avatar uživatele

taylorkinney

off
JménoJana
Věk27 let (Rak)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky taylorkinney
plakát
Světlo naděje
4. dubna 2024
další názory k seriálu

Neskutečný příběh ve skvělém podání

Zde není co vytknout, tento příběh asi chytne za srdce každého a sledovat ho v tomto podání je něco neskutečného, člověk ani nepotřebuje, aby tam byla spousta akce, stačí cítit to napětí a jen nervózně čekat na to, kdy se vše zbortí jako domeček z karet. Na jedné straně sledujeme Miep a Jana, kteří dělají vše pro to, aby pomáhali a za každou cenu ochránili své "přátele" ve světě, který je naprosto šílený, na té druhé straně máme skupinku lidí, kteří se skrývají a za zavřenými dveřemi jsou před těmi hrůzami tak nějak chráněni, jenže stačí "málo" a realita krutě zasáhne, v tu chvíli už sly nejde zadržet, když člověk ví, co bude následovat, ale stejně vidět to a cítit s těmi postavami, to už pak běhá i mráz po zádech. Otto Frank byl neskutečný muž a i přes to, že si prošel peklem, tak se tím nenechal zlomit. Za mě plný počet.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Mladá modrá krev
3. listopadu 2022
další názory k seriálu

Wille & Simon - lovestory, které chytne za srdce a nepustí

Tohle je prostě dokonalost sama, jak první tak druhá série... ti dva mají tak neskutečnou chemii a každý pohled, dotek, polibek i slovo jim člověk opravdu věří a má husinu po celém těle <3 Seriál jako takový funguje skvěle, postavy jsou vesměs sympatické a i jejich příběhy dokážou vtáhnout. Jedinou výtku mám k tomu, že jsou ty série strašně krátké, 6 dílů je jednoduše málo na to, že člověk musí tak dlouho čekat, než to vůbec vyjde, chtělo by to dílů alespoň 10... ale jinak si to vážně drží laťku vysoko a já to zkrátka žeru :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Srdcerváči
4. července 2022
další názory k seriálu

Opravdu to chytne za srdce

Do seriálu jsem se moc nehrnula, bála jsem se, že to na mě bude až moc sladké a nevinné... ale nakonec se ukázalo, že přesně to mě na tom celém bavilo ze všeho nejvíc. Je to fakt neskutečně sladké, ale v tak dobrém slova smyslu. Charlie a Nick jsou opravdu sympatičtí, skvěle jim to funguje a s každou další epizodou jim fandíte víc a víc. Není divu, že se to jmenuje Srdcerváči, protože to opravdu chytne za srdce a v podstatě se celou dobu jen culíte jako pitomec. Už se moc těším na další řadu:)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Perníkový táta
1. října 2019
další názory k seriálu

Yo Bitch!

Walter White a Jesse Pinkman - dva naprosto rozdílní lidé, u kterých by vás nikdy nenapadlo, že z nich jednou bude tak úžasná dvojka, díky které je tento seriál naprosto geniální.
Nebudu lhát, měla jsem své pochyby a seriál dlouhou dobu odkládala, ale jen co jsem nakonec sebrala odvahu si ho pustit, tak mě naprosto pohltil.
Vztah Walta s Jessem je hořkosladký, nenávidí se až se milují - jako rodina. Zabili by se a přes to udělají vše pro to, aby jeden druhého ochránili. Tohle jejich duo mě bavilo od začátku do konce, ač se asi všichni, kdo to viděli až do poslední epizody, shodneme na tom, že jejich konec byl zkrátka smutný a hodně emocionální, ale nedalo to se tomu bohužel nijak zabránit...
Jesse si naprosto získal mé srdce a ne jednou jsem ho chtěla obejmout a říct mu, že všechno bude dobrý a Walter mi ukázal, že je hodně tenká linie mezi dobrem a zlem, i když si myslíme, že věci děláme ze správných důvodů... a jejich vývoj postav byl opravdu neskutečný, až mi to kolikrát vyrazilo dech.
Tenhle seriál má zkrátka všechno - humor, smutek, drama a nutí se vás koukat se bez přestání :)
A teď zpětně jsem ráda, že jsem si seriál nechala až na teď, zrovna v dobu, kdy má k němu vyjít film, svoje čekání jsem tak díky tomu zkrátila, protože jinak bych se asi zbláznila a už jen to vypovídá o tom, že ho vážně doporučuji - stojí za to! :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Živí mrtví
31. ledna 2018
další názory k seriálu

Rozhodně stojí za to

Seriál jsem začala sledovat někdy před třemi lety, ale po zkouknutí první série jsem to vzdala, prostě mě to nechytlo. A před rokem jsem se k tomu znovu dostala a řekla si, že tomu dám druhou šanci a vrhla jsem se rovnou na sérii druhou, protože jsem nechtěla riskovat, že první zase odradí. Chvíli mi trvalo zorientovat se, co a jak, ale po uběhnutí pár epizod mě to konečně začalo bavit. A jak to tak bývá, netrvalo moc dlouho a ze seriálu se stala další moje závislost. Těch několik vyšlých sérií jsem měla shlédnutých za nějaký měsíc a nemohla jsem si na nic stěžovat. Teda na něco přeci jen… moc mě nebavily díly, kde se seriál zaměřoval jen na určité postavy zvlášť na ty, které mě absolutně nezajímaly, takže takové díly jsem ani nepouštěla, ale naštěstí jich bylo jenom pár. Nicméně zbytek vás prostě bavit musí a ti, co nevědí, zda tomu dát šanci, rozhodně ji tomu dejte, možná ze začátku taky nebudete moc nadšení, ale slibuju, že nakonec to opravdu bude stát za to :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
31. ledna 2018
další názory k seriálu

Malec <3

S tímto seriálem jsem měla ze začátku trošku problém, zvlášť proto, že neznám knižní předlohu, takže jsem dost tápala u některých věcí, ale já mám tyhle typy seriálů a filmů moc ráda, takže netrvalo tak dlouho a začala jsem na tom doslova ujíždět.
Co se týče hlavní postavy Clary s tou jsem problém měla trochu větší, protože jsem jí opravdu nemohla vystát, ale postupem času se zlepšovala a teď mohu říct, že už si neumím představit seriál bez ní, i když lézt na nervy stále dokáže :D
Malec... no co k nim říct, asi hlavní důvod, proč ten seriál miluju <3
Jinak jsou postavy vesměs moc sympatické a seriál se každou epizodou zlepšuje. Jsem zvědavá, co nám přinese třetí série :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Fosterovi
31. ledna 2018
další názory k seriálu

The Fosters zkrátka chytnou za srdce

Seriál si naprosto získal moje srdce, ze začátku mi to možná chvilku trvalo, ale po shlédnutí několika epizod jsem věděla, že ho budu milovat. Sleduji ho už pár let a nikdy mě nezklamal. Postavy a jejich příběhy si vás zkrátka musí získat.
Mámy Stef a Lena jsou dvě úžasné ženské, které dělají úžasné věci a jejich děti jsou neuvěřitelné a všichni dohromady si zaslouží všechno štěstí světa. Kéž by takových seriálů bylo více. Moc děkuji The Fosters :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Vzhůru ke hvězdám
29. července 2017
další názory k seriálu

Rozhodně to nenudí

Fakt jsem si nemyslela, že se na tohle někdy podívám, předpokládala jsem, že to bude nějaký povrchní seriál o celebritách a jejich životě a to mě opravdu nelákalo. No jsem ráda, že jsem se tak mýlila, protože je to skvělý. Nebudu tedy říkat, že to doslova miluju, to zase ne… ale rozhodně si mě to získalo tak moc, že se těším a hlavně doufám v to, že bude druhá série. Příběh Paige mě jednoduše zaujal a chci toho vidět víc. Zvlášť po tom napínavém finále první série :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Tohle jsme my
29. července 2017
další názory k seriálu

The big three!

Toto je naprostý skvost, naprostá dokonalost a krása. Dlouho jsem otálela, než jsem se rozhodla seriál si pustit a i přes vysoké hodnocení jsem měla své pochyby… a stačily první dvě minuty a já věděla, že tenhle seriál budu milovat. A miluju. Není epizoda, která by mě nenadchla, která by mě nepřiměla smát a plakat zároveň. Postavy jsou úžasné a nejde si je nezamilovat. To, jak se prolínají dvě časové linie a jak je to všechno do sebe zakomponované, je doslova mistrovské dílo. Sice mi ještě shází pár dílů do konce první série, ale vím, že se nic nezmění… možná tak akorát to, že to budu milovat ještě víc, pokud je to vůbec možné. Opravdu nádherný seriál, možná až kouzelný.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
The Whispers
6. ledna 2017
další názory k seriálu

Neskutečný nářez!

Tenhle seriál mě pohltil od první scény a nepustil se mě až do té poslední - epické! Neskutečně mě to bavilo, s každou epizodou napětí rostlo a já to fakt žrala! Ale strašně mě štve, že nebude další série, tohle se mi stalo už hodněkrát, že mi seriál zrušili a nechali otevřený konec... ale tady mě to teda extra vytáčí! :/ Navíc když to skončilo takhle?! No jako to jim jen tak neodpustím a budu se modlit, že to pokračování se nakonec natočí :) :/ A Lily Rabe byla úžasná, no vlastně všichni, jak dospělí tak dětští herci... zkrátka seriál, který vážně stojí za to! :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
1/9
1234567 ... 9