avatar uživatele

AnyBel

off
JménoAnyna
Věk29 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky AnyBel
plakát
Královská dvojčata
20. března 2013
další názory k seriálu

Hnus

Moje pocity z tohoto seriálu se dají shrnout do pár slov: vždycky když to vidím, zvedne se mi žaludek, a mám zkažený den. Nějací dva idioti jsou králové na ostrově, jsou to černobílá dvojčata, a každej se z nich může zbláznit. No větší volovinu jsem opravdu neviděla, a to je co říct. Nula, nula, absolutní nula!!!

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
0 %
plakát
Merlin
19. března 2013
další názory k seriálu

Dva týdny s Merlinem

Tvůrci přišli, překopali legendu, a obsadili do dvou hlavních rolí dva dokonalé herce. Takhle by se to v podstatě dalo shrnout. Merlina jsem hltala celé dva týdny, než se mi povedlo ho dokoukat, a musím říct, že jsem se od toho nedokázala odtrhnout. Ano, občas tam bylo pár absurdních momentů - třeba když Merlin už dávno věděl, že je Morgana zlá, a v každém díle se hrozně divili, že to ,,byla Morgana, panebože opravdu?" - ale nic není dokonalé.
Každý díl má svůj vlastní uzavřený děj, někdy je nápad horší, někdy lepší, ale od začátku druhé série tam bylo také dost vtipných momentů. Hlavně pak v sérii třetí, kdy se Merlin začal převlékat za Emryse :-).
Moje nejoblíbenější postava byla Gwaine, a nejneoblíbenější Gwen. Že je Gwen tmavší pleti a služka jsem dlouho nemohla rozdejchat, a lezla mi na nervy hlavně v páté sérii, kdy se jí každým dílem zvětšovala prsa. Opravdu už tam nedělala nic jiného, než že ukazovala své přednosti, a když se stala zlou, tak jsem jí to vůbec nevěřila. Ne tak jako Morganě, kterou její herečka ztvárnila opravdu dokonale. Obrovskou změnou také prošel Artuš, který se z nevychovaného fracka stal skoro nejlepší postavou seriálu :-)
Největším zklamáním pro mě bylo finále, které mi přišlo nedotažené. Zabití Morgany jsem si představovala stokrát jinak a propracovaněji, a to samé smrt Artuše. Opravdu musel Merlin toho draka zavolat až po jeho smrti? Ale to je jen chybička na okraj, za mě jasných 100% :-)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Ulice
5. března 2013
další názory k seriálu

Další výplod TV Nova

Zezačátku se to zdálo jako docela dobrý seriál. Postavy byly sypatický, každý si tam našel tu svojí. Ale po milionech dílů a letech, už to všechno ztratilo. Přijde mi, že v dnešní době herci už nehrajou, prostě přijdou, něco odříkají, a lidé jim to neskutečným způsobem žerou. V tomhle seriálu může člověk přeskočit 50 dílů, a pořád ví o co jde. Postavy první polovinu dílu stráví jenom snídaní. Ať Nova natočí jeden kvalitní seriál, nebo ať raději netočí nic.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %
plakát
Nová holka
5. března 2013
další názory k seriálu

Trochu naivní...

Seriál o mladé, pěkné učitelce, která se náhodou přistěhuje ke třem vtipným a skvělým chlapům. Už to, že se po první sérii mezi nimi nic nestalo svědčí o tom, že je to neskutečně naivní seriál. Neurazí, ale ani neoslní - pořád tomu něco chybí. Každopádně, oddechovka je to dobrá, a vždy se na ní ráda podívám.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Špionky
31. října 2012
další názory k seriálu

Kdysi...

...tohle bývala moje srdcovka. Milovala jsem Špionky, představovala jsem si sebe jako Sam (, a každý díl jsem viděla tolikrát, že bych mohla děje všech odříkat. Nedávno jsem na ně narazila na youtube, a začala jsem sledovat pěkně díl po díle. Svoje kouzlo už to dávno ztratilo, epizody jsou v podstatě stejný - jednu z nich ovládne nějaký zlo, a pak to na konci vyřeší - ale pořád to má sto procent, kvůli tolika hodinám u toho strávených, a kvůli tak suprovýmu zpestření dětství :-)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
24. října 2012
další názory k seriálu

Přátelé? Ne!

Podle toho jak to tu čtu, se tu se svým názorem nezavděčí opravdu nikdo. Ale tak nějak k tomu zkusim říci své :-).
Nejdřív chci všechny připravit o omyl, že se tenhle seriál silně podobá Přátelům. Ano, možná ze začátku to tak bylo stavěné, ale zatímco v Přátelích mě štvou hned tři postavy ze šesti (a to jakmile promluví), v HIMYM nemůžu nikomu nic vytknout. Možná jsou Lily a Marshall moc přeslazení...no a co? :-) Pročpak bysme nemohli koukat alespoň na nereálnou kapku štěstí? ;-)
Dále mě docela štvou komentáře typu: ,,Moc to prodlužují!". S tímhle asi tvůrci prve nepočítali, protože si bohužel podkopli špalek pouhým názvem seriálu. ,,Jak jsem poznal vaši matku" rozhodně spěje k tomu, že bude vyprávět dlouhý milostný příběh s jednou holkou, kterou si pak vezme, a tadáá...je z toho matka. Těmhle pisálkům bych chtěla poradit, aby se na seriál koukali bez cíle, jenom za úmyslem odpočinout si, a odreagovat se. Mně třeba osobně je úplně fuk kdo to je. Jen ať seriál běží co nejdéle, je super. Že není každý díl vtipný...no a co? V životě taky není každý den bezva zábavička. Občas se objeví i něco smutnýho, a v HIMYM je vše. 100%, rozhodně a s čistým svědomím.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Hodně štěstí, Charlie
22. října 2012
další názory k seriálu

Jediný kladný hodnocení pro Disney Channel

Nevím proč u tohoto kanálu vždycky skončím, každopádně když vidím v programu ,,Hodně štěstí, Charlie", tak přepínám i dobrovolně.
Tohle je jediný reálný seriál. U všech scén věřím, že se v normální průměrné a vtipné rodině můžou stát. Každý díl mě baví, malá Charlie je opravdu roztomilá, a jestli budu v jistých letech stejně suprová máma jako je tady, budu si upřímně gratulovat. Vážně hodně doporučuju. Ne že by to bylo až tak moc super, ale člověk se odreaguje, odpočine, a neodchází od televize se zaťatými pěstmi.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Farma R.A.K.
20. října 2012
další názory k seriálu

To jako vážně?

Už jsem pár dílů omylem viděla, když nic nedávali v televizi, a byla jsem zděšená, co ještě dokážou natočit. Příběh o škole, kde jsou lidi jenom se speciálním talentem je sám o sobě docela ,,větev-si-lámající", protože buď to je banda šílených podivínů, nebo nechutně bohatých blbečků, kterým ten ,,talent" platí rodiče. Hlavní hrdinka je toho přesným příkladem. Hraje na všechny nástroje co existujou, a herečka se ani nesnaží předstírat, že by alespoň na jeden ten hudební nástroj uměla. Zápletku to nikdy nemá žádnou, a když už, tak vždycky lituju té půlhodiny svého života, kterou už mi bohužel nikdo nevrátí.
Absolutně nedoporučuji, pokud nehledáte pořad, na který se dá koukat ve zfetovaném stavu, díky jeho jednoduchosti.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
0 %
plakát
Top Gear
20. října 2012
další názory k seriálu

I pro holky...

...jak se tak u holek předpokládá, auta jdou absolutně mimo ně. Já jsem jeden z příkladů. O autech nemám ani páru, nic mi neříkají, nezajímají mě, a ani zajímat nebudou.
Top Gear ale přinesl něco úplně jiného, díky čemu se u něj zastavím vždy při přepínání programů. Není to další žvanící pořad o autech, u kterého usínají snad i chlapi. Jde o parádní propojení britského humoru s jedním tématem. Vedle toho jsou rozhovory s hvězdami (Brian Johnson - AC/DC mi udělal největší radost :-)), které když nasednou do auta a soutěží o čas, tak se vždy upřímně radují z výhry. Jsou tam experimenty, výlety po světě, hraní fotbalu s českýma autama :-),...a i takový laik jako já u toho zůstane přilepený až do konce, a možná i o těch autech něco zjistí...:-) 100%, rozhodně!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Partička
15. července 2012
další názory k seriálu

Super!

Partička je taková moje srdcovka. Je to přesně ten typ humoru který mám já. Když to sledujete stejně tak pečlivě (4x projeté všechny díly), tak víte, že to nejsou jenom čtyři blbečci poskakující po pódiu. Sledujte někdy Ondru Sokola...to je nehorázně chytrej člověk, vždy vymyslí něco vtipného a pokračuje, i když výsledek dávno ví. Tenhle seriál si na nic nehraje, a každé pondělí je sváteční den. A kdo říká že je to blbost, ten sám je blbcem :-)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
1/2
12