avatar uživatele

phoebess

off
JménoSoňule
Věk37 let — narozeniny slaví za 202 dní (Štír)
Bydlištěhnedle vedle JEDU
Twitter@phoebessCZ
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/sona.stastna
Poznámka
Názory uživatelky phoebess
plakát
Kolo času
9. prosince 2021
další názory k seriálu

Překvapivá podívaná

Po prvním díle jsem velmi ochotně seriál ohodnotila slabými 60 %. A to hlavně z důvodu hrozného hereckého přehrávání a chybějící chemie mezi herci. Jako kdyby se na place viděli poprvé a ani nevěděli, kdo koho má hrát a jak.

Ani nevím, kdy se tenhle pocit překlenul z neschopnosti sledovat další díly s nadšením do pocitu, že týden s dalším dílem je až moc daleko a bylo by dobré začít pracovat na stroji času.

Ano, herecké výkony jsou i nadále trochu... robotické, ale vyprávění se výrazně zlepšilo. I atmosféra je oproti prvnímu dílu mnohem méně komická.

Určitě bych ale omezila představování nových postav a zvykl stylem, že se nejprve odvykládá celá historie. Časem by se to mohlo hodně omrzet.

Jsem moc ráda, že jsem s tímto seriálem nesekla a vydržela jsem, protože už dlouho mě nějaké fantasy nezaujalo natolik, abych se těšila na další díly. Snad mi to vydrží i nadále.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Zoey's Extraordinary Playlist
2. března 2020
další názory k seriálu

Drama s písničkami

Zoey's Extraordinary Playlist je pro mě mírně nadprůměrným seriálem, kterému by rozhodně prospěl kratší formát—"výplňovek" je na jeden díl až přespříliš.

Na obsazení si ale vůbec nemůžu stěžovat. Jedna super hvězda většího či menšího formátu vedle druhé s (většinou) vtipnými pěvecko-tanečními scénami seriálu rozhodně přidávají.

Je mi opět líto, že Skyler Astin se nedokázal vykousat z pozice "neopětované lásky k jiné". Ta škatulka už tak natrvdo přidělaná, že ji nepůjde odstranit ani páčidlem.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Na jih od pekla
18. prosince 2015
další názory k seriálu

South of Hell

Opravdu parádní seriál.
Pokud máte v oblibě seriály, které nehýří bujarým veselím, tak je tenhle koktejl depresivních monologů, kultů, vymývačů mozků a démonů tím nejlepším, co si můžete dopřát před spaním. ;)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Manhattan
3. června 2015
další názory k seriálu

Manhattan

Manhattan je skvělý seriál s úžasnou dobovou atmosférou, ale podle mého názoru je jeho mínus v dějových linkách vedlejších postav. Častokrát tam dostávají zbytečně moc prostoru a jejich záživnost se přibližuje absolutní nule. Nebýt tohoto mínusu, Manhattan bych považovala za dokonalý seriál.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Grace a Frankie
9. května 2015
další názory k seriálu

Grace and Frankie

Mezi čtyřmi hereckými stálicemi panuje skvělá chemie. A hlavně díky tomu tenhle seriál šlape jako dobře promazané hodinky. Mezi Fondou a Tomlin navíc zřejmě panuje jakási nepsaná soutěž o královnu dílu. Jinak si tu jejich snahu vyždímat ze mě všechny emoce vyložit nedokážu. :)
Jen je škoda, že výkony herců "dětských" rolí za těmi rodičovskými trochu pokulhávají. Ale je možné, že za to může i scénář... Jako by se tvůrci vyčerpali na skvěle napsaných scénách pro hlavní dvojku (potažmo čtyřku) a na ty ostatní postavy jim už nezbyly síly.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
The McCarthys
15. listopadu 2014
další názory k seriálu

McCarthyovi

Dvě věci na McCarthyových prostě miluju. Tou první je obsazení Laurie Metcalf, která si mě získala už v Roseanne. A co je ta druhá věc?
Tenhle seriál dává jasně najevo, že Dobrá manželka je fakt prostě hustě dobrá. A ani v jednom dílu to neopomenou poznamenat. :D

McCarthyovi se zřejmě nikdy nevyšplhají mezi topku komediálních počinů, a to i přes to, že jsou docela atypickou rodinkou... Jako by tomu něco chybělo. Což je ale bohužel problém u většiny komedií, které se v současnosti vysílají.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Chasing Life
25. června 2014
další názory k seriálu

Chasing Life

Ačkoliv je téma s leukémií rozhodně zajímavé, mrzí mě, že se seriál nedokázal vymanit z kletby seriálů ABC Family a musel tam vmáčknout to nejhorší seriálové klišé (hmmm, jak ho jen popsat, aniž bych to nějak nevyspoilerovala ;)) ve formě rodinné zápletky...

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
V čísle 9
22. února 2014
další názory k seriálu

Inside No. 9

Co díl to jiná černá komedie...
Jedno mají ale všechny společné. V každém díle se objeví nečekané zvraty a většinou i ty zvraty mají zvraty, takže nelze předvídat, jak každý příběh dopadne. Jisté je však jedno, báječně se zasmějete a na konci vyjeveně zakoukáte.

Další názorná ukázka toho, jak skvěle umí Britové zpracovat jakékoliv náměty.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Masterchef Junior
10. února 2014
další názory k seriálu

Masterchef Junior

Masterchef v USA prostě jede, takže se není divu, že převzali i další jeho odnož...
Vůči dětskému Masterchefovi jsem byla skeptická. Čekala jsem uječené fracky, ze kterých mě v každém dílu rozbolí hlava. Nakonec se tak naštěstí nestalo a premiérová série měla vtip, měla šťávu i vkus. A sakra, ta děcka by strčila do kapsy i kuchaře s dlouholetou praxí.
Dokonce se odvážím podotknout, že junioři to natřeli dospělákům (ze 4. série).

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Bitten
10. února 2014
další názory k seriálu

Bitten

Tam kde HBO slaví úspěchy, Space střílí slepejma patronama...
Bitten je krásná názorná ukázka toho, že obnažené zadnice a sex (potažmo i knižní předloha) nejsou zárukou úspěchu, pokud je nepodložíte smysluplnými dialogy a propracovaným dějem. Ten je v dnešní době plné filmů a seriálů (nejen) o vlkodlacích rozhodně potřeba.
A pokud se takového děje nedočkáte a ještě navíc musíte sledovat nemastné neslané (a většinu času stejně se tvářící) herce, tak vás na další sledování ani ty holé zadky nenalákají.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
30 %