avatar uživatele

Lolla

off
JménoMartina
Věk31 let (Kozoroh)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Lolla
plakát
O.C.
24. srpna 2012
další názory k seriálu

Asi jsem divna...

ale serial pro me drzela jen dvojice Seth a Summer. Na Ryanovi jsem nikdy nic poradneho nevidela a smrt Marissy pro me byla vysvobozenim. Presto davam velke hodnoceni, protoze mi serial vzdy zprijemnil nudne dny a Seth a Summer byli vazne skveli.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Smallville
24. srpna 2012
další názory k seriálu

Smallville

Vzdycky jsem milovala pribehy superhrdnu a koneckoncu, kdo by neznal supermana? Mlady Clark byl mily farmarsky chlapec s problemama stredoskolaka. Ty zacatky me hodne bavilo sledovat. Co mi kazilo kazdy dil prvnich seriich je Lana Langova a kdyz ji potom dali oblecek, ktery ji daval Clarkovi schopnosti, tim me dorazili uplne. Pak prisla naprosta zmena k lepsimu a to Lois, ktera se postupne zacala do Clarka zamilovavat. Lois si clovek musel zamilovat. Lex byl uzasny jak kladny tak zaporny a byla jsem silene rada, kdyz se Michael vratil na finale. Kdyz do 8. rady zavital Sam Witwer, usmivala jsem se jak slunicko na hnoji (i kdyz jeho postava nebyla nic moc). Jakmile serial posilil Justin v roli Olivera, tak uz jsem proste od serialu odejit nemohla. A popravde, diky jedne sympaticke blondate kamaradce Clarka Kenta, jsem ani odejit nechtela. Smallville pro me je a zustane srdcovkou.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Cesta vzhůru
24. srpna 2012
další názory k seriálu

Serial...

ktery dojme, rozesmeje a pouci. Tento serial me naucil, jak mam reagovat na situace, ktere clovek jen tak bezne nezazije. Zavede nas do prostredi, ktere zna malokdo a kde si to nedovedeme predstavit. Moc hezky serial a tom, jak clovek ztraci smysl zivota a zase ho s pomoci uzasnych lidi dokaze najit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Amazing Race: O milion kolem světa
24. srpna 2012
další názory k seriálu

Zajimava soutez

Pro me je to rozhodne nejlepsi soutez. Nikdy jsem moc nesledovala, jak proti sobe soutezi lide v nejakych divnych disciplinach. Z tohoto zavodu si tymy odvezou spoustu zazitku, ke kterym by se nikdy neodhodlaly. Je fajn sledovat, jak lide prekonavaji sami sebe. Videla jsem uz celkem dost dilu napreskacku. Zacala jsem postupne sledovat od prvni rady a nelituju casu straveneho nad touhle soutezi. Prvni rada je pro me vsak neprekonatelna. Zacatek je proste zacatek :).

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Hvězdná brána
23. srpna 2012
další názory k seriálu

SG1 - nejlepsi

Kdyz jsem uplne poprve videla serial pres rameno svoji starsi sestry, rikala jsem si: to snad nemysli vazne. Pak jsem se jednoho dne nudila a pustila si prvni dil. A pak uz to se mnou slo z kopce. Jack hyril hlaskami a sarkasmem, Daniel byl naprosto uzasny, Sam okouzlujici a Teal´c byl proste Teal´c se svym vskutku. Zacala jsem hltat dil po dilu, milovala vsechny postavy. Pak prisla Danielova smrt a ode me naval sprostych slov. Ne ze by Jonas nebyl taky uzasny, ale proste Daniel byl Daniel. Nakonec serial opousti Richard Dean Anderson, coz je hodne velka ztrata. I kdyz se Cameron neskutecne snazi nahradit Jacka svym scenarem, uz to neni ono. Postava Cama mi ovsem nevadila, ale jedine, co drzelo posledni dve rady byla pro me Vala s Danielem. A lhala bych, kdybych tvrdila, ze jsem pri poslednim dile serialu a pri poslednim Vskutku, neronila slzy.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Super drbna
23. srpna 2012
další názory k seriálu

gossip girl

Abych tady nepsala romány, pro mě Gossip girl končí 2. řadou. Zbytek pro mě byl a stále je už naprosto zbytečný. Jako spousta lidí zbožňuju Chucka a Blair, ale i oni se vám později omrzí, když se během každých dvou dílů stihnou dát dohromady a zase rozejít. Musím se přiznat, že poslední řadu Gossip girl jsem už vypustila, nevím o co v ní teď jde a jediné, na co stále čekám, je finále, abych věděla, jak to vlastně celé dopadne. Navzdory názoru dávám 80% a to kvůli první a druhé sérii, které mě zaujaly a hlavně kvůli krásnému, poslednímu dílu druhé série.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Firefly
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Firefly

Tenhle seriál naprosto zbožňuju. Zamilovala jsem se do postav i do lodě. Vždy když jsem byla špatně naladěná, pustila jsem si seriál a od srdce jsem se zasmála. Seriál mě neomrzel, uměl mě i dojmout. Jediné čeho jsem litovala a neustále lituju je nevyřešený děj mezi hlavními postavami na konci filmu Serenity.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Tajemství kruhu
23. srpna 2012
další názory k seriálu

The secret circle

Seriál celkem ušel. Ze začátku jsem si užívala, jak hlavní hrdinka objevuje své schopnosti a poznává okolí. Pak ale začala Cassie být až moc dokonalá, věděla všechno nejlíp a celkově začala být nehorázně nesympatická. Nakonec pro mě zachraňovali děj jen Faye a Jake, kvůli kterým jsem se na to dodívala do konce a díky nimž jsem se na ty díly i celkem těšila. 60% za dobrý začátek a mé oblíbené "záporáky".

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Upíří deníky
23. srpna 2012
další názory k seriálu

The vampire diaries

Není to tak dávno, co bych dala seriálu plný počet procent. Bohužel mě seriál začíná hodně unavovat, hodně věcí už jsem začala předvídat a celkově už jsem si všimla, že se na nové díly tolik netěším. Elenu ze srdce nesnáším a nevadilo by mi nahradit ji lepší postavou. U otázky Stelena a Delena mám jasno - Stelena. Byli spolu dřív, hodí se k sobě a celkově k sobě tak nějak patří. I když, chudák Stefan.No, uvidíme, jestli se pro mě 4. řada stane zajímavější, v což pevně doufám. Ráda bych se na seriál zase těšila. 80% dávám za to, že jsem kdysi měla ráda Damona, za původní upíry a oslnivou Caroline.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Prolhané krásky
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Pretty little liars

Na tento seriál mě navedla kamarádka. Doporučovala mi ho asi dvakrát a já ho neustále odkládala. Nakonec jsem si řekla proč ne a začala se dívat. Seriál mě hned po prvním díle nadchl. Ze začátku byla nejvíc preferována prostava Arii a tím pádem jsem ji nejvíc preferovala i já. Později mě její linka dost unavila a proto jsem se zaměřila na Emily. Ta mi po pár dílech začala lézt krkem kvůli tomu, jak furt natahuje a dělá psí oči. Přesedlala jsem na Spencer, která mě sice dodnes neomrzela, ale začala jsem si mnohem více užívat scény s Hannou. Tím jsem chtěla ukázat, jak seriál dokáže díl po dílu diváka ovlivnit. Každým dílem máte radši někoho jiného a naopak. V druhé řadě už mě seriál přestal tak překvapovat. Hodně věcí jsem si tak nějak začala dávat dohromady a díly mě začaly nudit. Pak přišlo finále, které pro mě sice nebylo moc překvapivé, ale opravdu jsem si ho užila. Třetí řada je tak trochu unavující, dějová linka Arii se nikam neposunula, u ostatních postav se zuby nehty drží trochu zajímavější děj. Ovšem nemůžu tvrdit, že nikdy nenasatne scéna, při které mi netuhne krev v žilách a nehledím na ni s vyvalenýma očima. 90% dávám pro sympatické obsazení a za to, jak rychle si mě seriál dokázal získat. Věřím, že nám ještě má co nabídnout a doufám, že to s ním nepůjde rychle z kopce.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %