avatar uživatele

Peťule2222

off
Jméno
Věk28 let
Bydliště
Twitter@Petunka
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Peťule2222
plakát
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně
14. srpna 2011
další názory k seriálu

Úžasný seriál

Tento seriál mě velmi zaujal jak hereckým obsazením, tak nápady (případy, řešení případů...) Moc chválím také dobré zařazení humoru do seriálu, humor se objevuje vždy ve scénách, ke kterým se hodí a dobré je, že je velmi přiměřený a přirozený. Tvůrce seriálu velmi chválím a moc se těším na další serii.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Julie Lescautová
1. července 2011
další názory k seriálu

Slabší průměr

U tohoto seriálu mě baví pouze některé díly, většina ostatních dílu je nuda. Hlavně mi přijde že každá epizoda seriálu je strašně protahovaná, myslim si že kdyby každou epizodu o něco zkrátili tak by měl seriál větší sledovanost.
Také mi velmi vadí takové ty \"nepovedené vtípky\", lepší by bylo, kdyby tam žádně ty \"vtipy\" nebyly, protože těmi \"vtipy\" je seriál akorát ještě trapnější.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
40 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
2. června 2011
další názory k seriálu

Skvělý seriál

Je to můj nejoblíbenější seriál, všechny díly sem viděla min. 2x a ještě pořád mě neomrzel. Hlavně strašně moc obdivuji autory NCIS, protože na to, že už se natáčí 9. řada a bylo odvysíláno 8 řad, tak každá epizoda je jedinečná a jednotlivé epizody si nejsou dějově vůbec podobné! A je to jeden z mála takových seriálů, kde je napětí a zároveň je možnost se zasmát. Prostě velký obdiv! :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %