avatar uživatele

MishaXD

off
JménoMíša
Věk30 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MishaXD
plakát
Tři metry nad nebem
8. května 2020
další názory k seriálu

Hmm

Asi se nedokážu dívat na seriál, kde s klidem vyřknou větu "Slyšíš ten křik plameňáků? Je období jejich páření." Asi si za to můžu sama, protože jsem se dívala s českým dabingem, ale fakt se to nedá.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
30 %
plakát
Salem
5. května 2014
další názory k seriálu

Witches Among Us

Není to úplně špatné ale čekala jsem něco jiného. Atmosféra je správně temná, nápad se mi líbí ale líbila by se mi nějaká konkrétnější zápletka nebo nějaká záhada. Hlavní postavy jsou celkem sympatické, akorát Ashley z Revenge mi tam teda vůbec nesedí. Snad to bude dalšími díly jen lepší. Trochu mimo mísu - zbožňuju ty plakáty.

Edit: Po deseti epizodách musím své hodnocení rapidně zvýšit, naprosto jsem se zamilovala a hltám jeden díl za druhým. Mary Sybley je naprosto skvělá postava se kterou musím sympatizovat i když zrovna šije boudu na ty hodné. Tleskám tvůrcům!

54 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
62 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Hlas Česko Slovenska
23. srpna 2012
další názory k seriálu

20%

Nechápu smysl podobných soutěží. První řada Superstar se ještě dala, bylo to něco nového, ale milion dalších variací na stejné téma už je unavující. Procenta pouze za Vojtka, kterého mám ráda.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %
plakát
The Lying Game
26. ledna 2012
další názory k seriálu

Lying Game

Při sledování Lying Game si nejde nevšimnout podobnosti mezi LG a The Vampire Diaries. Myslím, že se tvůrci pokoušeli o to stejné, jako je Ninina dvojrole, ale u tohoto seriálu se jim to zrovna moc nepovedlo. Zatímco Elena a Katherine jsou každá úplně jiná a ikdyž stejně vypadají, na první pohled poznáte, o kterou se zrovna jedná. Jediný rozdíl mezi Emmou a Sutton je většinou účes a způsob komunikace.
Nemůžu si pomoct, ale občas mám pocit, jako bych se dívala na jednu a tu samou scénu pětkrát dokola. Hlavně v momentech, kdy se Emma OPĚT rozhodne říct všem pravdu ale kvůli něčemu to OPĚT zakecá do autu. Pokud tam bude tento motiv použit ještě jednou, asi budu řvát. Jinak ale seriál není úplně nejhorší, ale některé věci by to chtělo trochu víc promyslet.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
65 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
60 %
plakát
Teorie velkého třesku
26. ledna 2012
další názory k seriálu

Šprti vládnou světu!

Teorie velkého třesku je jeden z nejlepších sitcomů, které znám. Větátorský humor je příjemným osvěžením oproti pořád dokola omílaným hláškám z jiných seriálů. Leonard, Sheldon, Rajesh a Howard jsou banda nejsuprovějších fyziků na světě (I když chudáček Howie je jenom inženýr). Sheldon a jeho ujeté zvyky u mně vyvolávají salvy smíchu.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %