli popis!!!
Tohle je něco co tady ještě nebylo. Seriály o hrdinech, všichni superschopní a strašlivě charakterní a uvědomělí, zachraňují svět a koťátka ze stromů .. potom přišli hrdinové, kteří konečně ukázali i nějaké šedivé charaktery procházející vývojem a krizemi, se spoustou vad a charakterových nerovností ... no a nakonec tohle. Misfits. Bomba ... a navíc britská (miluju britskou angličtinu).
Než napíšete názor na TENHLE seriál tak se na něj podívejte. A ne jen na první epizodu, sjeďte to celé ... a s titulkama !!! Doporučuju!!!

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Star Trek
7. dubna 2011
další názory k seriálu

Klasika

Ve své době bomba. Hltala jsem každou epizodu už jako malá holka. Když se podívám na některé epizody dnes musím se až smát. Dnes už jsme rozmlsaní ... triky a filmová animace pokročila dost znatelně. Pořád se ale nedá upřít originalita, dobré herecké výkony, nápady ... A už jen z nostalgie bych se ráda na seriál podívala znova. Zajímal by mne český dabong :-))

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Hannah Montana
4. dubna 2011
další názory k seriálu

Báječné

Tohle je ten nejúžasnější seriál všech dob, Hanna je tak báječná a krásná a chytrá a všichni jsou fakt suproví a herci jsou super a bájo a cool a vůbec ...
Všichni jistě souhlasíte že?
;-)

6 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
31 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
10 %
plakát
Všichni starostovi muži
2. dubna 2011
další názory k seriálu

Z mála ...

A tím málem myslím jen pár epizod co jsem viděla. A líbily se mi, jsou opravdu vtipně napsané. Měla jsem možnost vidět i díly starší s M.J. Foxem i s Charliem Sheenem. Myslím že oba mají něco do sebe a u mně je navíc Sheen zapsaný jako dost dobrý komik díky sérii Žhavých výstřelů. Myslím že tenhle seriál si zaslouží být viděn a určitě ho brzy sjedu celý :-)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Super drbna
26. března 2011
další názory k seriálu

Ale tak jo

Nemám se na co dívat, čekání na další epizody Dr.House, Lovců duchů a jiných favoritů krátím tímto nenáročným seriálkem.
Líbí se mi že je celkem ůhledně natočený, hezcí herci, dobře napsané dialogy a nevtíravé hlášky ... a co mne nejvíc zaujalo byl hlas jednoho z herců, který hraje postavu jménem Dan Humphrey. A samozřejmě mne potešila Kelly Rhuterford, kterou já osobně mám moc ráda už hodně let. Spokojenost za 80%

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Simpsonovi
17. března 2011
další názory k seriálu

Miluju

Ano, tenhle seriál miluju a jsem ráda že ho zase dávají. Sleduju ho už od malička a pořád budu.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Upíří deníky
17. března 2011
další názory k seriálu

Nevím nevím

Opravdu je nutné dělat další a další seriály o upírech? První série je o ničem, druhá lepší ... nicméně pořád to není seriál který bych dala mezi to nej co momentálně běží v TV.
Předně ... herecké výkony. Opravdu to celé stojí na Somerhalderovi ... jinak jsem nezaznamenala nikoho převratného. Hlavní hrdinka je sice krásná, ale hoďte ji do vody a chvilku drhněte a je to normální tuctovka co by navíc potřebovala dostat trošku najíst. Její upírský přítel Stefan má do krasavce rozhodně daleko a jeho stále stejný utrpitelský výraz .. no nekomentuju.
Ani se mi nechce psát dál .. ale vlastně ano. Druhá série a zápletka s vlkodlaky ... povedená lovestory, kterou bohužel velmi brzy utli a kvůli které jsem vydržela sledovat dál ...

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
70 %
plakát
Zaklínač
17. března 2011
další názory k seriálu

Prý ne

Tenhle seriál jsem neviděla. Záměrně jsem si ho nechala utéct v TV .. a těším se že se na něj podívám on-line. Bohužel je s dabingem, ale snad to zkousnu. Podle recenzí se nemám moc těšit, seriál nebyl zrovna nejlépe hodnocen a jediné co kritici vyzdvihovali byl herecký výkon hlavní postavy - zaklínače Geralta.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
10 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %
plakát
V
17. března 2011
další názory k seriálu

Celkem dobré

Na tenhle seriál jsem nebyla připravená, nikdo mi o něm nic neřekl takže jsem čistě po hlavě vlítla do první série, která mne nijak zvlášť neohromila. Jediným světlým bodem byly obě hlavní herečky. Agentka FBI Erika, kterou hraje výborná Elizabeth Mitchel známá hlavně z Lost a na druhou stranu hlavní mimozemšťanka, kterou hraje ale opravdu charizmatická herečka Morena Baccarin.
Jinak bych možná ještě dala body za nápad, kdybych si potom nepřečetla že tohle už někdo vymyslel a jedná se v podstatě o remake ...
Nicméně jsem první sérii překousala poháněná zvědavostí a při druhé zjišťuji že se to nejde dá, ale že se dokonce dobře bavím. Takže dávám 80%
Právě jsem viděla poslední díl 2. série a musím svůj názor poopravit. Dávám 90% (rezervu si ještě nechám) ... ten konec byl plný nečekaného. Teď už se třetí série nemůžu dočkat!!

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
1/2
12