avatar uživatele

Jack.Gibbs

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Jack.Gibbs
plakát
Gympl s (r)učením omezeným
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Gympl s omezením

Seriál mě v první řadě velmi bavil. Obsazení Karla Heřmánka a Libuše Šafránkové bylo opravdu výborné. Vývoj dějové linie byl také v pohodě. Po odchodu Šafránkové to o něco málo kleslo, ale stále byl v rámci českých seriálů Gympl zajímavý. Děj dělaly zajímavým i různá pěvecká vystoupení. Ukončení seriál přišlo v hod. V nejlepším se má skončit.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
23. prosince 2013
další názory k seriálu

The best!

NCIS je pro mě nejlepším kriminálním seriál, který jsem kdy viděl. Poprvé jsem měl tu čest, se s ním poznat v českém dabingu na TV Nova. Seriál si mě získal hned po prvním díle, co jsem viděl. Držím se u něj stále a hltám každý další díl, co tvůrci a herci natočí.

Prvenství snad i mimo kriminální seriály u mě drží NCIS i v oblast obsazení. V žádném jiném seriálu jsem neviděl, tak sehraný tým a tak neuvěřitelně dobrého Agenta Gibbse! Ten chlap je nejlepší z celého seriálu. Co do seriálu přišla Ziva, dostala se do seriálu nová šťáva a to se jen tak při přeobsazování v ostatních seriálech nestává!

Dávám seriálu 100%, jelikož kvalita seriál vzestupně roste, nikoliv klesá, jak je to u kriminálek zvykem. Doufám, že tu s námi NCIS vydrží ještě pěkně dlouho.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %