avatar uživatele

Adla.h

off
Jméno
Věk32 let
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Adla.h
plakát
Černobyl
11. července 2019
další názory k seriálu

Více toho záření, prosím .-)

Na tento seriál jsem slyšela samou chválu, tak jsem se o jeho výjimečnosti musela na vlastní oči přesvědčit :-). A rozhodně jsem už po pár minutkách nelitovala. Téma černobylské havárie mě už od mládí zajímalo (však jsem se taky nadělala těch referátů :D), proto jsem celkem dost informací věděla. Ale seriál Černobyl mě v mnohých faktech dokázal ohromit. Bylo to naprosto něco jiného vidět osudy lidí, které výbuch zasáhl, než o tom jenom číst. Veškerá fakta tak nějak dostala hlubší význam. Navíc oceňuji i článek zde na serialzone, který navíc ukázal, co bylo v seriálu krapet přibarvené, a co naopak ne. Za mě rozhodně parádní podívaná, u které někdy jen zíráte s pusou dokořán, když vidíte, čeho jsou lidé schopni. Určitě bych uvítala i více dílů :-).

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Wentworth
19. prosince 2013
další názory k seriálu

Franky vs. Jacs

Poté, co jsem dokoukala Orange is the new black, jsem si řekla, že vyzkouším další seriál z ženské věznice a rozhodně jsem udělala dobře. Kromě toho, že jsou tyto 2 seriály z vězeňského prostředí, je téměř nic dalšího nespojuje. V případě OINTB jsem si místy skoro i přála být ve vězení s nimi, ale Wentworth, to je trošku jiné místo. Rozhodně nečekejte, že vám tento seriál vykouzlí úsměv na tváři. To se stane opravdu jen sporadicky. V některých chvílích je děj opravdu krutý. Hlavně pro hlavní hrdinku Beu.
Pro mě neznámé herečky se rolí zhostily skvěle. A stejně jako u OINTB, zde postupně postavy odhalují své životní příběhy, což se mi moc líbí. Už teď se těším na 2. sérii. Nejzajímavější postavou je pro mě asi Erika. Jelikož jsem pořád nepřišla na to, jestli patří mezi ty hodné nebo zlé.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Holky za mřížemi
21. října 2013
další názory k seriálu

Nejlepší novinka za poslední dobu

Opět jsem byla příjemně překvapena. A jsem ráda, že jsem dala na doporučení a seriál zkoukla. OITNB nejde vidět jinak, než na jeden zátah. Prostě vás pohltí a nemůžete přestat. Příběhy každé z vězeňkyň jsou většinou smutné a nutí vás je litovat. Až na jednu šílenou krávu (kdo viděl, určitě ví, koho myslím), jsou to obyčejné ženy, které udělaly chybu. V seriálu jsou chvilky, u kterých se smějete, ale i ty, u kterých vám trne úsměv na tváři. Herečky super, žádnou bych neměnila. Natasha Lyon opět excelentní. Byla jsem ráda, že ji tam vidím. Představitelka Alex (Laura Prepon) působí zpočátku chladně a bezcitně, ale postupem času jsem k ní našla cestu a jsem z ní unešená. Už jenom její nasazování a sundávání brýlí mě fascinuje, v životě jsem neviděla nikoho, kdo by u toho vypadal tak sexy :D. Hlavní postavu (Piper) zpočátku musí snad každý litovat, ale ke konci série na mě působila jako někdo, kdo vůbec neví, co chce. Seriál ukazuje, že ti, kteří by meli být hodní a napravovat zlé, by většinou sami potřebovali nějakého spasitele :-). Například pan Healy, tento chlápek působí, jako nejlepší poradce, kterého si můžete přát, ale postupem času se zněj vyklube pěkný zmetek. Ve vězení prostě člověk nemůže dát na první dojem. Řád ve vězení nastoluje šéfka kuchyně, ďábelská Red, díky které tam všechno šlape a nejedná dívka ji vděčí za život. S touhle dámou není radno si to rozházet :-). Musím souhlasit s tím, že jediný slabý článek vídím taky v Jasonu Biggsovi. Tento herec nebyl obdařen hereckým nadáním. Místy mě vážně i rozčiluje, ale ani on mě nedonutí snížit hodnocení.

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Glee
8. května 2013
další názory k seriálu

Brittany S. Pierce

Ke Glee jsem se dostala teprve nedávno, jako vždy mám v seriálech trochu zpoždění .-). Musím říct, že jsem nadšená. Většina písniček se mi líbí více, než originál. V každém díle je co poslouchat. Postavy jsou velice různorodé a myslím, že se alespoň trochu každý z nás v některé občas vidí. Nejradši mám Brittany a Sue, jejich hlášky jsou super. Ostatní postavy, ale nezůstávají vůbec pozadu. Nejlépe z dívek zpívá Rachel, Mercedes a Santana. Pak jsou ostatní holky, každá z nich má jedinečný hlas. Z kluků mě osobně nejvíc oslovil Blaine, Kurt a Finn, ale stejně jako holky, každý z nich, má do písní čím přispět. A tanec tak tady s přehledem vede Brittany a Mike. Nemají konkurenci. Mnoho lidí říká, že kvalita seriálu klesá, ale mě se pořád moc líbí a baví mě. Písně jsou pořád skvělé, samozřejmě 4. série je už jiná, původní obsazení se neobjevuje tak často. Což mi trochu vadí, protože nové obsazení mi nepřirostlo tolik k srdci. Jestli ale navíc odejde Heather Morris, tak nevím jestli budu seriál nadále sledovat s takovou chutí.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Single Father
18. ledna 2013
další názory k seriálu

SF

Seriál jsem si pustila kvůli Lauře Fraser a rozhodně to nebyla chyba! Naopak vysoká úroveň hereckých výkonů mě natolik zaujala, že jsem byla zklamaná z malého počtu epizod . Což naopak přispělo k tomu, že v seriálu nebyla téměř žádná vata. Pořád se něco dělo a bylo se na co dívat. Z herců se mi nejvíce líbil výkon Neve McIntosh, Davida Tennanta a samozřejmě Laury Fraser :-). Téma, kterým se tento seriál zabývá je ze života, ztráta blízkého člověka může potkat každého. Rozhodně od tohoto seriálu nemůžete čekat, že se budete smát od ucha k uchu, ale místo toho má mnoho jiných předností.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Chicago Fire
3. ledna 2013
další názory k seriálu

Firefighters

Pokud máte rádi napětí, tak myslím, že vás tento seriál nezklame. Není to sice žádný seriálový poklad, ale určitě si dovedu představit, že se ještě k některým dílům někdy vrátím. Určitě si tento seriál najde fanoušky a to nejen kvůli sexy hasičům .-)

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Sugar Rush
27. prosince 2012
další názory k seriálu

Příjemná podívaná

Už od začátku jsem si říkala:,, hlavně, ať není se Sugar.'' Naštěstí to vyšlo. I když v poslední epizodě jsem fakt trnula, ještěže z toho neudělali kýčovitý závěr. Jinak postavy byly všechny zajímavé a herci docela sympatičtí. Hlavní hrdinka Kim mi připomínala Emily ze Skins. Seriál rozhodně stojí za zhlédnutí, je tam vtip a občas i napětí. Škoda, že není více dílů, ale aspoň je konec dobře vymyšlený.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně
29. srpna 2012
další názory k seriálu

RAI

Po delší době zase seriál, který mě nadchnul. Sice jsem teprve zkoukla 1. sérii (mimochodem během dneška :-), ale musím jej hodnotit jen pozitivně. Líbí se mi, že hlavní hrdinky jsou protiklady a každá do děje vnáší něco zajímavého. Ostatní postavy taky výborné, zatím jsem tam nenašla vyloženě zbytečnou postavu.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Čarodějky
12. srpna 2012
další názory k seriálu

P3

Čarodějky jsou jedním z mých oblíbených seriálů, začala jsem ho sledovat, když jsem byla mladší, ale i teď se mi pořád líbí. Nejoblíbenější postavou je pro mě Piper. Líbily se mi díly s Prue, ale i s Paige, nevím, která z nich byla lepší, měla jsem je ráda obě. Akorát poslední série s Billie už mě tolik nebrala, prostě už to bylo úplně jiné, pořád nápadité, ale už ne jako dříve.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Sabrina – mladá čarodějnice
10. srpna 2012
další názory k seriálu

SS

Seriál, který jsem sledovala, když jsem byla mladší, ale i teď se ráda podívám na nějaký díl. Nejlepší byly série, kdy Sabrina chodila na střední. Vysoká taky nebyla špatná, poslední série, kdy v seriálu nejsou Hilda a Zelda mě už tolik nebraly, ale zkoukla jsem je. Aspoň, že Sabrina a Harvey byli nakonec spolu.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
1/2
12