avatar uživatele

Tomáš Němec

off
JménoTomáš Němec
Věk27 let (Ryby)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/tomas.nemec.5494?ref=tn_tnmn
Poznámka
Názory uživatele Tomáš Němec
plakát
Upíří deníky
30. srpna 2012
další názory k seriálu

Seriálové podání Stmívání?

The Vampire diaries jsem považoval za lacinou "předělávku" Stmívání do seriálové podoby. A měl jsem z 50% pravdu... Milostný trojúhelník mezi bratry - nenávidějícími se upíry a nevinnou a dokonalou dívenkou X trojúhelník mezi soupeři upírem a vlkodlakem a krásnou nevinnou Bellou.
Proměna hlavních hrdinek na upíry.. a mohl bych pokračovat dále, ale seriál má i své + ovšem i -
Seriál je akční, dobrodružný, trochu strašidelný, romantický, ale i přehnaně přemnožený nadpřirozenými bytostmi jako jsou Hlavní upíři, Původní upíři, Vlkodlaci, Hybridi, Čarodějové a Duchové... připadá mi to až moc nereálné na to bych uvěřil

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Hra o trůny
30. srpna 2012
další názory k seriálu

Game Of Thrones

Popravdě... nelíbí se mi to. Asi se mnou 99% lidí nebude souhlasit, ale mě to prostě nebaví. Díval jsem se první, na druhý, třetí, čtvrtý díl a neoslovilo mě to. Možná je to tím, že nemusím britské seriály (mimo Sherlocka a Top Gearu). Asi mi vadí i prostředí ve kterém se děj odehrává a nemluvě o docela násilných a krvavých scénách. Ano je pravda, že seriál je kvalitní (ostatně jako většina HBO seriálů), ale mě takové tipy seriálů nebaví.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
22 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 27 lidí
50 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
30. srpna 2012
další názory k seriálu

Legendary

o tomto seriálu mluví snad každý... a proto jsem se na něj nejdříve nekoukal. Nakonec jsem si řekl, že podle všech názorů se na to podívám. Udělal jsem chybu... Přesně to bych řekl kdybych to neviděl. Miluju tento seriál. Každá postava má vlastní charakter, který ani po 7. sérii neztratila. Momenty jako modrý lesní roh, získání Kanadského občanství nebo třeba malá ponožka... to jsou momenty u kterých se člověk pozastaví a ozve se jen aach :D. Také neobvyklý románek mezi Robin a Barneym. Lilly a její skupinové fotky :D, Marshall a ochrana prostředí nebi také Ted to jeho - I think...she´s the one :D.
Tento seriál doporučuji...né nedoporučuji... já nakazuji aby ho viděl každý :D

1. série - 100%
2. série - 100%
3. série - 100%
4. série - 100%
5. série - 100%
6. série - 100%
7. série - 100%

62 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
62 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Super drbna
30. srpna 2012
další názory k seriálu

And who am I? That is seceret what i am never tell X.O X.O Gossip Girl

První řada - První díl mě velice nezaujal, ale na doporučení kamarádky jsem se podíval i na druhý a na třetí a čtvrtý a pátý... a tak to šlo dál a dál. Tento seriál mě doslova pohltil. Ovšem poté jsem se dostal na třetí sérii. Katastrofa!! První dvě mě tak zaujaly že jsem se díval a neustále jsem doufal, že v té třetí něco bude, ale ono nic. Myslím si , že už ždímali z posledního a nevědí co by tam ještě napsali. Na herce se hezky kouká to je pravda... ale to je tak jediné na co se v posledních řadách koukat dá......
xo xo ...

1. série - 80%
2. série - 75%
3. série - 60%
4. série - 50%
5. série - 55%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %