avatar uživatele

klaransn

off
JménoKlára
Věk30 let
BydlištěZlín
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky klaransn
plakát
The Challenge
13. září 2013
další názory k seriálu

The Challenge

Myslím, že se vždycky radši podívám na MTV The Challenge než na české Vyvolené či BigBrothera, i když ve dvou posledních nejde vůbec o žádné soutěže. Život soutěžících z Real World a Road Rules v jednom domě mi tak přijde. Baví mě výzvy plus hodně náročné finálové soutěže. Oblíbila jsem si pár jedinců, kteří se objevují neustále a vždycky mě dokáže překvapit kvůli jaké blbosti se tihle lidi hádají. Mám ráda i to, že každá řada je složená například ze sezón (účast 4 členů) nebo rivalů (dvoučlenný tým). V celku průměrná, ale na americké poměry, kdy kromě Survivora a The Amazing Race nepovažuji nic na úrovni, dobrá reality show.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Misfits: Zmetci
11. září 2013
další názory k seriálu

Misfits

Oh, ano. První dvě série bezkonkurenčně zatím nejlepší, ale i po dalších dvou se u něj zasměji a ráda se na něj podívám. Bezvadný nápad na příběh a hlavně výběr herců bylo snad to hlavní, co mě k tomuhle seriálu tak táhne. Postavy jako je Kelly, Nathan, Simon a Rudy se zařadili okamžitě mezi mé oblíbence a herecké výkony představitelů jsou něčím, co se musí ocenit. Seriál byl pro mě něčím naprosto novým a věc, co mě dokáže naprosto naštvat je jeho srovnávání z také britskými Skins, jež mají naprosto odlišný koncept a ničím mi Misfits nepřipomínají.
Robert Sheehan a Lauren Socha jsou pro mě dva nejvíce vyčnívající články z celého seriálu a na postavy Nathana s Kelly nedám dopustit. Smrt některých z hlavních postav jsem sice silně obrečela, ale přišlo mi, že tvůrci jsou v tomhle směru velice rozumní a přitom se nebojí zariskovat. Děj je srozumitelný, nepřijde mi, že by toho někde bylo až moc. Rozhodně doporučuji shlédnout.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Queer as Folk
11. září 2013
další názory k seriálu

Queer as Folk

Typ seriálu, který není příjemný všem, ale tak skvěle napsaný a natočený, že jej prostě musíte ocenit. Pro mě je hlavní dvojice Briana a Justina snad jednou z nej dvojic v seriálové historii vůbec. Děj, postavy, hlášky, které zazní tvoří úžasnou show, na kterou jsem se prostě musela podívat během tří týdnů. Pět sérií s neklesající kvalitou, rozvojem postav a nakonec i výkony herců dělají z Queer as Folk seriál, ke kterému se vždycky budu vracet a to s nadšením. Jeden z mála seriálů, u kterého můžu tvrdit, že je bezkonkurenčně lepší než originální britská verze, což se většinou nestává.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Spartakus: Krev a písek
11. září 2013
další názory k seriálu

Spartacus: Blood and Sand

Poprvé jsem tenhle seriál naprosto odsoudila po shlédnutí jednoho dílu v televizi, ale pak jsem se přinutila zkusit jej znovu a vyplatilo se. Začít druhou sérií asi nebyl nejlepší nápad jaký jsem měla, ale snad i proto mi pak tak nevadila změna hlavního představitele. Po prvním díle s Andym Whitfieldem jsem si Spartacuse zamilovala ještě víc než už jsem ho měla ráda. Liam měl v nahrazení sice těžkou úlohu, ale každý musí uznat, že se jí zhostil velice dobře a seriál neztratil ani touto změnou na kvalitě či něčem jiném. Musím říct, že od prvního okamžiku byl Agron mojí oblíbenou postavou a to poté ještě zesílil příchod Nasira. V seriálu se objeví také mnoho talentovaných, mě do shlédnutí neznámých herců, kteří rozhodně stojí za pozornost. Nejvíc mě snad potěšila účast Lucy Lawless (všem známá z Xeny), která pro mě byla jednou z nejvýraznějších a nejlepších po dobu účinkování v seriálu. Příjemné překvapení a rozhodně něco, co stojí za shlédnutí.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Pýcha a předsudek
11. září 2013
další názory k seriálu

Pride and Prejudice

Dle mého názoru nejlepší zpracování románu Jane Austenové. Upřednostňuji ho a vždy budu i před filmovou adaptací z roku 2005. Colin Firth je pro mě panem Darcym jakého jsem si představovala už při čtení knihy a Jennifer Ehle, kterou jsem do shlédnutí neznala mi na Elizabeth také sedla. Nejlepší dvojicí mi však přijdou manželé Bennetovi, u těch jejich scén se musí zasmát snad každý. Seriál jde podle knižní předlohy a nebyl snad moment kdy bych chtěla nějakou scénu přetočit, což se mi nestává často.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Skins
11. září 2013
další názory k seriálu

Skins

Už od první chvíle jsem si tenhle seriál zamilovala. Podle mého jeden z nejlepších a za tím si budu vždycky stát. Jako u většiny seriálů si myslím, že trochu klesl nastoupením třetí generace, ale pořád se udržel na dobré úrovni. V první generaci snad není z hlavní skupiny postava, kterou bych neměla ráda. Takové talenty jako je Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Hannah Murray a v neposlední řadě úžasná Kaya Scodario mi tenhle seriál představil a jsem za to vděčná. Druhou generaci mám snad nejradši díky dvojici Emily a Naomi jejichž dějová linka mě zaujala nejvíc. Postupem času se mi zdály životní překážky každé postavy už trochu moc a celková komplikovanost dovršila třetí generací. Poslední sedmá série pro mě byla docela milým překvapením, ale ne zakončením jaké tvůrci slibovali.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Glee
11. září 2013
další názory k seriálu

Glee

80 a to především a pouze za první dvě série, kde děj dával ještě alespoň smysl. Hlavním plus samozřejmě podle mě je hudební složka (výběr písní a v některých případech pro mě lepší verze Glee než originál), ale ten zbytek !! Rozhodně jsem ráda, že díky Glee vím o takových hercích jako je Chris Colfer, Lea Michele nebo Naya Rivera, které jsem si oblíbila a klesající úroveň seriálu na tom nic nezmění.
Asi nejvíc mi vadí nelogické a nesmyslné zápletky provázející snad každý díl, naznačení vztahu ať kamarádského či jiného mezi dvěma postavami a ukončení bez jakéhokoli vysvětlení nebo vůbec bez zakončení. Střídání vztahů je pro tenhle seriál další věc a nějakou dobu uvažuji o pravděpodobnosti, že by taková situace nastala v normálním životě.
Prostě a jednoduše si myslím, že měl být seriál ukončený třetí popřípadě čtvrtou sérií. Mám ho ráda jelikož ho sleduji už od začátku ale i tak se přidávám pomalým tempem na stranu lidí, co seriál spíše kritizují a je to z většiny zásluhou scenáristů.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %