avatar uživatele

serialmaster

off
JménoOndra
Věk30 let (Rak)
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele serialmaster
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
30. října 2012
další názory k seriálu

Boží!

Na HIMYM jsem přišel ve škole.Vůbec jsem nevěděl o co tam jde,o čem to je ani kam by to mělo směřovat.Řekl jsem si,že za zkoušku nic nedám a stáhl jsem si prvních pár dílů.To byla moje obrovská chyba!To jsem neměl dělat!.....Měl jsem si stáhnout hned všechny série!Hned po prvním díle mě to okamžitě chytlo (přesněji jsem se do toho zažral).Okamžitě jsem dostahoval všechny ostatní série a postupem času jsem se na ně koukl.Asi po prvních 8-10 dílech 1.serie jsem si říkal,že je to parádní seriál.Jenže po dalších dílech (tzn. od 10 dílu)
jsem musel svoje ohodnocení trošku poupravit.Dneska tomu neřeknu jinak,než že to je boží seriál!Líbí se mi jednak charakter jednotlivých postav,výběr herců (který je mimochodem taky parádní prácička),ucelená dějová linie,od které sice párkrát odběhneme ale zase se k ní za chvíli bravurně vrátíme,tak i geniální nápad (vyprávět dětem jak otec poznal jejich matku)-to nenapadne jen tak někoho.Tvůrce musím pochválit za dobrou myšlenku i skvěle provedenou realizaci.
Co se týče srovnání s Přáteli,myslím že to se prostě nedá srovnat.Oboje je sice o partě přátel,o jejich oblíbeném místě,o jejich životě...Jo,je tam pár tahounů (např. Joey nebo Chandler)ale to je všechno.Nevim,u Přátel jdeme od jednoho dílu k druhému,aniž bysme mohli sledovat nějakou tu dějovou linku.U HIMYM je to jasný.Tam je "hlavním" tahounem Ted,za kterým se táhnou všichni ostatní a vlastně i celý seriál,celý děj.Ted v podstatě posouvá celý seriál kupředu,zpátky ni krok.I přes veškteré srovnávání HIMYM s Přáteli a vyzdvihování Přátel nad HIMYM se mě HIMYM líbí mnohem víc a přirostlo mě k srdci daleko víc než Přátelé.Na HIMYM prostě nedám dopustit.

Ať někdo z Přátel zkusí překonat božího Barneyho z HIMYM! To by musel být nadlidský výkon!I kdyby se všichni Přátelé spojili,pořád by to bylo málo. Barney jede!!

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %