avatar uživatele

dagsoftware

off
Jméno
Věk32 let
BydlištěMartin
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele dagsoftware
plakát
Koroner
28. května 2023
další názory k seriálu

Keby

Ono by to aj mohol byť príjemný oddychový seriál, keby:
Keby seriál nepropagoval vzrátené "progresívne" ideológie.
Od prvej časti je to najme wokeizmus, prostredníctvom veľkého podielu úchylákov,
a potom od 3. série vo veľkom naskočili na covidizmus.
Je to veľmi smutné, že sú seriály čím ďalej tým viac zneužívané na šírenie propagánd. Ale nie je to nič neočakávané, keďže seriál je kanadský a Kanada je jeden zo štátov najviac zamorených touto záhubou.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Lásce navzdory
17. dubna 2023
další názory k seriálu

Strata času

Ak ste si mysleli, že seriál Bay Yanlış bol neukončený, tento ani nepozerajte. Strata času. Úplne stačí, keď si pozrete prvú časť, a zvyšok domyslíte posvojom. Tvorcovia sa neobťažovali ukončiť ani jedinú dejovú linku.
Seriál ako taký je skôr paródiou na telenovely - absurdní ľudia v absurdných situáciách robia absurdné činy. (Niečo na spôsob novšieho Sen Çal Kapımı - akurát ten bol riadne ukončený.)
Český dabing bol úplný vtip - jednak sa hlasy niektorých postáv priebežne menili, a jednak 1 a ten istý hlas u 2 aj 3 postáv naraz - aj v rámci jednej epizódy - nič výnimočné.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Sestra Angela a její boží děvčata
1. dubna 2023
další názory k seriálu

nadpis názoru

Taký som znechutený z toho ako dodrbali koniec 6. série. Len kvôli dejovým zvratom prepárovať 6 ľudí a z 3 pekných párikov urobiť 2 nezmyselné? Hoci k tomu smerovalo od polky série, dúfal som, že to nedodrbú, ale dodrbali.
Ale že sa v katolíckom kláštore ako zamestnanec objaví známy turecký herec Can Yaman, tak to ma prekvapilo.
Seriál trochu kazí lacný dabing, kde sa v každej sérii držia tie isté hlasy, avšak patria zakaždým inej postave. (To ako viac dabérov v ČR nie je?) A potom mohol by to prekladať niekto, kto sa tomu rozumie - prekladať Ranné chvály väčšinou ako Laudy, občasne ako Velebení alebo Pochvala, to je ťažký amatérizmus.
Teraz som zachytil aj prvú sériu, a za mňa: vítam že po 1. sérii sa preorientovali z riešenia vrážd, požiarov, ... na pomoc blížnym. Jeden Don Matteto v Taliansku stačí.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Modrý kód
2. dubna 2017
další názory k seriálu

Perfektné ...na 1. apríla

Táto zlátanina mi prišla vydarená. Ale to je asi tým, že som ju pozrel na prvého apríla ako maratón štyroch častí. Príhodnejší program na prvého apríla sa dá nájsť len ťažko. Či už nulový morálny kredit množstva postáv, ktoré sa hrajú na záchrancov, osobnosti ktoré sa postavám menia časť od časti hore-dole, a hlavne množstvo tragických absurdít, ktoré až nútili diváka k smiechu cez slzy. Najtragickejšia mi z toho prišla prvá časť – dožrala ma hlavne katastrofická hudba a tie spomalené scény, cez ktoré často hrala. Najabsurdnejšia mi prišla zas tretia časť, cez ktorú som sa viackrát neovládol a pustil neveriackeho smiechu.
Dědek, *íča, krava, koza, pako, superman, černokňažník, alkáč, ježibaba, ... – veľmi zaujímavá partička postáv. Plus za občas sa vyskytujúcu Slovenku. Prvoaprílové hodnotenie: 50%.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Osmý smysl
18. června 2015
další názory k seriálu

WTČo?

Totálna kravina. Hodinu času som už horšie zabiť ani nemohol. Väčšinou otrasné, alebo nudné postavy, absolútne žiadny dej, úplná nelogickosť seriálu, ... . Väčšinu času som len nechápavo krútil hlavou a čakal, kedy to už konečne skončí. Priam utrpenie pozerať. Pravdupovediac, iné som od Netflixu ani nečakal, čím "kvalitnejší" seriál, tým v skutočnosti väčšia hovadina.

Odporúčam vyhnúť sa tomuto seriálu veľkým oblúkom.

23 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
8 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 40 lidí
10 %
plakát
Ravenswood
7. listopadu 2013
další názory k seriálu

Hovadina

No to je hovadina. Ako mohli od realistického PLL prejsť k takým nerealistickým kravinám, ako tetka čo zomrie sa naďalej bude ľuďom zjavovať, mátohy sa tam pokúšajú hlušiť ľudí, ... Absolútne sa mi to nepáči. Buď robím real svet, alebo nereal. A zvlášť keď robím spin-off, a teda majú seriály nejaké prepojenie.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
40 %
plakát
Lucky 7
2. října 2013
další názory k seriálu

Po pilote

Podľa mňa jeden z najlepších nových dramatických seriálov. Na rozdiel od Agents od Shield, alebo Sleepy Hollow neobsahuje žiadne scif-i, ani nadprirodzeno, takže ak Vám tie nesadli, môžte dať šancu tomuto seriálu.
Námet ma zaujal, dúfal som, že ho vyberú, stalo sa. Trailer nesklamal, pilot už vôbec nie. Postavy niektoré sympatické viac (Samira), niektoré menej (Nicky), ... teším sa, ako bude seriál pokračovať.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Dads
22. září 2013
další názory k seriálu

Nadpis názoru

- otravný otcovia, ktorých by ste chceli najradšej pri******
+ roztomilá ázijská asistentka

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
11 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Ve jménu vlasti
15. září 2013
další názory k seriálu

kravina

Po seriáli Breaking Bad tu máme ďalší seriál, na ktorom sa nezhodneme. Je to síce o štipku lepšie od B.B., ale najtak je to strašne nudná kravina. Pozrel som si prvú časť, kt. ma po názoroch kt. som čítal veľmi sklamala - veľmi som sa tešil na to, kedy už skončí. Strašná škoda, že ten Brody či jak sa to volá nemohol ostať v seráli Life - Najbohatší policajt (kt. bohužiaľ neoprávnene zrušili), v kt. mohol žiariť ďalej. Nulová motivácia pozrieť ďalšiu časť.

9 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
18 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
30 %
plakát
Slnko, seno, slanina
14. července 2013
další názory k seriálu

hm

Začal som to pozerať, ale po niekoľkých častiach prestal. Podľa môjho názoru to má o dosť nižšiu "kvalitu" (nech už to v tomto žánri znamená čokoľvek), ako pred tým Bučkovci, alebo Farmár hľadá ženu, príp. Mama, ožeň ma. Naopak, niekomu to možno sadne práve preto viac.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
20 %