avatar uživatele

BMAJTZ

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele BMAJTZ
plakát
Doctor Horrible's Sing-Along Blog
19. února 2009
další názory k seriálu

Hrrible

Jako co k tomu rici, me se to opravdu libilo. Od Whedona jsem nic necekal, ale dostal jsem pomerne slusnou taskarici ktera me docela rekvapila. Jako levnost cisi z kazdeho rohu ale ta byla stejne chtena a herecke vykony u znamych hercu nemohly byt v podstate lepsi. Co se hudebni stranky tyce tak ta me naprosto uspokojila a nektere flaky jsem si daval znova a znova dokola.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Mrtví jako já
29. září 2008
další názory k seriálu

Morbidni? Vubec ne

Skvely serial se skvelym humorem a skvelou zapletkou. Co k tomu proste dodat. Tohle byla opravdu chytra komerie ktera nasadila latku hodne vysoko uz prvnim dilem. Cela skupina smrtaku je proste genialne napsana a zahrana snad jeste o chlup lepe. Naprosto originalni zapletky s jemnou davkou mystery vas proste chyti uz od prvni minuty a dokud serial nezkouknete tak vas nepusti. Je to jeden z tech serialu na ktery se klidne podivate znova. Nicmene jak uz zde nekdo zminil jedinou vadou na krase tohoto serialu byly vsuvky v podobe matky a sestry hlavni hrdinky. Ale to je jenom jedna vraska na jinak dokonalem serialu. Plne doporucuji vsem.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
A-Team
29. září 2008
další názory k seriálu

Skvela parta

Formalne by se tento serial dal prirovnat k serialu MacGyver. Namet byl v podstate stejny ale jedince nahradila skupina vyslouzilych vetnamskych vojaku. CHaraktery postav byly opravdu skvele vyvazene ve skupince se nachazi genius v podobe Hanibala, krasavec v podobe Hezouna, silak ktery se boji letani v podobe B.A. a silenec ktery B.A. neskutecne vytacel v podobe Murdoca (do techto roli byli ybrani proste skvli herci). Takovouhle partu lidi byste vskutku pohledali. Tady ovsem cely koncept tak nejak do sebe zapada. Asi do smrti nezapomenu na udelatka typu delo vytvorene z kmenu stromu a vysokozdvizneho voziku, nebo obrneny autobus s delem na strese. Na tohle se proste koukalo bajecne. Bohuzel stejne jako MacGyver i tento serial je uz oslehan casem a nejspise taky dnes jiz mnohym mladsim nic nerekne. Jeden fakt je ze narozdil od jiz zminovaneho MacGyvera tahle zalezitost neni tak neuveritelne proflakla takze sve fanousky muze ziskat i ted. Nicmene pro me to bude vzdy kvalitni nostalgicka podivana proste A-Team.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
MacGyver
29. září 2008
další názory k seriálu

Stare ale dobre

Doby kdy jsem na tenhle serial koukal a s napetim ocekaval kazdy dalsi dil jsou uz bohuzel fuc. Kazdopadne vzdy to bude jeden z prvnich serialu na ktery jsem rad koukal a rad se kouknu i dnes. MacGyver je v podstate takovy moderni Indiana Jones ktery vzdy vitezi mozkem. Bylo docela jedno jestli vymyslel nejakou uplnou ptakovinu ktera by v realu vubec nefungovala nebo zda to bylo neco realneho koukalo se na to dobre a to bylo hlavni. Namet byl opravdu jedinecny a tvurcum se podarilo vytvorit vskutku kultovni postavu. Velkym dilem uspechu tohoto serialu je taky skvely Richar Dean Anderson ktery postave Mac Gyvera vdechnul telo i dusi. Kdo vi jak by to vypadalo kdyby tam hral nekdo jiny. Bohuzel v dnesni dobe se uz serialy tohoto typu netoci a mladsi generaci uz to proste asi neoslovi. Pro me to ovsem vzdy bude svym zpusobem kultovni zalezitost.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Plastická chirurgie s. r. o.
29. září 2008
další názory k seriálu

Uchylnost

Tohle je opravdu ale opravdu uchylny serial kazdym coulem. Je to v podstate jediny serial kde muzou byt zapletky typu syn chodi s babou se kterou spi i jeho biologicky otec o kterem ale nevi ze je jeho biologicky otec ktery nakonec o te babe zjisti ze je preoperovany muz. Zda se vam to divne ale vubec ne takovychhle zvracenosti a silenosti je tento serial nabit od prvni minuty az do posledni. Pripoustim originalni to vskutku je ale co se tyce realnosti (kterou jsem nejak ocekaval protoze na me ten serial takhle pusobil) s tou je to opravdu nekde jinde (spise lehke fantasy, neb tohle se muze stat jen v americe). Herecke obsazeni je vyborne, herci cisi jak humorem tak charismatem. Pro lidi kteri maji radi serialy lehce mimo muzu jenom doporucit pro lidi jako jsem ja je to proste prumer s genialnim stylem.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Addamsova rodina
27. září 2008
další názory k seriálu

Navzdy nejlepsi

Pokud bych mel vybrat ze vsech videi a filmu tu verzi Addamsovy rodiny ktera je nejlepsi vzdycky bych ukazal na tento serial. Pamatuji si na nej jeste z doby kdy ho pousteli na ct2. Je to snad jedina adaptace ktera srsi vtipem a i veskerou absurdnosti a naplno tezi z tematu. Osobne musim rici ze presto ze ma tenhle serial uz nejaky patek za sebou svou kvalitou prevysuje vsechny pozdejsi filmy a dalsi serialove pokusy. Dokonce ani cernobila barva tomu neubira na krase ale tak nejak k tomu sedi. Postavy jsou vyborne a tezko si predstavit v onech rolich lepe vystihujici herce tohle byl opravdu neskutecne vynikajici vyber. Pochvalil bych i humor v celem serialu je k nemu sic nutne prihlizet tak ze je uz 40 let stary nybrz vubec nenudi a nektere dily jsou vylozene skvosty (zkuste to rici o nejakem modernim serialu treba za 40 let). Vsem priznivcum humoru a lehkeho mystery vrele doporucuji.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Star Trek: Enterprise
25. září 2008
další názory k seriálu

Nepochopeni

Osobne jsem nepochopil proc se tenhle serial lidem moc nelibil. Melo to v podstate vsechno co ma moderni serial mit. Sympaticke obsazeni, dobre pribehy, prijemne dialoga a ani technicka stranka nebyla nejhorsi. Pripoustim ze prvni serie byla pomerne mdla ale serie meli vzristajici kvalitativni tendenci. Me osobne se na tom nelibili snad jen nekteri mimozemstane kteri svym vzhledem spise pripominali postavy ze serialu Power Rangers ale tech moc nebylo. Pro me kazdopadnetezky nadprumer.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Jericho
25. září 2008
další názory k seriálu

Prumer

Uplne nejhorsi to nebylo. Prvni dil opravdu bravurni a zapletka okolo konspirace taky spatna nebyla ale cely stred prvni serie byl takovy plany kde se resily spise mezilidske vztahy nezli situaci okolo. Me osobne se to libilo a jsem rad za to ze to druhou serii aspon slusne ukoncili. Radeji s tim ovsem nepokracovat kdo vi kde by to zkoncilo.

22 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Bionická žena
25. září 2008
další názory k seriálu

Slabota

V dobe moderniho pojeti serialu se na obrazovkach ukazuje singlovy hrdina ala Brutalni Nikita. Tah to byl vskutku odvazny ale nikdo snad neveril ze to muze dlouho vydrzet.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Firefly
25. září 2008
další názory k seriálu

Da Best

Vskuku jeden z nejlepsich a nejoriginalnejsich sci fi serialu co jsem kdy videl. Prehrsel hlasek vtipu akce. Musel bych mluvit jenom v superlativech. Kdo je fanouskem sci fi a na tohle jeste nenarazil tak vrele doporucuji.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
1/2
12