avatar uživatele

Rendy

off
JménoRené Šnajdr
Věk33 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Kozoroh)
BydlištěNa Hřebeni 1012, Blatná
Twitter@Rendy_CZE
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/Reneczek
Poznámka
Názory uživatele Rendy
plakát
Křižovatky života
13. srpna 2013
další názory k seriálu

Škoda

Asi jsem hulvát, ale celýmu příběhu jsem se smál, poněvadž herecké výkony neherců byly opravdu komické a celému pořadu to jen uškodilo. Měl jsem pocit, že nám Křižovatky měli hrát na city, bohužel mě, šly akorát tak na nervy, velká škoda. (Hodnocení po 1. dílu)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Sherlock
27. února 2013
další názory k seriálu

Sherlock

Sherlock s GPSkou, internetem, televizí..? Ano, jde to, a co víc, jde to skvěle! V prvním díle mě docela překvapilo obsazení role samotného Holmese Cumberbatchem, ale postupem času k němu ta nesympatičnost sedla. A že jsou díly zbytečně dlouhé? Vůbec ne! Bezkonkurenčně nejlepší seriálové zpracování všem známého Sherlocka Holmese! Jen tak dál!

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Bylo, nebylo
27. února 2013
další názory k seriálu

Tak nevim..

Stále čekám na ten "epický" děj, který tvůrci slibujou v trailerech a stále nic. Pohádky v tomhle podání jsou zajímavé, ale pořád mi něco chybí. První sérii jsem sjel maratonem, druhá už šla těžce, ze začátu mě opravdu nebavilo přeskakování z našeho světa do jejich. Nuda a zase tuny "nepotřebných" postav, takže když si někoho mimo hlavní pětici oblíbíte, stane se, že vám ho buď vypustí z mnoha dílů, nebo ho rovnou zabijou, smůla! V polovině 2 série mě to opravdu nebaví a přemýšlím nad předčasným vyškrtnutím z playlistu, ale držím se, páč před ukončením série se to nedělá! Tak čekám na tu EPIKU!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
60 %
plakát
Spartakus: Krev a písek
27. února 2013
další názory k seriálu

Srdcovka

Já jsem udělanej do antickýho Říma a vůbec do celýho starověku, takže jak bych mohl tohle přehlížet. Spartakus je nářez, kterej občas ale zkazí příliš dlouhý a nudný dialogy, s tím se ale nedá nic dělat. Oni mi to vynahradí bitkou ve stylu 300/Matrix. Kamera a krev - naprosto dokonalý! Občasnej nudnej díl vystřídá řada dílů napráskanejch pořádnou řezankou! No a ten všudypřítomný sex? To je prostě Řím!

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Pravá krev
27. února 2013
další názory k seriálu

TrůBlad

Někde jsem četl, že seriál nepřímo ukazuje na americku kulturu a všechny možný věci čeho jsou američani schopný. Tak jsem si tedy počkal na celou první serii a pustil se do toho. Dobře jsem udělal. Seriál neni jen o upírech, to mě hned navnadilo na pokračování. Poutavý příběh v každé serii je dost dobrej, jen se občas ztrácím, v tom, o kom to vlastně je. To je tím, že je tady až přehnaně postav a každá dělá něco jinýho. Všechny mam tak nějak rád, nejvetší problém mám ale se Sookie, je to jen a pouze můj osobní názor, ale ta je prostě blbá. Jinak nemám problém s nikým. Seriál si po 5. serii držím v TOPce a hodlám s tím pokračovat!

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Město žen
15. února 2013
další názory k seriálu

Cougar Town

Po dvou sériích, přes neustálý narážky přítelkyně že jsem teplouš, jsem se do toho tak zakoukal, že jedu pořád! Občasnej slabší díl nevadí (taky kdo dneska dělá jen superdíly), když většina jsou pecky! Nejlepší je Ellie, jak vždycky nějak utře Andyho :D Jules je dobrá, ale někdy mi přijde opravdu nudná! V tom ale přiletí Laurie a něčím to rozseká, ta je skvělá! Žvatlák :D Bobby je snad nejlepší seriálovej ztroskotanec.. Travise tahle parta potřebuje jako sůl, páč je z nich nejinteligentnější.. No a pro mě nejhorší člověk je "prasečí očko" Grayson, nesympatickej, nevtipnej a nemehlo. Ale i tak seroš v TOPce a 90%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
14. února 2013
další názory k seriálu

HIMYM

Může obsahovat spoilery
Takže, 6 serií pohoda, sedmá a polovina osmé, hrůza!Já jsem na to původně snad začal koukat jen kvůli Barneymu (taky mam doma třička s jeho hláškama). V průběhu 7. řady jsem si říkal, že to zprznili tím, jak se všechno točilo kolem trojúhelníku Ted - Robin - Barney. No a v 8. řadě jí ten můj oblíbenej lamač srdcí požádal o ruku. Z Teda udělali chudáčka, nevim proč ho s Robin furt dávali dohromady, když nám v první serii jasně řekli, že je to TETA Robin.. Trochu trapné a stále se opakující.. Ale to jsem nevěděl co se stane v polovině osmičky, už se to vrací! Robin a Barney jsou sice zasnoubený, ale už se to neřeší! Konečně! No a Ted má jinou holku, mazec holku a ne na dlouho, už se zase děje to co dřív, už mám zas chuť se na to dívat.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
The Neighbors
14. února 2013
další názory k seriálu

Sousedi

Náhodou, mě to baví. Je to taková blbůstka na zaplácnutí 20ti minut. Vtipy jsou jalový, ale člověk se zasměje. Absurdní humor a mimozemšťani :D Márty má tak pitomej obličej, že někdy nemusí ani mluvit.. Je pravda, že začátek byl hodně pod ůrovní dnešních komedií, ale jakmile se spolu sousedi zaběhli, tak je to fajn.. Dejte šanci pár dílům, uvidíte sami :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %
plakát
Stoupenci zla
13. února 2013
další názory k seriálu

Potenciál

Může obsahovat spoilery
Velkej potenciál, ale na krátko. Kevin Slanina je hodně dobrej herec a tady nám to dokazuje, James Purefoy je sympaťák i jako psychopat. Ale nevim, jestli s tim pojedou dál, po 4 dílech se zdá, že už nemaj "následovníky", kromě těch 3 exotů s čórnutým dítětem (btw: ani nevim proč ho vlastně unesli), který za chvilku chytí.. Jako thriller hodně dobrý, pěkně napínavý! 90%
EDIT: Další pokračování mi prozradilo, že mají těch "následovníků" asi dost, omlouvám se. A těším se na další a další díly.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Sběratelé kostí
13. února 2013
další názory k seriálu

Bones

Jediná kriminálka jejíž děj pravidelně sleduju! Kůstka je sexy baba, chytrá navíc, to se vidí málo kde. Četl jsem i jednu z knih, a musím říct, že na seriál to nemá! Booth je takovej ňouma až je to někdy hodně přetažený ale co.. Nejoblíbenější je Hodgins, to je správnej týpek, king of the lab! No a nechybí nám zde ani střídmý humor!

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
1/2
12