avatar uživatele

Gabigail

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Gabigail
plakát
Teorie velkého třesku
16. listopadu 2012
další názory k seriálu

TBBT

No co říct .. TBBT je rozhodně jeden z nejlepších sitcomů dnešní doby. Není nic co by se dalo vytknout. Snad jen Amy, která mi tam moc nezapadá. Všichni jsou tak nějak svoji, ale ona je jako ženská a horší napodobenina Sheldona. A každý seriál má takovou tu postavu, bez které by to nebylo ono. Tady je to Sheldon. Nebudu psát co je na něm tak skvělého, protože kdo viděl aspoň jeden díl tak to ví. I když je tento sitcom po všech stránkách skvělý, pořád u něj postrádám něco co by mě nutilo dychtivě očekávat další epizodu. Proto 80%.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Čarodějky
11. září 2012
další názory k seriálu

Srdeční záležitost ..

U tohoto seriálu jsem podstatě vyrostla.. Ale neměla jsem moc ráda Prue.. a Paige se mi líbila o moc víc.. Vždy se ráda podívám na díl čarodějek.. Cesty časem,boje s démony a vždy rozmlátí nějaký nábytek.. na tomhle seriálu není nic co bych mohla vytknout..

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba L. A.
11. září 2012
další názory k seriálu

NCIS L.A.

Viděla jsem pár dílů 1. série a moc mě to nazaujalo, protože já sem fanda NCIS s Gibbem a Abby, ale pak co obsadili do hlavní role Erica Ch. Olsena sem už měla důvod se na to dívat.. nepatří mezi ty nej seriály, ale dívat se na to dá..

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Taková moderní rodinka
10. září 2012
další názory k seriálu

Modern Family

Název mluví ze vše.. Phil a Claire se třemi dětmi.. každé úplně jiné.. a je jasné, že to nebude nic nudného.. Cam a Mitchell s Lily .. a Jay s Gloríí a Mannym.. prostě jedním slovem zajímavá rodinka .. prostě po dni ve škole je nejlepší si pustit Modern Family ..

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Kobra 11
10. září 2012
další názory k seriálu

Kobra 11

No co říct.. nejlepší to bylo za dob Toma,Jana a Chrise .. staří známí herci odcházejí jako Englhartová,Hotte.. kobra už není ta stará dobrá, kterou měli všichni rádi.. zůstal už jen Semir a Bonrath.. a samozřejmě Andrea, ale tu vidíme jednou za uherák .. Ben taky ujde, ale Tom to není .. a myslím si že kdyby Markíza kobru nedávala tak se jí na nově nedočkáme .. a myslím si že RTL kobru natáčí proto že že je nejúspěšnější německý seriál(tedy společně s Rexem) ..a asi ho jen tak neukončí.. snaží se to držet co to dá.. ale všichni víme, že to už není ono.. a odchod Semira by tento seriál pohřbil.. dívám se na to jen setrvačnosti, protože jako menší sem to milovala.. ale skončilo to zabitím Chrise .. 13. a 14. by ještě trošku ušla ale teď to jde z kopce .. nedivila bych se kdyby už 18. série nebyla .. ono je pro RTL těžké vyrovnat se tomu množství amerických kriminálek.. CSI Las Vegas,Miami,NY,NCIS a nevím co všechno .. a skoro všichni se raději podívají na TBBT nebo HIMYM a na spoustu dalších seriálů ..

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Top Gear
10. září 2012
další názory k seriálu

Nemá chybu

Není nic lepšího než strávit páteční večer díváním se na top gear.. Jeremy,May a Hammond skvělá trojice.. A o Stigovi asi ani nemusím psát.. A dívat se na Jeremyho jak měří hloubku sněhu tím, že tam skočí šipku.. :D Prostě mám pro tento seriál slabost..

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Hotel Paradise
10. září 2012
další názory k seriálu

Blbost..

Je to úplně o ničem.. Jako někdo tam příde jako poslední a klidně to může vyhrát?! A to jako k těm ostatním co tam byli od začátku je to nefér.. A neustálé vracení do hry Nely a Gina? Má to vůbec nějaký pravidla nebo si to upravují jak chtějí? A výhra Nely jen proto, že její matka odeslala tisíce sms .. a to se ani nerozdělila s Rockym.. fakt .. viděla sem pár dílů a pak si jen přečetla kdo vyhrál.. ale tohle byla asi ta největší blbost co sem kdy viděla .. A většina lidí se tam přihlásila aby se zviditelnila .. No byla to ztráta času se na to dívat.. opravdu nechápu jak si někdo může myslet že to je skvělé nebo úžasné.. člověk s trochou rozumu by se na to ani nedíval..

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %
plakát
Chůva k pohledání
10. září 2012
další názory k seriálu

Fran Fine

Chůva Fine nikdy nezestárne .. Podle mě ten seriál nemá chybu.. Jen mě štve Val.. vždycky mám takovou chuť jí říct, že je úplně blbá a měla by už bejt někdy zticha. Ale nejlepší je Niels.. Jak věčně uráží slečnu Babcock.. Jen je škoda, že jsme už neviděli jak se Fran a Maxwell starají o dvojčata a Niels se C.C. o svoje dítě.. (tak když C.C. v autě zapomene psa a když tam zůstal on tak i její deštník) Bylo by to rozhodně vtipný.. Ale stím už asi nic nenadělám..

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Bylo, nebylo
10. září 2012
další názory k seriálu

Once Upon a Time

Sice jsem ho začala sledovat až ke konci série, ale hned jak sem viděla 1. díl jsem se do něj zamilovala .. Mám ráda seriály, kde je magie a tak (myslete si co chcete) prostě vědět, že vše bude mít šťastný konec.. A prostě pohádkové postavy trochu jinak než je známe.. a to je rozhodně zajímavý nápad.. Jen se bojím aby seriál neztratil svojí kvalitu v dalších sériích ..

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
10. září 2012
další názory k seriálu

HIMYM

HIMYM patří mezi mé nejoblíbenější seriály .. Někteří lidé říkají, že je to napodobenina Přátel.. něco málo tam z Přátel (jako třeba že se Robin a Ted vezmou jestli budou ve 40ti svobodní.. to samé řešili Ross,Rachel,Joey a Phoebe) ale podle mě tam toho zas tolik nebylo.. A to že kvalita seriálu klesá není taková pravda.. sice v té poslední sérii bylo pár slabších dílů. A v každém díle nemůže být něco z čeho by jste se popadali za břicho, ale bylo tam něco u čeho jste se aspoň trochu pousmáli.. Ale to prostě věc vkusu.. A že CBS chce i 9. sérii jen dokazuje, že seriál má pořád dost vysokou sledovanost..

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
1/2
12