avatar uživatele

Deni001

off
JménoDenisa
Věk27 let
BydlištěMoravskoslezký kraj
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Deni001
plakát
TY
4. března 2019
další názory k seriálu

Wow.

Už dlouho jsem něčemu nedala 100%. Právě jsem dokoukala poslední díl a musím říct, byla to jízda. Koncept celého seriálu byl něco co jsem upřímně nikdy neviděla a vše od herců až po umělecký styl práce s kamerou se mi líbilo.

Samotný příběh je poutavý, pohled do mysli někoho, kdo je po všech stránkách rozbitý, ale dokáže si vše odůvodnit tím, že to dělá pro lásku. Hlavní postava se prezentuje jako nevinný, milý kluk, který jen hledá tu pravou. Člověk místy neví, zda mu má fandit, nebo křičet na postavy ať se od něj drží dál. Jak díly postupujou, každý najde svou odpověď. Místy mi to i připomínalo vnitřní monology Dextera, ale hned se zase rozdělují v otázce emocí. Joe je velice zvráceným způsobem posedlý myšlenkou lásky a někoho koho bude milovat tak, jako on miluje je.

Od prvního dílu jsem věděla, že to asi bude zajímavé, posledních pár dílů to ale vyvrcholilo neuvěřitelným způsobem. Místy mi opravdu bušilo srdce adrenalinem, který je podán velice knižně a kde akce je opravdu jen otázka několika scén. Všechno drama se odehrává v monolozích, rozhovorech a děj postupuje krásně, plynule a je završen výborným koncem.

Kombinace žánrů je provedena velice úspěšně, od začátku člověk z toho cítí tu romantiku, která se kombinuje s dramatem, psychologií a kriminální povahou.

Tleskám hercům, režisérům a samozřejmě samotnému knižnímu námětu.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Troufalky
22. října 2018
další názory k seriálu

Dámská podívaná

Ale tak přiznejme si to. Není slečny, která nemá ráda nějakou tu nenáročnou oddechovku při obědě, kde největší drama je pěkný chlap :)

Seriál není nějaký extra originální, každopádně pěkně utíká a nenudí, humorné scény jsou často povedené a musím dát velké plus postavě Jacqueline, která vystupuje s řádnou "grácií".

Stoprocetně dámský seriál, ale jako relax nemám nic proti :).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
The Astronaut Wives Club
22. října 2018
další názory k seriálu

Skvělá podívaná

Nejen že téma "space race" je retrospektivně extrémně zajímavé, ale pohled ze strany manželek, jejichž hlavním úkolem bylo své manžely podporovat a reprezentovat je prostě skvělý.

Každá žena je něčím specifická, v závěru se člověk dokáže vžít do každého charakteru alespoň trochu. Díly utíkají raz dva, nechybí humor i pořádné drama.

Za mě perfektní podívaná :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Prolhané krásky
4. října 2016
další názory k seriálu

Vrtkavé, ale chytlavé

Tento seriál sleduji už tolik let, že je až těžké napsat objektivní názor. Seriál začal jako celkem nevinné teenage drama s mysteriózním a krimi podtextem a od té doby je to jízda.

Za posledních 7 serií se stalo tolik intrik a tolik neštěstí, že se zdá, že holky to vážně s karmou prohrály. V prvních sériích je celkem pochopitelné proč se holky neobrátí na policii (mladé a naivní), ale po jistých dramatických událostech dalších sérií se to kolikrát zdá, že si ty problémy dělají schválně.

Dějová linka je poněkud vrtkavá, příběh je za ta léta tak zamotaný, spousta věcí opomenuta, nemluvě o neustálé -A, která už byla odhalena tisíckrát a jen to první vysvětlení (ze 3 zatím?) mě uspokojilo.

Ono je to ale chytlavé. Postavy jsou fajn, příběh je poutavý, hezky se na všechno kouká a to celkem stačí. Kde pokulhává příběh, tam si to naženou dramaty a naopak. Poslední série mi přijdou poněkud zdlouhavé (dávám plus za posun o pár let kupředu), ale koukat na to pořád dá a o tom to asi je.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
UnREAL
4. října 2016
další názory k seriálu

Dokonale manipulativní

Povedený seriál zaměřující se na svět za oponou reality show. Chladnokrevná Quinn se dokonale hodí jako showrunner něčeho tak podlého a zlomená, narušená Rachel je krásným případem pro psychiatra, ale to její manipulace dělá ještě zábavnější.

Samotná reality show je velice poutavá a z intrik se občas docela zvedá žaludek což znamená, že seriál dělá dobrou práci.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Fosterovi
4. října 2016
další názory k seriálu

Příjemné rodinné drama

Seriál do deště - asi nejvhodnější popis. Velice příjemné rodinné drama točící se kolem problematické Callie, která se dostane k velké adoptivní rodině s dvěma mamkama.

Téma samo o sobě není až tak originální, jako spíš super zpracování a moderní pohled na rodinu bourající jakékoli zastaralé homofóbní stereotypy, které bohužel provázely celou minulost.

Příběh příjemně vtáhne, teenageři opravdu vypadají a chovají se jako teenageři (vzácný prvek). Pěkně zpracované, všechny postavy jsou sympatické (i když je občas máte chuť praštit do hlavy) - nejvíce jsem si asi oblíbila Brandona.

Sympatické, moderní a nenáročné - ideální při obědě, nebo šálku čaje :).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Všemocný
21. června 2016
další názory k seriálu

Škoda zrušení

Seriál jako navazující příběh k filmu Limitless mě velice potěšil a i když postrádal původní šarm Bradley Coopera, hlavní hrdina nezklamal. Brian se ukázal jako schopná, zábavná postava, která svým humorem a vnitřním monologem umí utáhnout příběh bez problému. S pomocí malé pilulky vidí svět v jasnějších a lepších barvách. Pozdější vedlejší účinky a komplikace příběhu byly příjemnou hlavní linií, obzvláště několik verzí Briana v jeho hlavě.

Je mi líto, že se rozhodli seriál po tak krátké době ukončil, měl v sobě spoustu potenciálu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Mistresses
6. listopadu 2015
další názory k seriálu

Oddechovka

Povedený seriál pro ženy, který zaujme jak postavami tak příběhem. Opět, nejedená se o žádný originální zázrak, ale jako odpočinková záležitost je to ideální.

Několik žen s různými povahami řeší svá dramata a dále dělají špatná rozhodnutí. Člověk si musí zamilovat Harryho. Seriál obzvlášť ke konci série nabízí vždy nějaký zajímavý zvrat a často i něco co vás chytne za srdíčko. Doporučuji!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Mystérium sexu
6. listopadu 2015
další názory k seriálu

Životopisný seriál

Co čekat od takového názvu? Pokud očekáváte vulgární pikantní seriál tak jste šlápli vedle. Masters of Sex je víceméně životopisným znázorněním sexuální revoluce, kterou zapříčil právě Dr. Masters a Virginia Johnson.

Životopisné filmy a seriály mám ráda, i přes jejich občasnou nepřesnost a místy fikci tak je to skvělý způsob jak někomu zábavnou formou představit důležitou část historii.

Obsazení je geniální, neumím si představit nikoho lepšího než Michaela Sheena pro velice konfliktní roli mrzutého Dr. Masterse. Lizzy Caplan aka Virginia svoji roli také zvládá na jedničku. Celý vážnější a dramatický nádech seriálu je krásná reprezentace tehdejší doby a tzv. tabu, které panovaly.

Seriál není něco nad čím byste se moc zasmáli, ale rozhodně stojí za to na něj koukat. Buď pro geniální herecké výkony, nebo pohled do doby, kdy mluvit o sexu bylo neslušné a která se zdá tak vzdálená od té naší. Doporučuji!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Jane the Virgin
6. listopadu 2015
další názory k seriálu

Příjemná parodie telenovely

Seriál se již od začátku rozhodl jít směrem telenovelským čímž si automaticky trochu pohoršil v hodnocení. :D Přiznám se, že jsem se na to dívala ze zvědavosti a nudy.

I přes strašné kýčovité scény (padající květiny) a pravého seriálového komentátora jde vidět, že všechny tyto detaily jsou tam schválně a přesně tak do očí bijící jak je režiséři zamýšleli.

Samotný příběh panny Jane, která je omylem uměle oplodněna je vtipný, pohodový, ideální při obědě. Není to seriál, kterým byste se přátelům chlubili jak se geniální, ale jako relax slouží dobře.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %