avatar uživatele

pajam

off
Jménopaja
Věk
Bydlištěolomouc
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1545628155
Poznámka
Názory uživatelky pajam
plakát
F1: Touha po vítězství
10. října 2023
další názory k seriálu

Velká show, ale ne pro fanoušky F1

Po shlédnutí 4. řady jsem se rozhodla 5. řadu už ani nezačít. O F1 se zajímám již desítky let, a tento seriál bohužel není pro zaryté fanoušky. Bohužel se seriál tváří jako dokument natáčený přímo ze závodní dráhy. Což je sice pravda a štáb Netlixu je přítomen na Velké ceně, ale realitu si dost překrucuje v rámci dramatu, zajímavosti a zvýšení sledovanosti. Jeden příklad za všechny je záznam týmového rádia, které v seriálu doprovází vzájemnou srážku piloty McLarenu. V realitě je to rádio z úplně jiného závodu a mířeno na pilota jiné stáje.
Takže seriál splnil účel nalákat nové fanoušky F1, ale k realitě má na můj vkus až příliš daleko.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
30 %
plakát
The Grand Tour
27. prosince 2016
další názory k seriálu

Jedno z mála kvalitních pokračování

Jelikož jsem u původního Top Gearu prosmála hodiny života, zamrzel mě odchod Jeremyho, s jistotou, že Top Gear už nikdy nebude stejný. Že se za ním vydala i zbývající dvojice bylo povzbuzující zjištění. A přišly měsíce očekávání, jak si s tím páni poradí.

Na titulní díl jsem koukala s myšlenkou, že formát předchozí show vlastnila BBC, takže GT bude úplně jiná... a ejhle... ona je to věrná kopie. Příjemné překvapení. Takže v tradici Top gearu navazuje skvělým britským humorem, chemií moderátorů a vším co fungovalo tolik let. Dokonce přidává pár detailů, které byly v poslední době trojici v top gearu zakázány.

Jedna jediná výtka... a to Celebrity brain crash... v prvním díle super, jako narážka na celebrity v Top gearu.. ale popáté už to přestává být vtipné, a pouze zdržuje od hlavních filmů.

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Arrow
8. února 2013
další názory k seriálu

Arrow

Pro mě jeden z nejlepších nových seriálů. Jen proč mám s další a další epizodou pocit, že se dívám na ostrově na Ztracené? :-)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %
plakát
Marina
28. listopadu 2011
další názory k seriálu

O ničem :)

Nevím jestli má zrovna cenu na něco takového psát názor :) Horší telenovelu jsem ještě neviděla. Herecké výkony ani nezmiňovat, protože neexistují, a i celkové chování postav je nanejvíš divné. Jediné plus je že u toho absolutně vypnete mozek :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %
plakát
Proč bychom se netopili
16. února 2009
další názory k seriálu

No konečně;)

Tak jsme se konečně dočkali českého seriálu, který je aspoň o něčem jiném než nekonečné seriály na jedno brdo! Navíc každý vodák musí uznat, že i zachycení atmosféry a věrohodnost se docela povedla. No a k tomu všemu ještě věčně polonahej Vaculík!!:) Takže co dodat, než že je to po dlouhé době povedenej seriál.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Ordinace v růžové zahradě 2
11. února 2009
další názory k seriálu

???

Tak můj názor není nijak originální a asi se shoduje s většinou. Už prvotní nápad seriálu z lékařského prostředí tu už byl několikrát a toto pojetí ničím nepřekvapilo. A když už tedy Ordinace tak aspon první serie, kde ještě o něco šlo. Toto pokračování je, podle mě, jen pokus vyždímat co nejvíc z prvního úspěchu a začíná se pomalu \\\"vařit z vody\\\". A opravdu nechápu jak to může vyhrávat tolik českých cen, když i z českých seriálů lze vybrat daleko povedenější.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
10 %
plakát
Will a Grace
10. února 2009
další názory k seriálu

Will:D:D

I když jsem neviděla seriál od úplných začátků stejně zaujal po prvních shlédnutých dílech. Pravda je, že většina dílů je na jedno brdo, ale ksichtům jaký předvádí Will nebo jeho hláškám se zasměju vždy. A kloubou dolů před Shenem Hayesem (=Jack), takový výraz nemají snad ani rození gayové:)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Hvězdná brána: Atlantida
1. února 2009
další názory k seriálu

...

Ne že by to nebyl dobrý seriál, ale myslím, že tady opět platí, že první verze seriálu nebo filmu bývá většinou nejlepší. Prostě na hlášky O´Neila a nechápavé poznámky Teal´ca už nic nemá. Ale vlastenecky za dr. Zelenku zvedám procenta.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Teorie velkého třesku
20. ledna 2009
další názory k seriálu

All started with a big bang

Bohužel další z mnoha seriálů, které s postupujícími řadami upadají. První díly sice okamžitě zaujmou svým osobitým humorem (hlavně když pár takových pařmenů znáte:). A s postupem času se z Leonarda stává naprosto normální chlapík a začíná se trocha povyšovat, Wolowitzovi vtípky se začínají opakovat. Aspon Sheldon si stále zachovává svůj původní tvář, i když bůhví co příjde dál.

Tak ale za nápad udělat seriál o takových "magorech" a za většinou vtipné hlášky 80%

76 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
59 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %
plakát
Ranč U Zelené sedmy
17. ledna 2009
další názory k seriálu

Ranc U Zelene sedmi

Jeden z mála českých serialů, který za něco stojí. I když námět je jednoduchý, pocedl se skvěle zpracovat a vyšel z toho dobrý serial, který lze vidět pořád dokola. No a hlášky babičky jsou třešnička na dortu.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
1/4
1234