avatar uživatele

Agness

off
JménoAnežka
Věk30 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Agness
plakát
Chirurgové
19. prosince 2011
další názory k seriálu

Miluju..

Tento seriál uplně zbožňuji. V každé sérii se něco děje. Líbí se mi, že v páté řadě, se děj trochu změní. Líbí se mi, že přibývají nové postavy, ale ty staré zůstávají. Žádná série mě nezklamala. Je vtipný, ale zároveň snad u každého dílu brečím. Je to můj nejoblíbenější seriál možná i pro jeho délku. Jsem zvědavá jak všechno dopadne, když 8. série je poslední..

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Super drbna
19. prosince 2011
další názory k seriálu

XOXO

Ke GG mě přivedla kamarádka, která stále četla knihy. Začala jsem se číst také, a během pár dní, jsem je přelouskla všechny. Seriál jsem si opravdu zamilovala. Líbí se mi i stále 5. řada, která právě běží. Když se ale někdy podívám na první sérii, seriál byl dočista úplně o něčem jiném. Šlo tam totiž o studenty, který řeší jejich intriky, ale postupně je už seriál stále vážnější a přehnanější. Ze začátku se řešilo komu dá Blair panenství ale teď je těhotná, my vlastně ani nevíme s kým, Chuck umírá v nemocnici, a Nate vlastní firmu. Myslím si, že kdyby GG skončila v 2 sérii, udělali by líp. Ale stejně si nenechávám ujít nové díly. Už mi to moc přirostlo k srdci :-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Zoufalé manželky
19. prosince 2011
další názory k seriálu

V pohodě Zoufalky

Pamatuji si, že když začali vysílat Zoufalé manželky u nás, dávali dva díly za sebou ve všední den, v poměrně večerní hodinu. Já byla v pubertě a hrozně se mi seriál líbil i přes to, že jsem u něj byla hrozně unavená. Viděla jsem jsem celou první, druhou, čtvrtou, pátou sérii. Je to úžasný seriál, není jenom o tom jak jsou manželky zoufalé, ale je také plný záhad. Seriál mám moc ráda, ale několik věcí a vztahů už se moc dlouho omývají dokola. Dávám ale 70% je to seriál, který mě provedl celou pobertou :-)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Amerika hledá topmodelku
19. prosince 2011
další názory k seriálu

V rámci možností...

Když jsem poprvé měla možnost vidět tuto věc, vůbec jsem nedokázala pochopit co se to tam děje. Vše mi přišlo hrozně komerční, a hlavně přehnané. Postupem času, když už jsem viděla více dílů a už jsem se orientovala v naivních slečnách jsem se u nich začala docela bavit. Na jednu stranu mi to přijde hrozná blbost. Ale na tu druhou se mi líbí, že tam vystupují holky všeho druhu. Od chudé přes bohatou až po lesbu. Nevím, ale když si na to vzpomenu, docela ráda se na to podívám. Rozhodně to ale nevyhledávám :-)

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Plastická chirurgie s. r. o.
19. prosince 2011
další názory k seriálu

Úzasný

Po pár shlédnutí dílů v televizi, jsem se na tento seriál zaměřila. Je to jeden z nejlepších seriálů z doktorského prostředí, které jsem viděla.

Z pilotního dílu jsem moc nevěděla co si mám myslet, když se hned Christian a Sean museli zbavovat mrtvého těla, ale po pár dílech jsem se už nemohla odtrhnout. Je úžasně zvrácenej. Posledních pět dní nedělám nic jiného, že od rána do noci sleduji všechny díly.

Opravdu povedený

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %