avatar uživatele

modešílka

off
JménoJana
Věk25 let
BydlištěČR
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
záleží mi na mém soukromí...
Názory uživatelky modešílka
plakát
Torchwood
19. září 2014
další názory k seriálu

Torchwood...

Musím říct, že tenhle seriál mě tak zaskočil (to myslím doslova), že jsem úplně zapomněla co všechno se v něm postupně dělo kvůli 4. řadě, Teď se na něj dívám znova s tím, že jsem vše lekajícího a napínavého již viděla a že si ho teď můžu s klidem zopakovat.

Myslím si, že i když je to přece jen spin-off Doctora Who, tak se tvůrci hodně překonali a torchwood jsem ihned zařadila hned za Doctorem.

1. dvě řady pro mě ještě šli shlédnout, za to 3. a 4. no, myslím že šlo tvůrcům hodně o sledovanost a proto mi asi připadá, že i hodně experimentovali s dějem jednotlivé řady. myslím, že jim to vyšlo a seriál se stal velmi populárním.

můj názor ,,stručně" zní: Seriál 100% stojí za shlédnutí, velmi mě nadchnul,vystrašil a překvapil, a myslím, že hned jen tak takový seriál s takovým děsivým dějem neuvidím.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Prolhané krásky
11. července 2012
další názory k seriálu

PLL

Tenhle seriál je na dobré cestě už od první sérii , která přibrala na divácích a pořád přibývá .
I na pár malých nedostatků u třetí série je seriál pořád mezi nejsledovanějšími pořady .
já tenhle seriál sleduji již od prvního dílu a musím přiznat že se vždy nemůžu dočkat na další díl a jsem s ním velmi spokojená .
U třetí sérii mi vadí že je toho až příliš moc v jednom dílu , tím myslím víc zápletek než v první a druhé sérii a to ten seriál tak trochu změnilo , na druhou stranu mu to přidalo šťávu a seriál se mnohem víc rozjel .

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %