avatar uživatele

Týna15

off
JménoTýna
Věk27 let — narozeniny slaví za 147 dní (Panna)
BydlištěHavlíčkův Brod
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/Tyna.Jeklova17
Poznámka
Názory uživatelky Týna15
plakát
Supergirl
26. dubna 2017
další názory k seriálu

Další superhrdina na scéně

Dlouhou dobu jsem se rozhodovala, zda se mám na seriál podívat, zda se nejedná o nějakou náhražku superhrdinů. Dnes nechápu, jak jsem mola pochybovat. Kara Zor-El je mladá, sympatická a pohledná slečna, která se nebojí zasáhnout v momentě, kdy se v její městě objeví "meta" a hrne se do každé akce rovnou po hlavě.
Je fantastické, jak se děj Supergirl propojuje s The Flast a Green Arrow. Postavy ze všech 3. seriálů se propojují a doplňují navzájem.
Kdo ví, jak to dopadne, když se ve městě objeví něčí nepřítel? To neví ani sama Supergirl.
Takže za mě 100% hodnocení a doufám, že se budeme s Karou setkávat v dalších a dalších dílech. Palec na horu. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Flash
24. října 2014
další názory k seriálu

Flash

Nedávno se nám představil 1. dílem seriál, který je spin-offem skvělého seriálu Arrow. Byla tu prolnutá linie, kdy byl Berry Alan v Starling City a setkal se s místním hrdinou Arrowem. Tito dva záhadní hrdinové, si jsou velmi podobní. Oba dva sympatičtí mladí herci. Když jsem viděla promo, řekla jsem si, že prostě Arrow je Arrow a na to nic nemá. Ne všechny spin-offy se vyrovnají původním seriálům, ovšem teto, je jednou z výjimek. Baví mě stejně tak, jako Arrow. V tomto seriálu je též hodně napětí, akce a sympatických herců a atmosférou, která nás vtáhne do děje, až tajíme dech. Na začátek dávám 80 %, ale kdo ví, vše se mže změnit a hodnocení mohu kdykoli změnit. Koukněte se, jistě neprohloupíte. Příjemnou zábavu všem fanouškům napínavých a akčních seriálů. :)

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Chicago Fire
20. dubna 2014
další názory k seriálu

Stanice 51

Ti, kteří mají rádi akci a napínavost se jistě seriál zalíbí tak jako mě.
Všude kam se podíváme je plno doktorů, nadpřirozených bytostí, detektivů apod. Tento seriál také obsahuje záchranný sbor, ale hasičský chicagský sbor, odehrávající se v ulicích Chicaga a na stanici 51.
Nečekala jsem, že by mě seriál zaujal, ovšem jak už to bývá, co nezkusíš nepoznáš. V tomto případě platí na co se nepodíváš, můžeš si názor jen představovat.
Hasiči a 2 mladé lékařky nám ukazují, že v práci nejsme jen kolegy, ale také že je to druhá rodina nás všech. Dokáží si pomoci v jakékoli situaci a jsou sehraní. Přeci jen na nich závisí životy všech lidí v Chicagu.
Co by to bylo za seriál bez dramatu že. Být hasič je rizikové povolání, nesoucí s sebou oběti. Vždy se musí vše pořádně promyslet, ovšem při požárech není čas přemýšlet nad správným přístupem. Ovšem jak nám dokazuje partička ze záchranné stanice 51, vše se dá zvládnout.
Seriál doporučuji také z důvodu, že ukazuje na to, jak si lidé dokáží pomáhat a stojí jeden za druhým.
Jistě nebudete litovat. Příjemnou zábavu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Helix
20. dubna 2014
další názory k seriálu

Helix

Tento seriál doporučuji jen těm, co mají silný žaludek.
Některé záběry jsou opravdu drastické až nechutné.
Když jsem si pročítala různé názory představovala jsem si, jaké to bude. 1. díl mě překvapil, myslela jsem si, že to bude opět jedna z tzv. hovadin, ale opak byl pravdou.
Vše je založeno na napínavém ději. Který se odehrává na arktické výzkumné stanici. Ale kde se vir vzal? To si jistě klademe všichni.
Dokáží se postižení virem a zdraví lidé nějak podpořit a vir porazit? Doufejme že ano.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Doktorka z Dixie
20. dubna 2014
další názory k seriálu

Hart of Dixie

Na tento seriál jsem nedávno narazila v televizi, když mě mamka zavolala, abych se koukla, co za herečku tam hraje. A vida Rachel Bilson. Přesně tato herečka dodává seriálu ten správný potenciál.
Téma mě zaujalo. Doktorka, která nezíská svou vysněnou funkci v nemocnici a rozhodne se přijmout nabídku neznámého muže z Bluebellu, být doktorka tam. Příjezd do neznámého prostředí je velmi tvrdý, ale poukazuje na to, že i přes všechny překážky se člověk dokáže dostat a i přes problémy, které vznikají se lidé dokáží spřátelit.
Seriál je plný humoru, lásky, podvodů (bohužel :D), jako v každém seriálu nesmí chybět někdo, kdo dělá druhým "peklo" v životě. Ovšem i to k seriálu patří.
Co víc vám mohu říct? Nebudu tu prozrazovat vše co seriál obnáší. Doporučuji všem se na něj podívat.
Takže těm, kdo se rozhodne na seriál podívat, přeji příjemnou zábavu, nebudete litovat. ;)

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Arrow
7. ledna 2014
další názory k seriálu

Arrow...

Když jsem viděla 1. díl, myslela jsem si, že se na to nebude dát koukat, ale čím víc dílů jsem viděla, tak mě zaujal víc a víc.

Oliver je mladý sympatický muž, žil v krutých podmínkách na ostrově celých 5 let, poznamenalo ho to, to ano, hlavně ve vzpomínkách, ale i tak se s tím dokázal smířit a šel dál.

Měl napravit to, co jeho otec nestihl. Ano, napravuje, ale zároveň tedy chrání město od všeho zlého. Lidi si mají pomáhat a Arrow na to poukazuje. Proto je to jeden z mých oblíbených seriálů.

Občas jsou nějaké momenty, kdy by mohly být nějaké náměty lepší, ale přeci jen je to skvělý seriál. Takže dávám 90% a doporučuji na tento seriál koukat. Lidičky neprohloupíte!! :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
2 $ocky
7. ledna 2014
další názory k seriálu

2 Broken Girls

Troufám, si dát tomuto seriálu 100%, už dlouho mě žádný seriál, jako je tento, nepobavil a to koukám na hodně seriálů. Vždy když mám špatnou náladu, pustím si 2 broken girls a hned mám lepší náladu. Tento seriál poukazuje v podání Max a Caroline na to, že i těžké překážky se dají zdolat. Ukazuje také na to, že když je někdo na dně, dokáže se od něj orazit, tak jako ony dvě.
Prostě tento seriál má výbornou tématiku a je také plný humoru. Takže palec nahoru a doufám, že každý díl bude lepší a lepší, pokud to tedy ještě jde.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Ajťáci
12. října 2013
další názory k seriálu

Ajťáci..

Do minulého školního roku jsem o Ajťácích nevěděla, dokud nám učitel na ICT nepustil nějaké díly. Hned mě to zaujalo jelikož náměty jsou vtipné a opravu tedy pobaví. Nevím co více k tomu napsat. Asi jen to, že doporučuji abyste se na to koukli. Třeba vás to také zaujme. :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Bylo, nebylo
10. října 2013
další názory k seriálu

OUAT..

Není to tak dávno, co jsem projížděla seriály, protože jsem neměla na co koukat. Narazila jsem na OuaT. Měla jsem strach z toho, že mě to nebude bavit, ale po 1. dílu jsem byla velice překvapená, jak tvůrci dokáží sjednotit svět pohádek s realitou. Koukám na další a další díly. Mám stažené i jiné seriály, ale vždy stejně skončím u tohoto. Takže ho doporučuji všem, kteří mají rádi fantazii, určitě vás to nezklame. :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Živí mrtví
10. října 2013
další názory k seriálu

The walking dead....

Co jen k tomu napsat.1. - 4. série Co díl, to akce. Co akce, to napětí. Tento seriál je zajímavý, jak obsazením, tak i akcí a nápady tvůrců.
Zaujal mě hned od 1. dílu a nemohla jsem se od něj odtrhnout, během několika dní jsem měla zhlédnuté všechny díly, co byly dostupné ke stažení a těším se na pokračování.
S obsazením jsem spokojená, občas se ukáže někdo, kdo mi nesedne, ale po chvíli změním názor, protože vidím, že ten člověk je jiný, než se zdá. To všechno jakým se zdá, z něj udělala ta situace, ve které se všichni nachází.
5.-6. série mě nějak zatím extra nenadchly. Je každého názor, jak dané série vidí. Můj je tento. Neříkám, že se přestanu ihned dívat, třeba seriálu ještě přijdu na chuť, jako v prvních čtyřech sériích. Uvidíme.
Každopádně, kdo má rád akci, drama, napětí, koukněte se.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %