avatar uživatele

Patricius

off
JménoPatrik
Věk31 let (Kozoroh)
BydlištěNitra, Slovensko
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Patricius
plakát
Dobré místo
24. září 2016
další názory k seriálu

Veronica Mars po smrti

Videl som zatiaľ tri epizódy a veľmi sa mi to páči. Mám rád Kristen Bell, jej postava je zaujímavá (častokrát pripomína Veronicu) seriál je celkom vtipný a ako oddychový seriál určite odporúčam. Za mňa zatiaľ 80%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Letopisy rodu Shannara
14. ledna 2016
další názory k seriálu

Spokojnosť

Áno, som spokojný. Celé to na mňa pôsobi veľmi príjemne, nenútene, milé a také správne. Herecké výkony mi nevadia, herci sú zlatí, dialógy sú v pohode, efekty sú na seriál veľmi dobré, príbeh je predvídateľný, ale páči sa mi. Za mňa rozhodne áno a teším sa (naozaj sa teším) na ďalšie časti.
Dávam 100%, lebo sa dnes cítim štedro.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
42 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
14. ledna 2016
další názory k seriálu

Pozor: Vyvoláva dávenie, nevoľnosť a nechuť k životu...

Neviem čo k tomu viac dodať. Samozrejme čítal som knihy, ale vždy keď idem pozerať niečo podľa knižnej predlohy, tak to beriem s rezervou, ale toto? Herecké výkony tak chabé, že ja zahrám lepší výkon u lekárky keď potrebujem aby ma vypísala na PN. Dialógy snáď písal pologramotný scenárista, ktorý mal predtým na starosti seriál Báječní a bohatí. Efekty viem lepšie robiť s fotkami na Instagrame a... a... a... Nejdem sa rozčuľovať, škoda reči, to mám za to, že sa na niečo teším a potom to spacká niekto, kto chce zhrábnuť prachy iba na mene knihy a seriálu venuje minimum. Nechápem ako toto prešlo.
Rada pre tých, ktorí sa tešili, čítali knihy alebo len dostali nápad pozrieť si niečo z tohto žánru: Nie, nerob to! Pre tvoje vlastné dobro. Nie!
10% dávam len preto, že som si povedal, že tento rok budem menej negatívny (pravdovravný) a oceňujem nápad natočiť seriál podľa nejakej knihy (no nie tento a nie takto)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
62 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 21 lidí
10 %
plakát
Once Upon a Time in Wonderland
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Tak toto asi nevyšlo.

Och, och. Čo ste to urobili. OUaT je pre mňa príjemný seriál, na ktorý sa teším a pozerám každú epizódu, ale toto? Fakt asi ee. Ani dej, ani postavy, ani herecké výkony, ani hudba, grafika už vôbec nie a sorry, ale tá kráľovná, no to je príšerné. Dávam 50% a pokračujem v pozeraní len zo solidarity k OUaT a kvôli tomu, že ako vysokoškolák aj tak nemám čo iné na práci.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
2 $ocky
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Pre mňa TOP v komediálnom svete.

Seriál, na ktorý nedám dopustiť. Pre mňa osobne je to to najvtipnejšie, čo som doposiaľ videl. Možno je to preto, že som Cynik Cynický z Cynikova a presne odtiaľ pochádza aj hlavná hrdinka Max, ktorú si chcem vziať za ženu. Príbeh o životom prefackanej servírke a skrachovanej milionárke, ktoré majú spoločný sen, za ktorým sa naháňajú je pekný a funguje, ale postavy sú to, čo tomuto seriálu dodáva úžasnosť. Max, ako som už spomínal, prsatá, drzá cynička telom aj duchom a rozmaznaná fiflenka Caroline, ktoré sú hodené do občas absurdných, no nie nereálnych situácií. A samozrejme, nemôžem zabudnúť na Sophie, poľskú podnikateľku s podrezaným jazykom, občasnou netaktnosťou a zvláštnym sexuálnym životom, ktorá je pre dievčata občas niečo ako "Víla kmotřička". Seriál plný vtipných komentárov, narážok a situácií a ani neviem čoho všetkého. Každá epizóda je nenútene vtipná a po celý čas pozerám na obrazovku so stupídnym úsmevom na tvári, ktorý nechce zliezť a občas sa dokonca rozosmejem hektickým smiechom (čo by nebolo nič divné u iných ľudí, ale ja sa zásadne nesmejem a seriál pozerám v noci). Odo mňa, ak je maximum 100%, dávam 200%.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hra o trůny
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Fantázia

Seriál som pozeral, keď som sa mal učiť na skúšky. Bohužiaľ! Vďaka nemu, som zo skúšky vyletel, ale odvtedy v srdci nosím Aryu a Daenerys. Najšokujúcejší a (k počudovaniu) najreálnejší seriál aký som videl. Tou reálnosťou narážam na zobrazenie bojov, konfliktov a najmä charakterov. Spisovateľ sa s postavami v knihách nemazná a seriál rovnako. Chcel by som sa tu rozpísať o všetkom čo mám na srdci, ale čo z toho, keď čo veta to spolier. Jednoducho si seriál pozrite (musíte) a potom si spolu môžeme vyplakať oči a ponadávať nad jednotlivými epizódami. Zaslúžených 100% za jeden z najlepších seriálov EVER.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Lidé zítřka
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Hmm, keď ja som čakal viac :(

Ja ti nevím, Karle. Fakt som čakal viac. Teším sa na tento seriál odkedy viem, že bude a keď som to videl (zatiaľ len 4 epizódy) tak ako, pfú celkom nuda. Potenciál ten seriál má, len to divne uchopili za pačesy. Budem ho pozerať aj naďalej, lebo pevne verím, že z toho ešte nejako vykorčuľujú a prinesú zaujímavejšie dejové línie (a pretože aj tak nemám čo robiť). Zatiaľ teda odo mňa štedrých 50% a tichá modlitba k vesmíru.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Prolhané krásky
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Rýchly názor.

Veľmi zaujímavý, napínavý, šokujúci, vtipný, príjemný, trošku viac dievčenský ako by som chcel, ale napriek tomu slušný seriál. Videl som všetky epizódy (po halloweensku epizódu 4. série) a alebo je ten seriál neskutočne geniálny vďaka množstvu maličkých, sotva postrehnuteľných náznakov, alebo je úplne amatérsky s kopou chýb. No to sa dozvieme až na konci a ja pevne verím, že je to alternatíva číslo jedna, lebo doposiaľ ma seriál ničím nesklamal. Čiže 99% odo mňa(percento strhávam za už spomínanú halloweensku epizódu, ktorá to prehnala so "strašidelnosťou" a naháňaním určitej osoby).

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
American Horror Story
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Tretia séria za 100%

Priznám sa, že prvá séria mnou nijako extra neotriasla a pozeral som ju len tak z nudy. Druhá séria bola pre mňa o niečo pikantnejšia a rozhodne som sa na ňu každý týždeň tešil. Tretia séria... odpočítavam dni do ďalšej epizódy a cítim ako sa šťastie a spokojnosť vpíja do každej jednej bunky môjho tela pri pozeraní Coven-u. Celý seriál je pre mňa niečo nové, s čím som sa doteraz u iných seriálov či dokonca filmov nestretol. Povedal by som, že celá myšlienka tak nejak apeluje na psychopata v každom z nás a páči sa nám to, sú tam scénky, ktoré sa proste v pop seriáloch nevyskytujú pretože nie sú "super" a tento seriál stavia laťku úplne inde ako ostatné a mne sa to nehorázne páči. Od deja, cez herecké výkony až po hudbu... dokonalé. Jediné mínus, ktoré dávam, je za celkom rozťahanú prvú sériu a ostatné, všetko čo vás napadne, každý jeden atribút u seriálu, je u AHS za A-čko.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Původní
8. listopadu 2013
další názory k seriálu

Kvalita!

Som veľmi, veľmi príjemne prekvapený. Pôvodných som nejako moc v TVD neobľuboval, ale v tomto seriáli u mňa zabodovali, dostali priestor, ktorý rozhodne využili a musím priznať, aj keď nerád, že u mňa sú na rebríčku momentálne vyššie ako The Vampire Diaries. Skvelý dej, skvelé postavy, skvelá hudba... a vlastne keď teraz rozmýšľam, tak nemám jedinú výhradu voči seriálu (a to už je čo povedať). Dúfam, že laťku udržia takto vysoko a ja sa budem mať na čo tešiť každý utorok.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
1/2
12