avatar uživatele

zlobidlo233

off
Jméno
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky zlobidlo233
plakát
Ve jménu vlasti
6. srpna 2012
další názory k seriálu

Chce to víc akce

Mám smíšené názory, nemůžu říct, že to bylo úžasné, naprosto nečekané a strhující...zároveň to nebylo nudné, ani stupidní. Zkrátka byl to takový střed. Docela dobrý seriál, ale čekala jsem od něj víc. První díly mě navnadily, ale další mě spíše zklamávaly. Čekala jsem velkou akci, větší zapojení špionů, mohli více vytřískat z toho někoho, kdo Nazirovi donášel, mohli více vysvětlit psychologii Brodyho, protože co donutí tátu od rodiny stát se vlastním nosičem bomby, a zabít přitom tři čtvrtiny důležitých pohlavářů? Mohli to více rozvést...pouhá smrt Issy mi nepřijde jako až takový stimul....

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Castle na zabití
11. července 2012
další názory k seriálu

Ano, zamilovala jsem se

Nathan Fillion zde předvádí vrchol svého hereckého umu. Do shlédnutí Castla jsem tohoto herce neznala, ale teď už jsem viděla i Firefly a Dr.Horrible...ať už hraje jakoukoliv roli, naprosto v ní vyniká! Má skvělou mimiku a tak rozšafnému Castlovi dodává správný šmrnc. Skvěle mu sekunduje Stana Katic, která si Castlem asi odstartovala výbornou kariéru....oběma jim jejich role věřím a nemůžu se dočkat 5.série.
Za zmínkus tojí i další dva detiktivové, oba sympatičtí, humor seriálu nechybí (naopak!), takže pro ěm je to výborná oddechovka po náročném dni!

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Za branou
27. května 2012
další názory k seriálu

Celkem koukatelné

První díly nevíte o co přesně jde, ale baví vás to. Pravda, znám i lepší seriály, na které nedokážu přestat myslet ani po několika letech od jejich vysílání (mé největší srdcovky), ale u Gates si v klidu odpočinete, pár mozkových buněk vám to zaměstná a to tady koneckonců jde :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Taková normální rodinka
19. května 2012
další názory k seriálu

Nejlepší český seriál

Naprosto odzbrojující babička, píšící detektivky (zdomácněla u nás hláška "tak mě vemte železem" - scéna s kadeřnicí), a celá její rodina byla u nás hitem televize po dlouhou dobu. Zakořenil nám zvyk dámské jízdy, kdy chlapi jdou hrát šachy a my si pustíme Rodinku. Už ji známe nazpaměť, "Peťulko v šuplíku" použijeme v hovoru snad 2x denně, a přesto nás stále baví.
A pamatujte - až zazní zvonek, "tak to bude myslivec, na ty jeleny" :-D

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Misfits: Zmetci
19. května 2012
další názory k seriálu

Ze začátku paráda

Jelikož jsem neviděla Heroes, doporučení "Misfits rozhodně není druhé Heroes" pro mě nebylo signifikantní.
Ale věta "málem se po**** smíchy" už je něco jiného!
Byla to pravda, v některých chvílích jsem se válela smíchy a myslím, že nadosmrti nezapomenu na Nathana, který si na střeše osahává hýžďovou část těla a u toho tančí :-D
První dvě série byly skvělé, ale ta třetí, no, řekněme, že to šlo do kytek. Vrcholně nezajímavé..

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Gilmorova děvčata
19. května 2012
další názory k seriálu

Bomba!

Na Gilmorkách jsem vyrostla, miluju jejich humor, slovní přestřelky mezi Lorelai a Rory, báječný vztah matky a dcery, který je víc přátelský, než rodinný...
Vždycky mi zvedly náladu, celý seriál jsem viděla už 4x, což svědčí o jeho kvalitách, skvěle vybraných hercích a hláškách...
Za mě je to nejvyšší počet bodů, bavilo mě to od první do poslední série! Bomba!

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Teletubbies
19. května 2012
další názory k seriálu

Nechápu to

Možná bych potřebovala o pár desítek IQ méně...nebo o pár let, abych to dokázala ocenit. Malé děti v naší rodině si vystačí s Bořkem, Mašinkou Tomášem a dalšími. Myslím, že tady hodně zmiňovaný názor, že v ČR chybí seriál pro děti od několika měsíců do 2-3 let, není až tak správný, řekla bych, že takový Krteček tuto funkci výborně zastává už spoustu let. Proč by tomu nemohlo být i nadále?
Zkrátka, svému dítěti Teletubbies rozhodně nepustím.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
0 %
plakát
Bylo, nebylo
11. května 2012
další názory k seriálu

Naprostá paráda

Sice jsem pohádkovou sféru opustila před cca 10 lety, Once upon mě uchvátilo. Ne po prvním díle, ani po druhém, ale jakmile jsem začala chápat souvislosti,které se od třetího dílu začaly objevovat, propadla jsem. Moc chválím provedení seriálu, kdy v jedné epizodě vidíte kousek děje, a nenapadá vás, že by ta samá scéna mohla mít ještě jiný rozměr, ale když vám o epizodu později ukáží kousek děje, ketrý se stal předtím, zase je to celé o něčem jiném a mě chvilkama bylo líto i zlé královny...ale jen chvilkama!
Čeká mě už jen poslední díl, netrpělivě očekávám jak to celé skončí...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Upíří deníky
11. května 2012
další názory k seriálu

Doporučuji, má to grády

K tomuto seriálu jsem se nemohla nedostat jakožto správný nadšenec žánru fantasy.
Skvěle vybraní herci, herec Damona dokáže hrát jak záporáka, tak i sladkého zamilovaného a ublíženého, herec Stefana ze začátku zlatíčko, později jsem byla donucena přehodnotit názor na něj, a Elena/Cat...zezačátku mi Kathrin vadila, ale ted, na konci třetí řady mi chybí, dodávala seriálu jiskru, kterou se sice tvůrci snažuli nahradit Klausem,(netvrdím, že se jim to nepovedlo), ale úplně vymazat ji nemuseli.
Celkově jsem s VD spokojená, vždy se těším an nový díl, zápletka je taková, že nechápu, jak dokáží scénáristé stále znovu a znovu vymýšlet další!

Jo a mají skvělou hudbu!

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %