avatar uživatele

Sleslikslicka

off
JménoMíša
Věk38 let (Beran)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Používám akorát FB, ale kdo by si chtěl povídat, může použít zprávy tady ;).
Názory uživatelky Sleslikslicka
plakát
Čas čarodějnic
7. února 2021
další názory k seriálu

Rozčarování

První série se mi líbila velmi, dávala jsem jí 100%, ale zpětně to přičítám jednoduše svojí oblibě Matthew Gooda. V druhé sérii se mi líbily jen některé scény a to zásadně ty, které se netýkaly hlavní romantické linky. Začalo mi lézt na nervy, jak je to jedno klišé za druhým, nedokážu si to představit už ani o chlup víc pubertálně ploché. Navíc se kupí nelogičnosti, v menší míře je klidně a ráda přejdu, ale co je moc, to je moc. Doufám, že se to v další řadě zvedne, oba hlavní herce mám moc ráda a pozorovat jak využívají svůj talent na scény typu já si kousnu a ty mi dáš hubana a budeme o sobě vědět všecko bolí.

PS:A co prosím dělají démoni? Víme co umí čarodějnice, víme co umí upíři. O démonech jsme se za dvě sezóny dozvěděli jen to, že hromadně vymírají na deprese a strašení ve věži. Jestli je tohle jejich jediná superschopnost, tak to vážně moc nevyhráli.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Dollface
10. ledna 2020
další názory k seriálu

Sobecký přežvýkavci...

Jestli tohle má být o ideálním vztahu mezi ženami, tak je asi dobře, že je naše civilizace odsouzená k zániku. Hlavní postavy jsou povrchní, sebestředné a "ve jménu přátelství" které je evidentně třeba dokazovat velkými gesty a které neunese upřímnost jsou schopné otravovat život všem kolem. Taky prý nejlíp někomu dokážete, že jste kámoš, když kvůli němu někoho velkolepě setřete. Nebo někomu zničíte jeho chvíli, protože vaše přátelství je důležitější než kdokoliv a cokoliv, včetně základní slušnosti. Pasáže s catlady jsou zoufale nevyužité, vtipné byly jen v prvním díle. Seriál v průběhu první série (jestli budou další, tak ne na mém watchlistu) postupuje od "dobrý, celkem vtipný, těším se co bude dál" až k "panebože cože?" na konci. Za mě má Kat Dennings rozhodně na víc a Dollface je nehorázný zklamání nejen nad seriálem, ale vzhledem k celkem vysokému hodnocení i nad lidstvem jako celkem...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
TY
7. října 2018
další názory k seriálu

No ty koky...

Pilot byl pecka, ale váhala jsem mezi 80% a 90% s tím, že kdo ví, jak se to rozjede. Zatím jsou venku jen čtyři díly a normálně bych v tuhle chvíli ještě nehodnotila, ale mám potřebu vykřičet do světa, že je to pecka, a že je ten seriál zatím naprosto zvráceným způsobem geniální. Nutí člověka se každou epizodu ptát: "Proč proboha fandím zvrhlý hlavní postavě (protože hlavní HRDINA to není)? Co je se mnou špatně?".
EDIT: Tak přesně od pátého dílu mi připadá, že originalitě seriálu dochází dech :).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Bloodline
20. září 2015
další názory k seriálu

Připravte se na pomalost a nebudete litovat

Táhne se to, to ano. Pokud máte rádi akci, tak na to prostě nekoukejte. Ale pokud Vám nevadí, když je děj trochu rozvláčný, mohlo by Vás to bavit. Mě se líbí, že to má tempo jako ze života. A že se to rozvíjí pomalu, nevykecají nám hned všechno, nejdřív nabídnou vzpomínku z úhlu ze kterýho to vypadá nějak a pak teprve osvětlí jak to bylo. Možná mi to připadá tak dobrý proto, že i moje rodina vypadá navenek v pohodě, ale má svoje skrytý mouchy, asi jako každá. Člověk si vždycky rád říká, že v tom srabu není sám a že někde to maj určitě horší (což v tomhle seriálu mají asi tak 100x :)).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Satisfaction
23. září 2014
další názory k seriálu

Inteligentní seriál s kvalitními herci

Popravdě, začala jsem koukat čistě proto, že Matt Passmore se mi líbil v The Glades. A jsem vážně ráda, že jsem na tenhle seriál kápla. První epizoda je dobrá, ale dál je to ještě mnohem lepší. Zase jeden seriál, kde herci umí hrát a scénář je inteligentní, uvěřitelný a přitom je to hodně zajímavý sledovat. Taky mě každý díl nutil k zamyšlení nad otázkami, které řeší asi každý, jestli je lepší některé věci neříkat, co od života vlastně člověk chce a kdy a jestli dosáhne nějaký spokojenosti. Vztahy jsou tu vykreslené tak pravdivě, že se člověk dokáže vžít do každé z postav, nečekané zvraty jsou opravdu nečekané, tak jak je život přináší. Líbilo se mi jak se vyvíjí vztah dcery a jejího přítele, jejich problémy nejsou prvoplánové, odvíjí se od toho jak spolu komunikujou a jaké překážky jim život staví. Stejně tak s ústředním párem, můžete si vytvořit v hlavě ideální scénu s tím, jak si vyříkáte co jste se o druhém dozvěděli, ale v reálu vám do toho nejhoršího přijde dcera a svůj proslov si musíte schovat na jindy. Prostě je to kvalita, nemůžu než doporučit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Mrcha od vedle
28. srpna 2014
další názory k seriálu

Dawsone ach Dawsone

Chtěla jsem dát asi tak 50%, protože to je přeci taková blbost ... ale vzhledem k tomu, že se přišla maminka zeptat, čemu se tak hrozně směju a jestli u toho taky náhodou netluču pěstí do zdi, že se ozývají takový rány, tak musim kápnout božskou (jo, bouchala jsem do zdi pěstí...) a dát alespoň 70%. Protože to je TAK BLBÝ až je to prostě dobrý :). Edit: Druhá série už mě ale nenadchla. Jednak byla horší než první a druhak jsem se asi už nasytila tímhle stylem humoru v první sérii a druhá už mě nezaujala. Takže snižuju na 60%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Rush
24. srpna 2014
další názory k seriálu

A sakra...

Ták jo, přiznávám se bez mučení - na toho chlapa se prostě sakra dobře kouká. Je to přesně ten typ zlobivýho chlapečka, kterýmu každá ženská všechno odpustí, protože je atraktivní a v jádru dobrej, nebo si to alespoň každá sugeruje. Protože přece nemůže takovej hezkej rošťák bejt kretén žejo :). Má to říz, má to styl a je to jako ... taková nonstop pařba. Respektive jaký jako, Rush prostě žije celej život jako jednu velkou pařbu. Sex, alkohol a kokain musí být dodávány v pravidelných denních dávkách aby byl vůbec schopnej fungovat. A mě to zatím prostě baví sledovat. Uvidíme, jak se to časem vyvine a jestli to nezačne nudit. Koneckonců, každá velká pařba jednou skončí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Neranditelní
8. července 2014
další názory k seriálu

Jen přežít trochu klišé na začátku :)

Dobrá dobrá, seriál pro mě začal na 50% protože to vypadalo na klasické schéma "nikdo neumí sbalit holku a ten jeden co jo jim radí". Navíc mi přišlo, že Danny neni nijak krásnej ani sympatickej, aby někomu měl radit. Ale vtipý to bylo, tak jsem koukala dál. A díl od dílu mi Danny přišel zajímavější a víc ke své roli "seděl" a navíc mám dojem, že jsme trochu opustili to klasické schéma a je to čím dál tím vtipnější.Já se tedy u Undateable bavím, někdy až královsky a za to má u mě 80% ;).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Případy 1. oddělení
6. ledna 2014
další názory k seriálu

Jak to bylo doopravdy

Vždycky když se v ČT rodí něco zajímavého, dostanu echo. Tentokrát však přišlo s takouvou vlnou doprovodného nadšení, že jsem se musela kouknout (obvykle mě domácí produkce příliš nebere). A musím říct, že nadšení bylo oprávněné. To, že se jedná o reálné případy dodává seriálu hodně náboje, který běžně počiny ČT nemají. Nejde tolik o to, do je vrah (to nám v prvním díle naprosto zbytečně naznačili scénou u Kozáka doma, čímž mi na chvíli zkazili dojem), ale o sledování, jak opravdu probíhá policejní práce u nás. Popravdě, nebýt to reálné případy, netuším jak bych to hodnotila, ale takhle ... pecka, klobouk dolů a 80%. Tohle se tu vážně jen tak nevidí.

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Já a robot
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Sečteno a podtrženo

Svěží futuristická kriminálka se sympatickou ústřední dvojicí, která se neméně sympaticky špičkuje na to konto, že jen její půlka je 100% člověk. Zbytek postav je zatím bohužel plochý. Občas je vidět zajímavé promakané nápady do budoucna, někdy je zas ze současnosti zachované něco, co má už dnes lepší verze sebe sama. Každopádně by to bylo tak na 70% nebýt tří věcí: 1)Soundtrack. 2)Preciznost dialogů a některých detailů. 3)HERECKÝ VÝKON KARLA URBANA, který posouvá tenhle seriál na úplně jiný level. Můžete zblízka pozorovat výraz jeho tváře a číst si v něm. Není pak třeba spousty vaty vysvětlující, jak se postava cítí, protože to konečně zase jednou umí ZAHRÁT. A proto je to čiré potěšení sledovat, člověk se může do příněhu plně ponořit, protože není každý pocit vysloven, ale musí se odpozorovat, vycítit ... a prožít. 100%

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
1/3
123