avatar uživatele

van helsing

off
JménoMartin
Věk36 let (Vodnář)
BydlištěPísek
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele van helsing
plakát
Vzpomínka na budoucnost
29. února 2012
další názory k seriálu

zaruka neuspěchu

Tak k tomuhle seriálu jen stručně.
Postavit základní kostru celého seriálu na cca 137 vteřinovém flashforwardu prostě nejde. Je to málo a scenáristům nedává možnost jak obohotit už tak chudý skelet.

15 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
8 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
30 %
plakát
Dva a půl chlapa
29. února 2012
další názory k seriálu

další sitcom

Nemůžu se zbavit dojmu že sitcomy už nemají co nabídnout, maximálně můžou změnit prostředí ale podstata serialu je vždy podobná. Tady jsme měli malý náznak co se dá nazvat pokusem o originalitu. Bohužel i to brzy a seriál se dostává do vyjetých kolejí a jeden díl je jako druhý.
Jinak seriál je vtipný ovšem občas zabrousí do spíše trapných situací, dá se na něj dívat ale jen pro chvilkové odreagování, což je pro mě dost málo na to abych ho považoval za dobrý seriál

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
18 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
20 %
plakát
Stav beztíže
28. února 2012
další názory k seriálu

to se dalo čekat

Zrušen po 13 epizodách, dalo se to čekat. Zavřete 8 lidí na palubu vesmírné lodi která je pomalejší než šnek, je bez zbrojního arzenálu, proste bez ničeho a pošlete je na několik let dlouho misi pouze po planetách naší sleneční soustavy XD, tak takhle se scify nedělá. Bylo nadmíru jasné že scenáristům brzy dojdou nápady.
No aspoň jejich trápení skončilo dřív než tozašlo za hranici nudy, ovšem mohli to ukončit vznešeně a udělat nějakou miniserii, kde by aspoň vysvětlili co je to ta beta. Ale takhle to utnout bylo zbytečný je jasny že si chtěli nechat otevřená vrátka ale stejně se už k tomu nevrátí.
Jediné co hodnotím kladně je nápad ale to je tak vše mirně nadhodnoceně 30%

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
30 %
plakát
24 hodin
28. února 2012
další názory k seriálu

zase jeden uměle prodlužovaný seriál

Bezesporu revoluční seríál, co tu ještě nebyl, tvurci snám připravili nový zpusob natáčení a vubec celý koncept seriálu je opravdu velmi originální což oceňuji.
Když přišel tento seriál do České republiky stal se z něj hit. Ovšem stejně jak přišel tak stejně rychle i odešel. Podobně jako třeba ztraceni nebo hrdinové.
Prní 2 serie byly skvělé, 3 serie byla jakštakš koukatelná ale to ostatní..... to už byla jenom uměle vytvořená kaše bez nějakeho zajimavého či nového nápadu. Už to bylo přetažené kdo by věřil že Jack Bauer zachraňuje skoro každy den svět jako superman. :D
Dávám 40% sice zajimavý seriál který se mi líbil ale v podstatě většina seriálu byla natočena aby naplnila kasičky producentům a to u takového seriálu být prostě nesmí.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
40 %
plakát
Chameleon
27. února 2012
další názory k seriálu

...

tento seriál byl od počátku velmi ambiciozní, sázel hlavně na originalitu a taky se mu to vyplatilu. Vznikl velmi zajímavý seriál.
Bohužel co se tu dá vytknout je scénář. Nechápu kdo ho psal ale děj byl velmi zdlouhavý a po každém dalším díle jste měli víc otázek naž jte dostali odpovědí a z celkového hlediska se děj moc nehybal a byl spíše statický. Podle mě velká chyba.
Všechny tyto otázky byly velmi dlouho nezodpovězeny a místo toho aby seríál skončil s grácií byl násiolně utnut ve čtvrté řadě a stejně jsme se nedozvěděli žádnou odpověď.
Jinak byl to seriál s velkým potenciálem, škoda ho!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Děti Duny
27. února 2012
další názory k seriálu

Muad´Dib Muad´Dib Muad´Dib

Děti duny, tento seriál jsem viděl před x lety na čt2 myslím. Vždy jsem měl rádd všechno kolem Duny četl jsem i knížku viděl i film bohužel tento sseriál nemůžu nikde najít což mě dost mrzí protože bych se na něj rád podíval znova.
Moc lidí ho nezná a to u celkem prospělo protože lidi co ho znají ho milují a tak je to i u mě :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
ALF
27. února 2012
další názory k seriálu

dobrej cápek :)

jako malej kluk jsem ho zbožňoval. I po těch několika letech mě pořád baví jenom škoda že je tak těžko k sehnaní a to i na internetu :(

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Gilmorova děvčata
27. února 2012
další názory k seriálu

ušli....

Rozhodně zajímavý seriál, dříve jsem se na něj dost díval a bavil mě, ale potom co rory odešla na vysokou tak to přestalo mít šťávu a když později dávali reprízu už mě nebavilo se dívat, což je jeden ze základních předpokladů dobrého seriálu (přitáhnout lidi i za nějakou dobu k opakovaní)
Kladně hodnotím charaktery postav které byly rozhodně zajímavé.
Dávám padesát procent takový ten průměr protože tak od pulky seriálu to bylo pořád stejný a nudný. Zřejmě tento seriál byl určet vyloženě pro ženy :D protože mi občas přišli některé situace dost infantilní

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
50 %
plakát
Knight Rider
27. února 2012
další názory k seriálu

Osamělý jezdec

Tenhle seriál se počítá mezi staré dobré a léty prověřené klasiky. Hodně lidí říká že každy díl byl stejný nebo podobný, do jisté míry mají pravdu ale nebyl to zase takový extrém jako v kobře 11. Nicméně v té době kdy nebyly transformeři apodobně se tento seriál jevil opravdu převratově.

pokud jde o spracování seriálu tak to už docela pokulhává, například když kitt někam skače tak je vidět že karoserie auta je nějaký kus plechu slepený lepidlem na nějakém jiném autě udělany tak aby vypadal jako pontiac firebird, a je to vidět hodně!, další věc co považuji za chybu je to že Michael Knight je člověk v podstatě bez výcviku v boji přesto v jednom dílu přemůže dva motorkáře kteří jsou 2x větší než on a v jiném dílu ho zmlatí celkem průměrný chlap ktery mu dá ránu do břicha a michael už leží na zemi. To mi přijde trochu divný.

Ale i přes několik drobný chyb, které k tomu prostě patří mám tento seriál hodně rád a rád se na něj dívám když ho opakují proto 80%

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Profesionálové
26. února 2012
další názory k seriálu

Klasika hvězdného nebe

Tak tenhle seriál jsem měl fakt rád dva drsný chlapy co to uměj s bouchačkama, pěstma i ženskýma prostě frajeři pořád jsou mým vzorem :).
V té době bezkonkurenční seriál a i ted po tolika letech se pořád vysílá a má velkou sledovanost= CI5 záruka kvality

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
1/4
1234