avatar uživatele

zuzka176

off
JménoZuzana
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky zuzka176
plakát
The Astronaut Wives Club
17. srpna 2015
další názory k seriálu

Astronaut wives

Tento seriál jsem začala sledovat po přečtený recenzí,, že je podobný Zoufalým manželkám, který mám velice ráda, ano ze začátku tam nějaká podobnost byla, každá manželka měla nějaké to tajmenství, naštětsí jsme nemuseli čekat moc dlouho aby jsme se ho dozvěděli. Seriál mapuje život manželek a jejich manželů astronoutů jak žili, prožívali lety do vesmíru. Seriál nemá hluchá místa člověk se nenaděje a 40 minut uplyne jak voda. Pro mě zajímavý, pohodový i romantický seriál podle skutečných událostí, kde se dozvíme jak lety probíhaly, nechybí ani emoce (i ta slza ukápla). Za mě jsem ráda, že se našla rolička i pro Wilson "Wade" Bethel.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Královská rodina
7. května 2015
další názory k seriálu

královská rodinka

Na tento seriál jsem se podívala ze zvědavosti a když jsem se dozvěděla, že bude další řada myslela jsem že to bude dobré, ale opak byl pravdou, je to velká nuda, všechno už jsme viděli v jiných seriálech jen je to z královské rodiny. Hlavní postav mi nepřijdou zajímavé až na Eleanor,která jediná tam má zajímavou linku. Ophelii nemusím už od dob kdy hrála v Ravenswodu, je to herečka jednoho pohledu a nebaví mě čekat jestli bude s princem nebo bude s klukem, kterého bere jako kamaráda. A strýček se svými dvěma dcerami to si snad dělají srandu? To je jak z nějaké parodie na pohádku, protože jinak si nedokážu představit, protože tak primitivní snad nikdo není. Jestli ony měli udělat seriál komický tak se to nepovedlo. Viděla jsem 5 dílů a stačilo, nudila jsem se u nich a pořád čekala, že se tam stane konečně něco velkého.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
30 %
plakát
Nashville
5. května 2015
další názory k seriálu

Nashville

Asi jsem se zamilovala. Viděla jsem zatím jen prvních deset dílů, ale úplně mě to dostalo, krásná hudba ( koho odrazuje country, tak to není ta country co se hraje u nás) perfektní herci a zajímavý děj, nejvíc mě baví Julliet, ale ani Rayna není špatná, jsem velice zvědavá kam to povede a jaké tajemství postavy mají.

Po shlédnutí všech 3 serii, jsem stále velice nadšená, nové zápletky, nové postavy a pro mě to nemá klesající kvalitu jako ostatní seriály, už se těším na 4 serii, jen tak dál.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
One Big Happy
31. března 2015
další názory k seriálu

One big born

Vydržela jsem se dívat 5 minut. Bylo mě hrozně trapně za ty herce k čemu se to upsali? Toto, že má být sranda? Za těch pět minut mluvili pořád vtipně, až na to, že mě to vtipný nepřišlo a to nemluvím o tom jaký házely ksichty. Tento seriál ani známé tváře nezachrání.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
0 %
plakát
Nebezpečný flirt
11. února 2015
další názory k seriálu

EYE nuda

No nevím, kdyby po mě šel vrah určitě nejsem já nebo mí kamarádi vysmátí jak lečo a jen řešicí milostný vztahy. Čtvrtý dí pro mě absolutně ztráta času, úplné vybočení z děje jen aby scénaristé měli co nejvíce epizod. Začíná to být pěkně nereálná nuda, dokoukám jen proto, že chci vědět kdo to nakonec dělal.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
20 %
plakát
Flash
28. listopadu 2014
další názory k seriálu

Flash

Barry Allen, rychlí jak blesk se snaží zachránit celé město proti zločinu. Je tajně zamilovaný do své nejlepší kamarádky, která o jeho schopnostech nemá tušení. V jedom dílu ztratí svoje schopnosti, tak mi připadne, že už to tady všechno bylo, v seriálu Smallwile. Flash má určitě potencinál, ale postrádá originalitu Uvidíme třeba v dalích dílech překvapí více. Po shlédnutí celé serie musím říct, že se hodně zlepšili od kopírek jiných seriálů se vyklubalo něco originálního a těším se jak to bude pokračovat dále.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Pod kupolí
31. ledna 2014
další názory k seriálu

Pod kupolí

Under the dome, po přečtení knihy a srovnání s seriálem musím řct, že je škoda že velký Jim je v seriálu až skoro dobrák který myslí hodně na lidi a né jen na svůůj prospěch a Juniora je mi až líto, že není s Angie. Taky mě vadí, že vynechaly postavy s dobrým příběhem, jako je Samantha Bushey, Phil Bushey, Andrea Grinnell. Připadne mě to, že se scénaristi bojí uděat nějaký pořádný zvrat a rozpad společnosti. To, že tam přidali Maxine a její dooupě, už úplně přehnali. Všechny postavy, jsou tak hodné a chtějí být sympatické, kde je nějaký fakt záporný, zvrácený, na drogách atd?...Jestli tvůrci hodlají nechat pod kupolí lidi x let, tak to bude jedna velká pohádka...

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Hannah Montana
21. prosince 2013
další názory k seriálu

Hanna Montana

Sice už mi není náct, ale na Hannu se ráda podívám, přijde mi to hodně zábavné a předtsvitelé jsou tak sympatičtí. Podle mě je to skvěle natočené. A na zlepšení dne jak dělané. Pro mě Hanna Montana bude z jeden z nejvtipnějších seriálů od Disney.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
The Crazy Ones
21. prosince 2013
další názory k seriálu

šílení

Na tento seriál jsem se hlavně začala dívat, protože tam hraje moje oblíbenkyně S.M Gellar. Začátek seriálu mě vůbec nenadchnul, ale postupem času jsem si na humor zvykla a musím říct že je to dobrá, šílená zábava, přesně to co seriál sliboval. Sice Robin to tam občas dost přehání, ale ostatní představitelé jsou výborní.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Trophy Wife
21. prosince 2013
další názory k seriálu

Manželka

Seriíl se mi líbí.Sice to není nic u čeho by se člověk smál od začátku do konce, ale je to dobrá oddychovka. Některé scénky jsou fakt povedené. Já tomuto seriály dávám šanci a doufám, že si udrží stejnou hladinu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
1/2
12