avatar uživatele

itswritteninthestars

off
JménoS.
Věk28 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky itswritteninthestars
plakát
Falling Skies
4. srpna 2012
další názory k seriálu

S odstupem času...

Seriál jsem začala sledovat hned v době vysílání, avšak po prvních pár dílech jsem tento sci-fi seriál přestala sledovat. Prostě mi v něm chyběla ta jiskra. Musím taky přiznat, že mě tam doslova vadily některé postavy. Vadilo mi neustále hádání a emocionální výlevy.
S odstupem času jsem tak trochu přemýšlela nad tím , že seriál shlédnu znovu a tentokrát i s 2. sérii. Na první jsem stále názor nezměnila. Druhá série se ale vyvedla. Líbil se mi hned první díl, který měl dobře našlápnuto a vlastně celá druhá série je v takovém vážnějším a akčnějším duchu. Postavy se začaly konečně aspoň trochu rozvíjet. Musím říct, že jsem opravdu zvědavá, jak druhou sérii zakončí. A co se týče pozadí celého děje, nemám co dodat. V tomhle ohledu odvedli dobrou práci.
Kdybych to měla shrnout nejedná se o úplně ztracený případ, ale pořád je co vylepšovat.
Zajímavé názory: tik.tak, rolb

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Hranice nemožného
2. srpna 2012
další názory k seriálu

Fringe předčil má očekávání.

Na seriál jsem narazila opravdu náhodou a abych pravdu řekla, čekala jsem typickou kriminálku s pár prvky sci-fi. Avšak po pár dílech jsem byla opravdu nadšená. Tvůrci mají příběh opravdu dobře promyšlený. Všechny 4 série jsem shlédla jedním dechem a nemůžu se dočkat na poslední 5. sérii.
Oblíbené postavy: Peter, Walter

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %