avatar uživatele

M-44

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele M-44
plakát
Perníkový táta
3. října 2013
další názory k seriálu

Nejlepší přeměna

Neskutečný seriál, jehož kvalita se stále zvedá a i 1.série má u mně sto procent, přičemž 5.série je zřejmě to nejlepší,co kdy bylo natočeno v oblasti dramatických seriálů. Dokonalé obsazení, nepředpovídatelný scénář a více než důstojné finále. BrBa odešel na vrcholu, jak sledovaností tak kvalitou.
Ps. Tohle je jediný seriál, který si může dovolit natočit něco jak epizodu Fly.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Přátelé
30. srpna 2013
další názory k seriálu

Nejvíce přeceňovaný seriál

Dokud vybírali české neplacené stanice místo mne na co se budu dívat tak bych Přátele hodnotil jako jeden z lepších seriálů, ale ty doby jsou pryč a nyní se divím čemu jsem se předtím smál. První 2 série jsou poměrně dobré ovšem potom je to jako přes kopírák. Nuda, trapnej vtípek, blbá sexuální narážka a zase nuda. Čím dál víc převládá trapnost nad vtipem a postupně jsou všechny postavy k nesnesení. Hlavně Monika, Phoebe a Ross jsou na zabití, a když se ktomu přidá čím dál nudnější Chandler, Joey s jediným výrazem(zmatený) a Rachel, která dělá jednu blbost za druhou, tak upřímně nechápu místní hodnocení. Na závěr si neodpustím, že tohle nesahá Scrubs ani po kotníky.

24 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
6 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
60 %
plakát
Hra o trůny
25. srpna 2012
další názory k seriálu

Kniha nebo seriál

Po shlédnutí obou řad mám jen 2 problémy a to -seriál se trochu odchyluje od předlohy, která se u mne řadí mezi nejlepší fantasy knihu všech dob, a za druhé to, že na třetí sérii budeme muset čekat tak dlouho. ps.pokud někdo přečetl ty knihy a nelíbily se mu tak je to pro mě záhada, ale akceptuji jiný vkus. Na druhou stranu bych nechápal člověka, který je nepřečetl a pak se o nich posměšně vyjadřoval.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %