avatar uživatele

tom546

off
JménoTomáš
Věk
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele tom546
plakát
Kapitán Exner
2. září 2017
další názory k seriálu

Vydržel sem akorát tak do první reklamy

Když televize zrecykluje úspěšné herce a méně úspěšný seriál ze 70 let, podle více úspěšné knihy a navíc se rozhodne udělat to v retro stylu. K tomu si vezme ještě nějakého amatérského scénáristu a o "kvalitní zábavu" je postaráno.

Od první scény jsem nevěděl, jestli mám brečet nebo se smát. Laciné dialogy, nepřekvapující rozvíjení děje, až příliš umělé zdůrazňování divákovi toho, co je očividné. Tady to na zadku mrtvoly je vpich. A kdybyste to nepobrali napoprvé, tak vám to patolog raději ještě 3x zopakuje. A do toho vám celou dobu jako podtext neustále hraje retro hudba. Vydržím mnoho, většinou do konce prvního dílu, ale tentokrát první reklama byla vysvobozením.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
30 %
plakát
The Assets
17. srpna 2014
další názory k seriálu

Pomalý rozjezd k obsáhlé psychologii postav

Tato miniserie rozhodně není pro každého a určitě se nedivím odmítnutí americkým publikem. Struktura ani děj rozhodně neodpovídají tradičnímu americkýmu konceptu, dynamika seriálu je velmi pozvolná, chybí řešení epizodních příhod a až na vyjímky seriál postrádá jakoukoliv akci. Na druhou stranu však dostanete propracovanou psychologii jednotlivých postav. Podobných seriálů bohužel není mnoho a tak co mu nejvíce škodí je jeho délka, mít o 2 díly méně, tvůrci se mohli vyvarovat nevyváženým epizodám a občas dosti vleklému ději.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %